הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה לקראת סוף החיטוב! 108 קילו-88 קילו

• פותח/ת השרשור Wrath
  • פורסם בתאריך

Wrath

משתמש פעיל
328
16
נק' מוניטין:
87
328
16
אני יפתח את האשכול הזה בסליחה לכל מי שערערתי על מה שהוא אמר באשכול הישן של הסוף מסה (כשחייתי בסרט שאני 19% שומן כשכולם אמרו לי 26% שומן וצדקו) צדקתם, יצאתי עיוור.
תמונות התחלת חיטוב:
womzgljdz3if.jpg

mydwmilz1myj.jpg

תמונת רגליים:
dnmne5zzcinz.jpg

תמונות בטן:
ixw2ytnnzjni.jpg

zzizjdymnhru.jpg

סייד צ'סט:
3fogmwjxdynt.jpg

פריסת גב:
5mzydj0uyezm.jpg

זהו , התמונה של הרגליים מלפני שבועיים בערך ולא יצא לי לצלם מאז אז הם טיפה יותר חטובות כרגע, חוץ מזה הכול במקום, אשמח להערכת אחוז שומן, זה לא הסוף אני ממשיך עוד 5-6 קילו בערך.
חשוב לציין שבחודשיים האחרונים לא עשיתי אימוני כוח בכלל ורק לפני שבועיים וחצי בערך חזרתי.
לאורך כל החודשיים התאמנתי על האליפטיקל במכון ושחיתי ובכדי להגיע לבריכה ולשחות בה גם נסעתי על אופניים לשם במשך 25 דקות הלול ו25 דקות חזור, תפריט דל פחמימה עם העמסות די דיאטטיות בימי שישי שבת.
תודה , ספיר.

יפה!
לכמה עוד אתה רוצה לרדת?

ממשיך אחרי זה מסה?
אני חושב שתצטרך לאכול בצורה יותר מתונה\מסודרת כי בכל זאת האחוז שומן שלך הוא לא חד סיפרתי, וככל הנראה הבנת שחיטוב ארוך זה מבאס וזה לא משתלם לטווח הארוך סתם לדחוף יותר קלוריות.

יפה מאוד אחי..נותן מוטיבציה להמשיך עוד חודש וחצי בחיטוב שלי 😵

• פותח/ת השרשור
חיטוב ארוך זה בהחלט קשה, אני רוצה לרדת עוד 5 קילו +- ואז לעשות מסה שונה לחלוטין מהמסה הקודמת, בקודמת אכלתי מלא מלא אבל מלא שטויות (8 סנדוויצ'ים של לחם לבן עם חמאת בוטנים לבית ספר וזה רק קצה הקרחון) ובנוסף אני מתכוון לשלב פעמיים אירובי בשבוע

ותודה רבה לכולם.

נערך לאחרונה:
רזית יפה, אתה נראה כמו 14 א.ש.

• פותח/ת השרשור
5 חודשים בערך
יכלתי בלפחות חודש פחות , לא השקעתי ת'חיים , היו לא מעט צ'יטים בתפריט וכמה תקופות קצרות של חיפוף.
תודה לכולם ותודה על ההערכת אחוז שומן

נערך לאחרונה:
כל הכבוד על ההתמדה
תוצאה טובה..ובאמת כמו שאמרת יותר מידי זמן אבל העיקר שהצלחת

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על ההתמדה
תוצאה טובה..ובאמת כמו שאמרת יותר מידי זמן אבל העיקר שהצלחת
תודה לך אגב, למדתי כמה דברים פה ושם ומדברים שכתבת

אגב עדכון מגניב:
חברה שלי הביאה לי ליום אהבה 2 חטיפי חלבון בטעם תות ( יעני עטיפה אדומה~יום האהבה)
מצאתי את האישה לחיים שלי.

נערך לאחרונה:
תודה לך אגב, למדתי כמה דברים פה ושם ומדברים שכתבת

אגב עדכון מגניב:
חברה שלי הביאה לי ליום אהבה 2 חטיפי חלבון בטעם תות ( יעני עטיפה אדומה~יום האהבה)
מצאתי את האישה לחיים שלי.

אני שמח לדעת,באמת

ומצאת אישה לבית

יפה מאוד גוף מאסיבי ויפה!!!....אומנם יש שומן אך רואים בבירור שמתחת יש מסת שריר מכובדת...המשך בחיטוב ותראה פגז!!!!

ענק!
תמשיך עם החיטוב הרגיל עוד קצת ואז תעבור לAD עם פרוטוקולים ותהיה טיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית