ייעוץ עזרה בפיתוח גוף,תעזרו לי בבקשה חבר'ה

גלעד123

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
-65
20
0
אני בן 17 שוקל 70 גובה 1.78
אז ככה..אני כרגע חודש בתוכנית FBW ועוד מעט עובר לAB.
אני רוצה לפתח נטו נטו נטו גוף יפה! לא כוח,לא מסה,לא להיות "חזיר" כמו בSS. אני פשוט רוצה ידיים קצת שריריות ומעוצבות יפה(לא יותר מדי),חזה מעוצב וריבועים נחמדות..
אגיד לכם תכל'ס,אני לא רוצה לעלות במשקל להיות שמן לתקופה מסוימת ואז לעשות חיטוב,אני גם לא אחזיק מעמד בחיטוב עם מאזן קלורי שלילי,אני בטוח בזה.
יש לי תוכניות למסה והכל,תפריטים,אבל אתם יודעים הקיץ מתקרב,וכן אני עושה את האימונים האלה "לפוזה" או איך שתרצו לקרוא לזה,אבל אני נהנה להתאמן,כיף לי,אבל אני לא רוצה להיות שמן,להיות איזה חצי שנה בחדר כושר,להוריד בבית חולצה בקיץ וההורים שלי יראו ויגידו "מזה כל החצי שנה הזה ורק שומן"??
אתם מבינים אותי בטח..וגם יש לי במכון ילדים עם גוף באמת יפה שאלתי אותם: עשיתם חיטוב? הם ענו לי "מזה חיטוב" או "מה פתאום".
אז חבר'ה אני לא רוצה את כל התהליך הזה של לעלות במשקל,אני פשוט רוצה לפתח גוף יפה,כמובן שזה לא יבוא ברגל וייקח זמן ואימונים קשים.
אבל מה הדרך לעשות את זה..
הנה תוכנית האימונים שלי לAB שאני מתחיל שבוע הבא: (עם התוכנית הזאת אני יוכל לפתח את הגוף בצורה טובה,איך התוכנית בסך הכל??)
אבל כמו שאמרתי לא בא לי להיות שמן לתקופה ארוכה,אני רוצה פשוט לפתח את הגוף,אבל לא יותר מדי כמו הבאדיבילדרים האלה.
תודה רבה רבה למי שיעזור וסליחה על החפירה פשוט רציתי להבהיר את העניין,מקווה שלא תגיבו תגובות לא מועילות כי אני אכן מבין בעניין..

A
חזה:
בנץ' פרס- 3X8
בנץ' פרס בשיפוע חיובי עם משקולות- 2X8
פרפר- 2X8-10

רגליים:
סקוואט3X4-6
לג פרס- 3X8-10

יד אחורית:
לחיצת חזה עם אחיזה צמודה/לחיצה צרפתית/כפיפת מרפקים עם חבל במכונה- 3X8-10
מקבילים באחיזה צרה/שכיבות סמיכה יהלום- 3XMAX

B:
כתפיים:
הרחקת כתף אחורית- 2X8-10
לחיצת כתפיים עם משקולות- 2X8-10
הרחקה לצדדים עם משקולות- 3X8-10

גב:
מתח- 3XMAX
חתירה במכונה- 3X8-10
פולי עליון -3X8

יד קדמית:
כפיפות מרפקים בעמידה/בישיבה על ספה עם מוט 3X8W
כפיפות מרפקים יד יד עם משקולת על הירך בישיבה- 3X8-10

• פותח/ת השרשור
מי ענה לי?! אף אחד לא ענה לי

---------- התגובה התווספה ב 10:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:09 ----------

אז תעזור לי בבקשה..

עם גישה כזאת אף אחד לא יעזור לך. או שאתה הולך עד הסוף או שאתה לא הולך בכלל. יש לך שאלות לא רלוונטיות, והחשיבה שלך היא חשיבה של ילד שעדיין לא באמת מבין את התחום, הצרכים, ואת המאמצים.

אתה כתב שטויות מה זה אין לך כח לחיטוב ומאסה,והילדים מהחדר כושר שלך ליצנים עם גנטיקה טובה תאמין לי הם נראו כך גם לפני האימונים..
תיקח את זה רציני ותקשיב למה שאומרים לך.

• פותח/ת השרשור
אני אומר ברצינות! אין מצב שכל התהליך של פיתוח גוף הוא להיות שמן לתקופה ארוכה.
זה פשוט לא ייתכן שאני מנסה לפתח את הגוף ואני פשוט יהיה שמן..

• פותח/ת השרשור
אני קראתי בנושא ובואנה אתם אפילו יותר מעצבנים מFXP..
אני מנסה למצוא פורום נורמלי אבל מסתבר שאין כאלה..
נגיד ואני לא מבין בנושא סבבה..
אז בגלל זה אני שואל אותכם שתעזרו לי!

אני קראתי בנושא ובואנה אתם אפילו יותר מעצבנים מFXP..
אני מנסה למצוא פורום נורמלי אבל מסתבר שאין כאלה..
נגיד ואני לא מבין בנושא סבבה..
אז בגלל זה אני שואל אותכם שתעזרו לי!

מנסים לעזור בצורה שבה צריך לעזור לך. אנחנו לא ילדים מ FXP שמספקים אותך רק בשביל הקטע. אם אתה מתנגד לדרכים - אל תצטרף \ תחזור. אתה מקובע מדי. והדרך להשוות את האתר הזה ל FXP לא עוזרת.

עובדה שלא קראת, ואם כן אז ברפרוף קל.
אנחנו לא מתכוונים להעביר לך את המידע במגש כסף.
קראת, לא הבנת? תשאל!
לא קראת? איך אתה רוצה להבין? ובינינו זה לא כלכך קשה להבין.
כתוב שחור על גבי לבן, בשפה שגם ילד בן 10 יכול להבין. הרי בסה"כ זה ידע בסיסי, ואם גם את זה אתה לא מוכן להשקיע, למה שנעזור לך?

תוציא מהראש שלך את כל השטויות של "לאכול כמו חזיר ולהשמין ב-SS". יש עליה באחוזי שומן מן הסתם כי זה בא יחד עם עליה במסת שריר ואין מה לעשות לגבי זה. אבל העליה באחוזי שומן לא אמורה להיות כמו הדברים שיש לך בראש.

תעשה SS.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית