הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה לקראת סוף החיטוב! 108 קילו-88 קילו

• פותח/ת השרשור Wrath
  • פורסם בתאריך
במקומך הייתי עושה הפסקה של כמה שבועות עד חודש וממשיך בחיטוב עד שתרד מתחת ל10% א.ש. תאכל נקי כמות קלוריות של תחזוקה שלא תעלה ולא תירד (בטח תרד בכל מקרה!)
מה הטעם בלהיות שמן כל הזמן, תתחטב כמו שצריך שתראה כמו מפתח גוף ולא כמו סבל בשוק ואז תחשוב מה לעשות.
אני חושב שכדאי לך להוריד עוד איזה 4 קילו ככה לפחות, תאמין לי תיראה מעולה. מתאמן טבעי בכל מקרה לא סביר שיכול להיות חטוב מעל 85 קילו, אלה אם כן הוא ממש גבוהה, או "חושב שהוא חטוב".

אם תעשה שוב פעם מסה, תעלה משקל, אח"כ תעשה חיטוב תחזור לאותו משקל ברוב הסיכויים.

תתאמן גם משקולות אל תוותר על זה לטובת אירובי זה חשוב באותה המידה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה אומר לקחת הפסקה עכשיו מהחיטוב ואז להתחיל שוב כדי לרדת למתחת ל10 אחוז?
יכול להיות מעניין

אתה אומר לקחת הפסקה עכשיו מהחיטוב ואז להתחיל שוב כדי לרדת למתחת ל10 אחוז?
יכול להיות מעניין

זה תלוי, אתה לא תקוע?
5 חודשים בחיטוב זה הרבה זמן, אם תעשה הפסקה מתונה של שבועיים ואז תחזור זה רק יזרז לך את חילוף החומרים. אני מופתע שאתה עדיין ממשיך לרדת אחרי תקופה כה ארוכה.

אני אחרי 3 חודשים של חיטוב עם תפריט דל פחמימות עשיתי שבועיים הפסקה ואכלתי יותר פחמימות מבחיטוב אך עדיין המשכתי לרדת במשקל, אפילו בצורה משמעותית יותר מבחיטוב. בשבועיים האלה עשיתי כמה ארוחות שחיטות ונהנתי מהחיים ועדיין בסופם ירדתי משהו כמו 1-1.5 קילו אחרי שהייתי תקוע. זה יכול לעשות פלאים לחילוף החומרים.

• פותח/ת השרשור
אני מוכן נפשית האמת, בגלל שאני במסגרת הזאת כבר לא מעט זמן זה נהיה שגרה
השאלה אם יש בשביל מה לעשות את השבועיים הפסקה האלה והאם זה הכרחי ויעזור

שינוי מעולה
סוף מסה ניראת על הפנים
אני שמח שהחיטוב היה לטובה
לדעתי תמשוך תמשוך עוד מהחיטוב אל תפסיק
כבר עברת את החצי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית