הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עם סגולה

חחח זה מיעוט?? צא מהבועה/בית טיפש, אני לא יודע איפה אתה גר שאנשים כמוני נחשבים מיעוט
זה רחוק מלהיות מיעוט וכנראה שעוד לא ראית קיצוניים כי אני רחוק מלהיות קיצוני
מה אתה מאושר מהעובדה שהמדינה מטפלת באויב בזמן עימות?
המדינה שלך גם נותנת זכויות ביטוחים רפואיים ועבודה למסתננים והופכת חצי מתל אביב לאיזור שנשים ואנשים חלשים מפחדים לעבור בוא...אנשים כמוך זה מיעוט ואני שמח מזה.

שמת לב שאתה חוזר על אותם ביטויים שלמדת עוד פעם ועוד פעם?
זה לא עוזר לך להיות יותר משכנע אתה מבין נכון?

אנשים עיוורים ומקובעים כמוך הם אכן מיעוט. אני מכיר אנשים מכל המגזרים והדעות, דפוקים במוח כמוך לדעתי יצא לי לפגוש מעט מאוד.
המדינה שלי עושה דברים יותר גרועים מלתת זכויות למסתננים, אבל כמובן שלך לא ממש יהיה אכפת מזה כי אין דבר שעושה לך זקפה חזקה יותר מקצת גזענות מטובלת בשנאת האחר. סמוך עליי שמאיפה שאני מגיע יש דברים הרבה יותר גרועים מלתת ל15,000 מסתננים (שצריכים לחזור לביתם) להכנס לארץ.
לדבר בלי היגיון גם לא משכנע. תלמד קצת על תורת הרטוריקה לפני שאתה מקשקש שטויות.

תקרא קצת על מאיר כהנא ועל מה הוא דיבר,
קיצוני זה אחד שרוצה שכל הערבים ימותו ולא משנה מה
לי לא אכפת שיחיו אבל לא בשטחי מדינת ישראל, כולל איו"ש/עזה, וכל שאר השטחים שהם חושבים שהם שלהם
רוצים מדינה פלסטינית סבבה לכו לסוריה לבנון מצריים איראן ושיזיינו חמורים בכיף
אבל כל עוד הם יחיו בשטחי מדינת ישראל וינסו לפגע כל פעם בצורה כזו או אחרת במדינת ישראל
יחנכו את ילדיהם מגיל 0 לשנוא את ישראל והיהודים יגדלו ילדים ששוחטים משפחה שלמה בסכין ללא טיפת חרטה
שיישרפו חיים, שימותו בכל הגילאים והצורות...אנחנו נילחם בהם עד הסוף ולא מעניין אותי באיזה מחיר.
הקם להורגך השכם להורגו .

קיצוני זה אחד שדעתו היא מיעוט מתוך כלל החברה. כהנא היה ועדיין נשאר קיצוני ביחס לחברה שלנו.
איך בדיוק אתה מתכוון ליישם את מה שכתבת, פשוט יום אחד תבוא ותעיף את כולם סתם ככה?
אני מסכים שצריכה להיות הפרדה עד כמה שיותר מלאה בינינו ובין הערבים והמוסלמים, אבל זה קל לאמר, מה צריך לעשות בשביל ליישם את זה? יש לך מספיק שכל להסביר את הנושא או שזה כבר קצה גבול היכולת המוחית שלך ופה לא תצליח?

מאיר כהנא הרים ארגון טרור שהיה שם בכיס הקטן את כל הפלסטינאים ביקום. אתה לא שונה מהפלסטינים הקיצוניים שצועקים שלא אכפת להם שהיהודים יחיו, רק לא במדינת פלסטין כי היא שלהם. אתה הבן אדם שיקח ילדים בישראל ויחנך אותם מגיל קטן נגד ערבים.
אתה לא שונה מגדולי הטרוריסטים, חוץ מזה שלהם היה ביצים לקום לעשות מעשה ואתה ילד פחדן שלא יכול לעשות כלום חוץ מלזבל תמוח באינטרנט.

הגזמת לגמרי. להשוות את האיסלאמונאצים של ימינו שרוצים להשמיד את היהודים בדיוק כמו שהיטלר עשה, לאיש ימין קיצוני שלא דגל ברצח עם ולא התכוון לזה (עד כמה שאני יודע), זה בורות גדולה.
הוא סתם עבריין מקלדת, אל תשווה אותו למחבלים , עוד הגזמה שלך.
קראת על מה שאז שאלת אותי? (השוואה בין טרור יהודי של לפני קום המדינה לטרור האיסלאמיסטי של ה80 שנה האחרונות)

נו ו? אז אנשים שמחים שהם מתים, אני היחיד שלא רואה עם זה שום בעיה? זה לא שכל ה"חוגגים לאידם" חיבלו באוטובוס וגרמו במזיד לתאונה, אז מה פסול כאן?

אתה כנראה לא היחיד, אבל אתה בין הבודדים.
מוות בני אדם זה מוות בני אדם.

כלום. זה מצוין. כמו שאף אחד לא ראה בעיה בזה שרצחו 6 מיליון יהודים. זה לא שהיו חגיגות ברחבי העולם.

לא הייתי אומר מצוין כי אני באופן אישי די אפאתי לשמחה שלהם, אבל אם אתה חושב ככה אז בכיף אחי. אני רק לא מבין למה אתה מערב אירוע שכביכול קשור אליי מאחר ואני משויך לאותה קבוצה בניסיון להראות.. מה אתה מנסה באמת להראות פה בדיוק? כי אין לזה שום קשר. אם באותה תקופה ישבו להם אנשים בבתים שלהם ושמחו שרוצחים יהודים בהמונים, אז בסדר, למה שלא יחגגו? מה, זהו, זה לא בסדר לשנוא אנשים יותר? אז מה אם מדובר ביהודים? אסור לשנוא אותנו ולחגוג את מותנו? מה כי "אלוהים בחר בנו"? חבוב, אנחנו לא עם נבחר ואנחנו לא מיוחדים או שונים משאר העמים, וגם אותנו אפשר לשנוא וגם את המוות שלנו אפשר לחגוג, וכמה שאני לא אהיה מרוצה מזה, זה רצונם ויכולתם. אבל מה לעשות יש אנשים שקשה להם לעכל את זה שלא כל העולם אוהב אותם ושלא כל עין תזיל דמעה בעת מותם.

אנשים עיוורים ומקובעים כמוך הם אכן מיעוט. אני מכיר אנשים מכל המגזרים והדעות, דפוקים במוח כמוך לדעתי יצא לי לפגוש מעט מאוד.
המדינה שלי עושה דברים יותר גרועים מלתת זכויות למסתננים, אבל כמובן שלך לא ממש יהיה אכפת מזה כי אין דבר שעושה לך זקפה חזקה יותר מקצת גזענות מטובלת בשנאת האחר. סמוך עליי שמאיפה שאני מגיע יש דברים הרבה יותר גרועים מלתת ל15,000 מסתננים (שצריכים לחזור לביתם) להכנס לארץ.
לדבר בלי היגיון גם לא משכנע. תלמד קצת על תורת הרטוריקה לפני שאתה מקשקש שטויות.

קיצוני זה אחד שדעתו היא מיעוט מתוך כלל החברה. כהנא היה ועדיין נשאר קיצוני ביחס לחברה שלנו.
איך בדיוק אתה מתכוון ליישם את מה שכתבת, פשוט יום אחד תבוא ותעיף את כולם סתם ככה?
אני מסכים שצריכה להיות הפרדה עד כמה שיותר מלאה בינינו ובין הערבים והמוסלמים, אבל זה קל לאמר, מה צריך לעשות בשביל ליישם את זה? יש לך מספיק שכל להסביר את הנושא או שזה כבר קצה גבול היכולת המוחית שלך ופה לא תצליח?

*דיווח בLIVE הזעקה ונפילה באשקלון*

המשך...

על איזה גזענות אתה מדבר בדיוק על זה שאני רוצה מוות לאויב?
הרי אף פעם לא אמרתי מוות לכל הערבים אז על איזה גזענות מדובר?
לכולנו ברור שרוב הפלסטינים מחונכים על אותו חינוך, ושרוב גדול של הפלסטינים מאחל לנו מוות ואם הייתה להם הזדמנות הם לא היו מהססים לרגע.
כמו שאמרתי אין לי בעיה שיחיו אבל לא פה במדינת ישראל.

יש כמה פתרונות, אבל אי אפשר ליישם אותם כל עוד יש אנשים טיפשים שפאקינג
מוכנים לחזור לגבולות 67 אני לא בטוח שהם אי פעם ראו את המפה וראו איפה עובר הגבול.
אם לתת להם מדינה זה רק כדי להכריז על מלחמה כמה זמן אחרי זה ולא יותר מזה.

נערך לאחרונה:
אני מתחיל לחשוב שפינגווין ופאניק הם אותו אחד. (או לפחות יש ביניהם קשר משפחתי. או קשר גנטי. או כרומוזום עודף)

לפי ההיגיון שלך פינגווין, לא היינו צריכים לקבל בכלל מדינה. השטחים לא היו רשומים עלינו לפני קום המדינה. היהודים רוצים שטחים? בחיים לא!!!! אסור לתת שטחים!!!!!!

אני מתחיל לחשוב שפינגווין ופאניק הם אותו אחד. (או לפחות יש ביניהם קשר משפחתי. או קשר גנטי. או כרומוזום עודף)

לפי ההיגיון שלך פינגווין, לא היינו צריכים לקבל בכלל מדינה. השטחים לא היו רשומים עלינו לפני קום המדינה. היהודים רוצים שטחים? בחיים לא!!!! אסור לתת שטחים!!!!!!
אני חושב שזה כרומוזום חסר במקרה שלהם.

זה יפה שכשהפלסטינאים משתמשים באלימות כדי להקים מדינה זה פסול אבל כולם פה שכחו (או לא יודעים) שהסיבה שהבריטים ויתרו על המנדט לטובת האו"ם הייתה האלימות של האצ"ל והלח"י (ארגונים כמו שאתם אוהבים) כנגד הבריטים. אז לרצוח בריטים זה בסדר? זה כן מקדש את האמצעים? לבריטים עלה יותר מידי כבר להחזיק חיילים בישראל ולנהל פה את כל הבלאגן וגם ככה היו במצב כלכלי גרוע אז זה כבר לא היה שווה להם והם החליטו להרים ידיים ולתת את זה לאו"ם ומשם הסיפור ידוע.
אז אלימות שלכם זה בסדר אבל שלהם לא.

בקיצור, אלימות וגזענות זאת טיפשות. לא משנה מאיזה צד זה מגיע.
וחוסר אובייקטיביות זה עוד יותר טיפשות.

*דיווח בLIVE הזעקה ונפילה באשקלון*

המשך...

על איזה גזענות אתה מדבר בדיוק על זה שאני רוצה מוות לאויב?
הרי אף פעם לא אמרתי מוות לכל הערבים אז על איזה גזענות מדובר?
לכולנו ברור שרוב הפלסטינים מחונכים על אותו חינוך, ושרוב גדול של הפלסטינים מאחל לנו מוות ואם הייתה להם הזדמנות הם לא היו מהססים לרגע.
כמו שאמרתי אין לי בעיה שיחיו אבל לא פה במדינת ישראל.

יש כמה פתרונות, אבל אי אפשר ליישם אותם כל עוד יש אנשים טיפשים שפאקינג
מוכנים לחזור לגבולות 67 אני לא בטוח שהם אי פעם ראו את המפה וראו איפה עובר הגבול.
אם לתת להם מדינה זה רק כדי להכריז על מלחמה כמה זמן אחרי זה ולא יותר מזה.

מזל טוב על האזעקה. זה הכל בגלל שלא עושים עופרת יצוקה 2. עכשיו זה זמן מעולה להכנס באמא-אמא של החמאס כשהכסף שלהם מדלדל ושאף אחד לא שש להושיט להם יד לעזרה וגם המדיניות החוץ הפלשטינית קורסת ומפרקת את מדיניות הפנים שלהם.
הגזענות שלך אינה קשורה למוות לאויב, אלא באופן כללי. אם אתה כל כך מאמין שכהנא צדק, אתה כנראה גזען כמוהו. אתה מוזמן לקרוא איזה חוקים כהנא רצה להכניס שהם גזעניים להחריד, אם אתה מפנטז עליו בלילות ועל צדקתו, כנראה שהם מקובלים עליך. משמע אתה גזען.
כהנא היה גזען -> אתה תומך בכהנא -> אתה גזען.
הוכחה פשוטה מאוד.

מה הפתרונות אז, חשוף אותם בפני רבים. אני די ליברל בנוגע לדברים האלה ואפשר לאמר שהייתי מוכן ללכת די רחוק בשביל להגיע למצב שנוכל לחיות לפחות במדינתנו בשקט ובשלווה.
מי אמר שלתת להם מדינה בגבולות 1967 זה הפתרון? לדעתי זה ממש לא הפתרון , הם כבר סירבו לזה פעמיים כך שאין טעם אפילו לטרוח לדון עליו פעם נוספת. בזבוז זמן.

אז מה הפתרונות, יש לך מכשיר מיוחד שיעלים את כל מי שלא יהודי מאדמות ארץ ישראל?

artistimages%5CArik_Schnider_%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%97%20-%20%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%A8%D7%98%20%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%99.jpg

זה יפה שכשהפלסטינאים משתמשים באלימות כדי להקים מדינה זה פסול אבל כולם פה שכחו (או לא יודעים) שהסיבה שהבריטים ויתרו על המנדט לטובת האו"ם הייתה האלימות של האצ"ל והלח"י (ארגונים כמו שאתם אוהבים) כנגד הבריטים. אז לרצוח בריטים זה בסדר? זה כן מקדש את האמצעים? לבריטים עלה יותר מידי כבר להחזיק חיילים בישראל ולנהל פה את כל הבלאגן וגם ככה היו במצב כלכלי גרוע אז זה כבר לא היה שווה להם והם החליטו להרים ידיים ולתת את זה לאו"ם ומשם הסיפור ידוע.
אז אלימות שלכם זה בסדר אבל שלהם לא.

בקיצור, אלימות וגזענות זאת טיפשות. לא משנה מאיזה צד זה מגיע.
וחוסר אובייקטיביות זה עוד יותר טיפשות.

תנסה להיזכר באיזה בריטים נלחמו ארגוני היהודים. האם בתושבי לונדון ומנצ'סטר? האם בכדורגלני ליברפול?
פשפש מעט בזכרונך והזכר.

גזענות זה טפשות, אין ספק. אפילו הייתי אומר בורות עלובה.
אלימות לווא דווקא תמיד זה טפשות, לפעמים אין ברירה וצריך להשתמש באלימות.

---------- התגובה התווספה ב 18:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:12 ----------

🙌

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה בדיוק מה שרציתי שיענו לי.
אז למה האלימות שלהם לא בסדר ושלכם כן?
ואנחנו רצחנו חיילים בריטים, אז זה לגיטימי לרצוח חיילי צה"ל?
אלימות מובילה לאלימות שמובילה לאלימות שמובילה למוות.
בדרך כלל גזענות מתחילה הכל.

זה בדיוק מה שרציתי שיענו לי.
אז למה האלימות שלהם לא בסדר ושלכם כן?
ואנחנו רצחנו חיילים בריטים, אז זה לגיטימי לרצוח חיילי צה"ל?

לדעתי זה לגיטימי להילחם כנגד כוחות מזוינים עם כוחות מזוינים.
להילחם עם כוחות מזוינים כנגד אוכלוסיה אזרחית כשיש מטרה אחת ויחידה - לחסל כמה שיותר מהם רק בגלל השתייכותם לקבוצה מסוימת, לא לגיטימי בעליל.

האידיולוגיה מאחורי כל מאבק שונה לגמרי גם כן.
הבריטים היו זרים לגמרי כאן ובעיקר היו פה כוחות צבאיים ששלטו על האיזור כתוצאה מהסכמי סייקס פיקו - אין להם מה לחפש פה. הייתה להם מטרה אחת בלבד לאחר ההסכם, ברוב האיזורים הם הצליחו לבנות מדינות 'לאום', על שטחי המנדט של פלשתינה הם החליטו משום מה להקים 3 מדינות במקום אחת. מכאן הבעיה התחילה ולכן שכנינו עדיין חיים בסרט שאפשר להחזיר את הגלגל לאחור ולשלוח אותנו חזרה לאירופה על מצופים וגלגלי הצלה.

היהודים פה חיים במדינה ריבונית ועצמאית עם מסורת ותרבות ארוכה יחסית כך שאי אפשר לאמר שאין להם מה לחפש פה. זאת מדינתם היחידה בכל העולם. זכותם להגיב במלוא הכוח העומד לרשותם כנגד מי שפוגע בריבונותם והורג את אזרחיהם וחייליהם.

---------- התגובה התווספה ב 18:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:22 ----------

זה חשוב כי?

אלה ההבדלים העיקריים. שאלו וזאת תשובתי.

אז אם שהידים יתחילו לפוצץ אוטובוסים של חיילים בלבד זה בסדר? תקבלו את זה?
או בסיסי צהל?

הבריטים זרים פה? אולי אתה זר פה? מי קבע שהם זרים? הם כבשו אותה. באלימות. כמו שאתה אוהב.
וגם האמריקאים זרים באפגניסטן ועירק. אני בטוח שהמצב בעירק היה הרבה יותר טוב בלי האמריקאים.

מה שהכי דבילי הוא שהימנים הם אלה שמהללים את האלימות של האצל והלחי ומצדיקים אותה אבל לא יכולים להבין את הפעולות של הפלסטינאים.

אז אם שהידים יתחילו לפוצץ אוטובוסים של חיילים בלבד זה בסדר? תקבלו את זה?
או בסיסי צהל?

הבריטים זרים פה? אולי אתה זר פה? מי קבע שהם זרים? הם כבשו אותה. באלימות. כמו שאתה אוהב.
וגם האמריקאים זרים באפגניסטן ועירק. אני בטוח שהמצב בעירק היה הרבה יותר טוב בלי האמריקאים.

מה שהכי דבילי הוא שהימנים הם אלה שמהללים את האלימות של האצל והלחי ומצדיקים אותה אבל לא יכולים להבין את הפעולות של הפלסטינאים.

מה זאת אומרת אקבל את זה?
זה לא מקובל עליי, כשזה יקרה הצבא יגיב בפעילות מבצעית כמו שנעשה בשלל מבצעים צבאיים בעבר ברצועת עזה ושטחי יו"ש. לצה"ל יש כלים להתמודד עם טרור כנגד חיילים וגם נגד אזרחים. חבל שלא עושים את זה כמו שצריך, היינו מזמן כבר במצב של שקט ושלווה.
מה קשור האמריקאים ועיראק? מה אכפת לי מההם.

להבין? מה אני צריך להבין בדיוק?

אתה לא מקבל מאבק נגד אוכלוסיה. אז תקבל מאבק כנגד צבא? חטיפת חיילים זה לגיטימי?
והמשפט האחרון לא היה מכוון אלייך. הוא מכוון לימנים עיוורים.

מזל טוב על האזעקה. זה הכל בגלל שלא עושים עופרת יצוקה 2. עכשיו זה זמן מעולה להכנס באמא-אמא של החמאס כשהכסף שלהם מדלדל ושאף אחד לא שש להושיט להם יד לעזרה וגם המדיניות החוץ הפלשטינית קורסת ומפרקת את מדיניות הפנים שלהם.
הגזענות שלך אינה קשורה למוות לאויב, אלא באופן כללי. אם אתה כל כך מאמין שכהנא צדק, אתה כנראה גזען כמוהו. אתה מוזמן לקרוא איזה חוקים כהנא רצה להכניס שהם גזעניים להחריד, אם אתה מפנטז עליו בלילות ועל צדקתו, כנראה שהם מקובלים עליך. משמע אתה גזען.
כהנא היה גזען -> אתה תומך בכהנא -> אתה גזען.
הוכחה פשוטה מאוד.

מה הפתרונות אז, חשוף אותם בפני רבים. אני די ליברל בנוגע לדברים האלה ואפשר לאמר שהייתי מוכן ללכת די רחוק בשביל להגיע למצב שנוכל לחיות לפחות במדינתנו בשקט ובשלווה.
מי אמר שלתת להם מדינה בגבולות 1967 זה הפתרון? לדעתי זה ממש לא הפתרון , הם כבר סירבו לזה פעמיים כך שאין טעם אפילו לטרוח לדון עליו פעם נוספת. בזבוז זמן.

אני אוהב את כל האלו שאומרים "למה לא נכנסים באמאמא של החאמס בעזה ויוצאים לעוד מבצע כי יורים על ישראל טילים".
באמת קשה להבין למה?
1. האזור כולו על סף קריסה. מצרים, סוריה, לבנון, אירן וגם ירדן. ברגע שתצית גפרור הכל ישרף ויהיה פה בלאגן אטומי. אתה חושב שישראל היא מדינה כל כך חזקה שיכולה להתמודד מול כולם בו זמנית? אתה טועה ובגדול. אני אפילו בספק אם ישראל יכולה להתמודד לבדה מול איראן בשטח כל כך מרוחק עם צבא שהוא יחסית חזק ומשוכלל.
2. אתה זה שתלך להילחם? להרבה אנשים יש נטיות לומר יאללה לחסל את כולם, כאילו זה איזה משחק מחשב כי אותו אחד שמצהיר את זה לא באמת עושה משהו אלא יושב בבית ורואה חדשות.
3. תהיה על כך שוב השפעה כלל עולמית, עם משפטים, תחקירים, או"ם, ארה"ב וכן הלאה וכן הלאה.
4. המדינה לפני בחירות, ביבי לא יסכן את הקריירה הפוליטית שלו בשביל מבצע בעזה, לפחות לא עד אחרי הבחירות.
5. איראן מהווה פאקוטר מרכזי כרגע ומתמקדים בה. חמאס וחיזבאללה אלו כלבים נובכים שלא ממש נושכים. אם איראן תינשכך, כמה שזה נראה לא ריאלי ורחוק מהמציאות, זה יהיה כואב ויזכר לדורות רבים.

ואם הם היו שמחים על אוטובוס של חיילים שנשרף ומתו 50 חיילים, זה גם בסדר? בסך הכל מתו כוחות מזוינים.

אתה לא מקבל מאבק נגד אוכלוסיה. אז תקבל מאבק כנגד צבא? חטיפת חיילים זה לגיטימי?
והמשפט האחרון לא היה מכוון אלייך. הוא מכוון לימנים עיוורים.

במלחמה אין דבר כזה לא לגיטימי.
מן הסתם שזה לא לגיטימי שחיילינו ייחטפו (מבחינתי). זה משהו מאוד שולי וכמעט ולא קורה, מה גם שיש מה לעשות בשביל להוריד את כמויות החטיפות ולא זה מה שעושים כבר כמה עשרות שונים. ההיפך, עם עסקאות שחרור מחבלים כמו שהיו עד היום אנחנו רק מעלים את המוטיבציה לחטוף חיילים, פשוט כי הם יודעים שלא ישלחו את הצבא אלא ישחררו רוצחי המונים מורשעים כמו חבורת פחדנים.

אז אתה רוצה פעולת צבאית בעזה. אבל איך תמנע פגיעה באוכלוסיה לא מזוינת? זה הרי לא לגיטימי מבחינתך.
אתה בעד קרבות צבאות אבל אנחנו כבר לא במאה ה16.

אתה חושב שישראל היא מדינה כל כך חזקה שיכולה להתמודד מול כולם בו זמנית? אתה טועה ובגדול. אני אפילו בספק אם ישראל יכולה להתמודד לבדה מול איראן בשטח כל כך מרוחק עם צבא שהוא יחסית חזק ומשוכלל.
אף אחד לא יודע מה הכוח האמיתי של הצבא שלנו והוא עצום מה קרה בששת הימים ?
ישראל נגד מצרים ירדן סוריה ולבנון והם גם נעזרו בעוד מדינות זה לא הספיק להם עיראק ערב הסעודית לוב סודאן תוניסיה מרוקו ולאג'יריה ובכל זאת אנחנו על הרגליים ויש לנו מדינה שום דבר לא סתם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית