עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבהףאז אך בעצם יהיה הכי אפקטיבי לגרום לגוף להשתמש בהם?(ללא יהומבין)זה תלוי במסת השומן שלך בגוף. וקפאין ינייד את חומצות השומן אם הגוף צריך אותך לאנרגיה הוא ישתמש בהם עם לא אז הוא יאגור אותן חזרה לתאי השומן.
זהו ראיתי שכתבו פעם באיזה פוסט שאינטרולים עוזרים מאוד לשרוף את החומצות שומןקפאין נותן לך גם מרץ מה שיעזור לך באירובי
ואני מציע לך לעשות פעם בשבוע אינטרוולים
תקרא את זה..זה יעזור לך להבין טיפה
http://www.kilogram.co.il/2104/ספרינטים-לא-רק-לאצנים-חלק-א/
תאכלס זה נכון אם לקחת את הקפאין בכדור או בשתיה באמת תמיד נסתם לי התאבוןפשוט מאוד - קפאין מאריך בצורה יותר ממשמעותית את הזמן שאפשר להיות אפילו בצום מלא ללא תופעות לוואי טיפוסיות במיוחד למי שבחיטוב מתמשך. אפשר ממש להרגיש את זה.
זה+יוהימבין , אני בספק אם תרגישו שאתם בצום גם אם אכלתם אתמול מספיק לגרעון של 1000 קק"ל
השאלה אם הקפאין עוזר לשמור על השריר נטט לאורך זמן בחיטוב? אני מניח שכן.
פשוט מאוד - קפאין מאריך בצורה יותר ממשמעותית את הזמן שאפשר להיות אפילו בצום מלא ללא תופעות לוואי טיפוסיות במיוחד למי שבחיטוב מתמשך. אפשר ממש להרגיש את זה.
זה+יוהימבין , אני בספק אם תרגישו שאתם בצום גם אם אכלתם אתמול מספיק לגרעון של 1000 קק"ל
השאלה אם הקפאין עוזר לשמור על השריר נטט לאורך זמן בחיטוב? אני מניח שכן.
חברה עדיין חייב תשובהסבבהףאז אך בעצם יהיה הכי אפקטיבי לגרום לגוף להשתמש בהם?(ללא יהומבין)
לקחת קפאין ופשוט להמשיך לעשות אירובי?(דופק ספציפי?)
הכי אפקטיבי זה קלן, אפדרין ויהומבין. אבל אפשר גם להתסדר בלי כמו רוב האנשים.
מאזן קלורי ותפריט שבנויה טוב זה הדבר הכי חשוב בשורה התחתונה.
אנא למד לקרוא, הסתייגתי מזה בכוונה. קפאין מוריד את ההרגשה של הדאון מהדיאטה. לא מאמין. תנסה לבד.איזה שטויות..
חחח ממתי קפאין הוא אנטי קטאבולי ?!
הכי אפקטיבי זה קצת שאלה "בשמיים"הכי אפקטיבי זה קלן, אפדרין ויהומבין. אבל אפשר גם להתסדר בלי כמו רוב האנשים.
מאזן קלורי ותפריט שבנויה טוב זה הדבר הכי חשוב בשורה התחתונה.
אנא למד לקרוא, הסתייגתי מזה בכוונה. קפאין מוריד את ההרגשה של הדאון מהדיאטה. לא מאמין. תנסה לבד.
אגב - אם קפאין לא אנטי קטבולי זה נובע מהחשיבה המקולקלת ששום דבר לא משפיע מעבר לקלוריות ... אז מה בדיוק גורם לכך שהרכב הגוף של אנשים משתפר? (עריכה : נזכרתי שלאנשים ממש יש בעייה עם הקטע הזה : הכוונה כמובן מאיפה יושלמו הקלוריות או לאן הן ילכו)
יש מספר מחקרים טובים יותר או פחות שמראים שקפאין עוזר מול בקרה בדיאטה השאלה היא עד כמה.
בגלל שכבר הכניסו אותי למיתוסים ושטויות אז למה שלא "אתלכלך" בניחוש: ככל שהגוף נמצא במצב קיצוני יותר של צום, ככה הקפאין יותר אנטי-קטבולי ביחד עם שאר הממריצים, במיוחד כשניוד חומצות השומן נהייה קשה (אחוזי שומן נמוכים) ככה יותר טוב, מה גם שקפאין מעלה דופמין שחוסם פרולקטין שחוסם LH שמייצר טסטוסטרון (אין לזה בכלל משמעות לבן אדם הממוצע (פרט למצב רוח שתקבלו)אבל עדיין בפועל קפאין עוזר להשיג מספרים טובים יותר בסוף החיטוב אז יאללה)
הכי אפקטיבי זה קצת שאלה "בשמיים"
זה כמו לשאול מה יותר טוב - רולס רויס או הונדה סיביק בשביל להגיע לעבודה.
קפאין גם ממריץ וממריץ לא רע שרוב האנשים בטוחים בשימוש איתו לעומת היוהימבין שיגול לדוגמה לגרום לחרדה פה ושם, יש גם דברים יותר חזקים מקלן.....
אינטרוולים זו דרך, נסה את הפרוטוקולים של לייל.אנחנו סתם טוחנים מים אנשים
זה שזה ממריץ טוב זה ידוע
אותי פשוט מעניין אך אני יכול לייעל את הגוף להשתמש בחומצות שומן חופשיות בתור המקור אנרגיה העיקרי ללא חומרים נוספים