הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה סקוואט דדליפט ובנט אובר

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
בנט אובר:
http://www.youtube.com/watch?v=n8BXqqtQ7gI&feature=youtu.be

סקוואט:

דדליפט:

בנט אובר, 57.5 קילו
סקוואט 77.5 קילו
דדליפט 127.5- הייתי מצליח 5 אבל המוט החליק לי בגלל הזיעה..

ד"א הבנט אובר היה באימון אחר ולא להיבהל כן זה אותו בן אדם אני רק הסתפרתי חח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסקוואט הברכיים שלך יוצאות יותר מדי קדימה לטעמי וזה מזכיר קצת תנוחת בור של HB, מה שנותן לך ד"א את העומק הטוב שאתה יורד אליו. תנסה לשבת קצת יותר אחורה ולהחזיק את הברכיים קצת יותר לאחורה.

אם זה קריטי, אחרים יגידו לך.

אז זה נראה יותר כמו משהו היברידי בין HB ל-LB. אני חשבתי שזה אמור להיות LB שנראה כמו HB כי לא רואים ממש איפה זה יושב לך על הגב ובגלל הזווית של הגב שלך שהיא חדה מדי בשביל HB.

זה פשוט מוזר. אולי אחד מהמומחים ימצא דרך לנסח את הבעייתיות בצורה טכנית יותר.

• פותח/ת השרשור
יש מצב שאני שם את זה נמוך מדי ל-HB וגם אולי כי אני מרים את המרפקים ובHB אני לא אמור להרים אותם לפי מה שהבנתי..
ד"א אתה גר אולי באיזור המרכז ויכול לארגן לי איזה קוביה של מגנזיום? אני ישלם..

זה בסדר. זה פשוט HB עם באונס מההאמסטרינגס ולא מהתאומים כמו אצל משקולנים. גם אני מרים את המרפקים ב-HB, זה לא משנה. רוב האנשים לא גמישים מספיק, אז הם עושים HB עם מרפקים ישרים. מרפקים למעלה עוזרים בכל הסוגים של הסקוואט. אני גר בראשון, ויש לי מגנזיום שיספיק לי לשנים. אז אם אתה מעוניין, צור קשר.

• פותח/ת השרשור
אני גר בפתח תקווה ואין לי רשיון אז אין לי כל כך איך להגיע, אבל תודה..

---------- התגובה התווספה ב 19:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:53 ----------

עוד מישהו??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית