חחח זה מיעוט?? צא מהבועה/בית טיפש, אני לא יודע איפה אתה גר שאנשים כמוני נחשבים מיעוט
זה רחוק מלהיות מיעוט וכנראה שעוד לא ראית קיצוניים כי אני רחוק מלהיות קיצוני
מה אתה מאושר מהעובדה שהמדינה מטפלת באויב בזמן עימות?
המדינה שלך גם נותנת זכויות ביטוחים רפואיים ועבודה למסתננים והופכת חצי מתל אביב לאיזור שנשים ואנשים חלשים מפחדים לעבור בוא...אנשים כמוך זה מיעוט ואני שמח מזה.
שמת לב שאתה חוזר על אותם ביטויים שלמדת עוד פעם ועוד פעם?
זה לא עוזר לך להיות יותר משכנע אתה מבין נכון?
אנשים עיוורים ומקובעים כמוך הם אכן מיעוט. אני מכיר אנשים מכל המגזרים והדעות, דפוקים במוח כמוך לדעתי יצא לי לפגוש מעט מאוד.
המדינה שלי עושה דברים יותר גרועים מלתת זכויות למסתננים, אבל כמובן שלך לא ממש יהיה אכפת מזה כי אין דבר שעושה לך זקפה חזקה יותר מקצת גזענות מטובלת בשנאת האחר. סמוך עליי שמאיפה שאני מגיע יש דברים הרבה יותר גרועים מלתת ל15,000 מסתננים (שצריכים לחזור לביתם) להכנס לארץ.
לדבר בלי היגיון גם לא משכנע. תלמד קצת על תורת הרטוריקה לפני שאתה מקשקש שטויות.
תקרא קצת על מאיר כהנא ועל מה הוא דיבר,
קיצוני זה אחד שרוצה שכל הערבים ימותו ולא משנה מה
לי לא אכפת שיחיו אבל לא בשטחי מדינת ישראל, כולל איו"ש/עזה, וכל שאר השטחים שהם חושבים שהם שלהם
רוצים מדינה פלסטינית סבבה לכו לסוריה לבנון מצריים איראן ושיזיינו חמורים בכיף
אבל כל עוד הם יחיו בשטחי מדינת ישראל וינסו לפגע כל פעם בצורה כזו או אחרת במדינת ישראל
יחנכו את ילדיהם מגיל 0 לשנוא את ישראל והיהודים יגדלו ילדים ששוחטים משפחה שלמה בסכין ללא טיפת חרטה
שיישרפו חיים, שימותו בכל הגילאים והצורות...אנחנו נילחם בהם עד הסוף ולא מעניין אותי באיזה מחיר.
הקם להורגך השכם להורגו .
קיצוני זה אחד שדעתו היא מיעוט מתוך כלל החברה. כהנא היה ועדיין נשאר קיצוני ביחס לחברה שלנו.
איך בדיוק אתה מתכוון ליישם את מה שכתבת, פשוט יום אחד תבוא ותעיף את כולם סתם ככה?
אני מסכים שצריכה להיות הפרדה עד כמה שיותר מלאה בינינו ובין הערבים והמוסלמים, אבל זה קל לאמר, מה צריך לעשות בשביל ליישם את זה? יש לך מספיק שכל להסביר את הנושא או שזה כבר קצה גבול היכולת המוחית שלך ופה לא תצליח?
מאיר כהנא הרים ארגון טרור שהיה שם בכיס הקטן את כל הפלסטינאים ביקום. אתה לא שונה מהפלסטינים הקיצוניים שצועקים שלא אכפת להם שהיהודים יחיו, רק לא במדינת פלסטין כי היא שלהם. אתה הבן אדם שיקח ילדים בישראל ויחנך אותם מגיל קטן נגד ערבים.
אתה לא שונה מגדולי הטרוריסטים, חוץ מזה שלהם היה ביצים לקום לעשות מעשה ואתה ילד פחדן שלא יכול לעשות כלום חוץ מלזבל תמוח באינטרנט.
הגזמת לגמרי. להשוות את האיסלאמונאצים של ימינו שרוצים להשמיד את היהודים בדיוק כמו שהיטלר עשה, לאיש ימין קיצוני שלא דגל ברצח עם ולא התכוון לזה (עד כמה שאני יודע), זה בורות גדולה.
הוא סתם עבריין מקלדת, אל תשווה אותו למחבלים , עוד הגזמה שלך.
קראת על מה שאז שאלת אותי? (השוואה בין טרור יהודי של לפני קום המדינה לטרור האיסלאמיסטי של ה80 שנה האחרונות)
נו ו? אז אנשים שמחים שהם מתים, אני היחיד שלא רואה עם זה שום בעיה? זה לא שכל ה"חוגגים לאידם" חיבלו באוטובוס וגרמו במזיד לתאונה, אז מה פסול כאן?
אתה כנראה לא היחיד, אבל אתה בין הבודדים.
מוות בני אדם זה מוות בני אדם.