ייעוץ בקשר לתוכניות אימונים שונות

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
שלום אני בן 17 בערך בגיל 15-16 הייתי מתאמן הרבה הפסקתי די הרבה זמן ועכשיו חזרתי לפני שבועיים להתאמן והמאמן שלי אומר לי לעשות ABC ואני מתאמן 3 פעמים בשבוע.
רציתי לדעת מה דעתכם בנושא, איזה תוכנית אני צריך לעשות ולמה יש כל מיני תוכניות( זו שאלה תיאורתית:98sf:).

תודה לעונים!👏

כן, לפז"ם בחדר הכושר אין יותר מדי משמעות. רוב האנשים לא מתאמנים נכון. הדרך היחידה לכוון אותך היא פחות או יותר להעריך מה רמתך כמתאמן ולהמשיך משם.

• פותח/ת השרשור
תשמע אני לא יודע להגיד לך משקלים כי אני לא זוכר אבל אני יכול להגיד לך שאני די חלש בגלל זה אני הולך למכון כדי להתחזק. ניסיתי SS לא הצליח לי.. בקיצור בקשר לתוכנית מה לעשות?

תעשה SS כמו שצריך. אם אתה לא עושה מה שצריך כדי שהתכנית תצליח - אוכל, שינה וכו', אתה לא תצליח בשום תכנית.

אין שם תרגילים מסובכים. תרגילים הבסיס של SS הם תרגילים שאתה תמצא בכל תכנית שמכבדת את עצמה ככה שאתה לא תוכל ממש להתחמק מכך אם אתה מתכוון להיות רציני עם האימונים שלך.

תגדל ביצים, תקרא תיאוריה, תלמד ותנסה לבצע את זה באימונים. אתה יכול לצלם ולקבל ביקורת ובהתאם לכך ללמוד עוד יותר על עצמך ולהשתפר. ככה הרוב כאן עושים את זה.

• פותח/ת השרשור
אני מבין את מה שאתם אומרים אבל אני עדיין רוצה אלטרנטיבה לSS יש משהו? גם לפי מה שהבנתי SS זה למתחילים גמורים ואני לא מתחיל יש לי ניסיון במכון והשרירים שלי כבר הסתגלו למאמץ..

• פותח/ת השרשור
אני רק לא יודע לעשות דדליפט כי בחיים לא ניסיתי -_- בקיצור אני יכול לעשות AB? ועוד משהו סתם שאלה למה יש כל מיני וריאציות של תוכניות אימונים כמו FBW AB ABC ABC SS וכדומה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית