הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי שרירים/טכניקה של סקוואט

• פותח/ת השרשור bizho
  • פורסם בתאריך

bizho

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
כמה שאלות על כאבי השרירים שבאים אחרי יום אימון:
1. אם אני לא מרגיש את כל השרירים תפוסים יום אחרי אימון זה אומר שלא עבדתי מספיק חזק על חלקם?..
2.האם זה טוב להתאמן עם כאבים בשרירים(גם אם נחתי יומיים והכאבים לא עברו)? זה לא מונע כביכול את התפתחות השריר?..
3.ריצה של 10 דק' לפני האימון מספיקה לחימום של כל הגוף?..

4.לגבי טכניקה של סקוואט-ראיתי פה כמה סירטונים והשאלה שלי היא לגבי הפיסוק הרחב האם זה חשוב לפסק את הרגליים כלכך רחב?...

כמה שאלות על כאבי השרירים שבאים אחרי יום אימון:
1. אם אני לא מרגיש את כל השרירים תפוסים יום אחרי אימון זה אומר שלא עבדתי מספיק חזק על חלקם?..
2.האם זה טוב להתאמן עם כאבים בשרירים(גם אם נחתי יומיים והכאבים לא עברו)? זה לא מונע כביכול את התפתחות השריר?..
3.ריצה של 10 דק' לפני האימון מספיקה לחימום של כל הגוף?..

4.לגבי טכניקה של סקוואט-ראיתי פה כמה סירטונים והשאלה שלי היא לגבי הפיסוק הרחב האם זה חשוב לפסק את הרגליים כלכך רחב?...
1. לא.
2. לא.
3. עדיף לעשות חימום מקומי. לפני התרגיל הראשון של כל קבוצת שריר תן איזה 2-3 סטים של חימום: עבודה במשקל קל יחסית לטווח של 1-5 חזרות.
4. לי הכי נוח פיסוק טיפה מעבר לרוחב הכתפיים, אני לא יודע למה אתה מתכוון שאתה אומר:"כ"כ רחב"

1.פאמפ/שרירים תפוסים/תחושה של שריפה בשריר הם לא בהכרח מדד לאימון טוב
2.לא מונע התפתחות, גם אם תפוס תתאמן כרגיל. אתה תשים לב שאחרי כמה זמן שתתאמן השרירים יפסיקו להיתפס.
4.בסקוואט העקבים אמורים להיות ברוחב כתפיים והבהונות פונות החוצה בזווית של 30 מעלות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית