הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קצת על דל פחמימה וחיטוב בכללי

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
1)באיזה אחוז שומן להתחיל חיטוב דל פחמימה

2)יש סוג מסויים של דל פחמימה שהוא טוב במיוחד או סוג שהוא ממש לא טוב?.

3)כרגע אני עושה חיטוב על חלבון כפול 1.7 ממשקל גוף שומן כפול 0.8 ממשקל גוף והפחמימה על 155 גרם ואני עושה העמסה כל 10-14 ימים השאלה היא עם כדי לי לפני שאני עובר לדל פחמימה לעשות שלב ביניים שבוא אני צורך נגיד 100-120 גרם פחמימה ומשלים את הקלוריות שבאו מפחמימה דרך שומנים ולעשות העמסה כל 7-9 ימים? או שזה מיותר?

4)בדל פחמימה הבנתי שאני צריך לצרוך כפול 2-2.5 גרם חלבון מהמשקל גוף שלי ולצרוך פחות מ 50 גרם פחמימה ביום וכל שאר הקלוריות משומנים ולעשות העמסת פחמימות פעם בשבוע ביום קבוע השאלה היא עם מה שהבנתי זה מידע נכון?

5)האם זה נכון שHIIT גורם לעיבוד שריר בתקופת החיטוב דל פחמימה?

6)קראתי שכדי לעשות HIIT ואחרי זה אירובי בעצימות נמוכה והשאלה היא כמה זמן HIIT וכמה זמן כל ספרינט וכמה זמן כל מנוחה? וכמה זמן אירובי בעצימות נמוכה? האם צריך הפסקה בין השניים ועם כן אז כמה זמן? ומה הדופק צריך להיות בזמן האירובי בעצימות נמוכה שמגיע אחרי הHIIT?

7)עם עושים דל פחמימה אין צורך ביוהמבין?

טוב לסיכום חפרתי לכם מספיק אני ממש ישמח לתשובות זה כל השאלות שהיו לי בשביל המשך החיטוב

1) באיזה שאתה רוצה
2) תקרא על AD/KCD
3) מיותר, אבל אפשרי לרדת בפחמימות בהדרגתיות. וחלבון אמור להיות 2~2.5 לק"ג
4) בגדול זה נכון, כמות הפחמימה משתנה בהתאם לקיצוניות. ע"פ AD צורכים עד 30 גרם כשהם באים ברובם מירקות. תקרא את הספר כדי להבין יותר.
5) לאיבוד? לפי מה שאני יודע אינטרוולים נועדו כדי למקסם שריפת שומן.
6) תלוי איזה פרוטוקול/סוג אינטרוול אתה עושה, יש המון אפשרויות.
7) לא רואה קשר

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
1) באיזה שאתה רוצה
2) תקרא על AD/KCD
3) מיותר, אבל אפשרי לרדת בפחמימות בהדרגתיות. וחלבון אמור להיות 2~2.5 לק"ג
4) בגדול זה נכון, כמות הפחמימה משתנה בהתאם לקיצוניות. ע"פ AD צורכים עד 30 גרם כשהם באים ברובם מירקות. תקרא את הספר כדי להבין יותר.
5) לאיבוד? לפי מה שאני יודע אינטרוולים נועדו כדי למקסם שריפת שומן.
6) תלוי איזה פרוטוקול/סוג אינטרוול אתה עושה, יש המון אפשרויות.
7) לא רואה קשר

בהצלחה

אז נגיד אני מחטב בלינארית עד הדל פחמימה אין לי בעייה ברגע שאני עובר לדל פחמימה נגיד אני מתאמן יום שני רביעי ושישי וביום שישי העמסת פחמימות זה בסדר נגיד לעשות ביום שני פרוטוקול 1
ביום רביעי (סקוואט קל) פרוטוקול 4 וביום שישי (העמסת פחמימות) פרוטוקול 2 זה נראה לך טוב? ובשאר הימים לא לעשות אירובי
וגם עם זה בסדר לעשות פרוטוקולים אחרי אימון משקולות כזה?

אז נגיד אני מחטב בלינארית עד הדל פחמימה אין לי בעייה ברגע שאני עובר לדל פחמימה נגיד אני מתאמן יום שני רביעי ושישי וביום שישי העמסת פחמימות זה בסדר נגיד לעשות ביום שני פרוטוקול 1
ביום רביעי (סקוואט קל) פרוטוקול 4 וביום שישי (העמסת פחמימות) פרוטוקול 2 זה נראה לך טוב? ובשאר הימים לא לעשות אירובי
וגם עם זה בסדר לעשות פרוטוקולים אחרי אימון משקולות כזה?
כך או כך תשמור על מספר דקות אירובי מסוים בשבוע ואל תגיע לגרעון גדול מדי. מעבר לכך זה תלוי בקצב ההתאוששות וההעדפות האישיות שלך. אמנם פרוטוקולים הם דבר מעולה למיקסום שריפת שומן אבל הם לא קסם, זה בסך הכל אירובי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית