אני בן 28 , ללא בעיות רפואיות, 1.78 מ', שוקל 65 קילו. מתאמן מזה 9 חודשים בחדר כושר מוסמך (מכון מפורסם עם סניפים בכל הארץ). מתאמן לבניית מסת שריר. עדכנתי לאחרונה את תוכנית הAB שלי אצל המדריכה בחדר כושר. מתאמן מזה כבר 2 תוכניות AB שקיבלתי ממדריכים בחדר כושר. אני חושב שהתוכנית האחרונה שקיבלתי מהמדריכה לא מקדמת אותי שכן היא כמעט זהה לתוכנית הקודמת שהיתה לי לפניה. אני כבר 9 חודשים ואני עדיין עושה AB וגם לא ניראה לי שהתוכנית אמורה להיות זהה לתוכנית הקודמת. אם אני עדיין לא עובר לABC אז לפחות שיעשו לי AB יותר קשה. מה שאני מקבל זה מעיין תוכנית סטנדרטית מאוד (לפי דעתי כי אני לא מדריך ויכול להיות שאני טועה) עם מספר סטים וחזרות זהות כמעט בכל התרגילים. האם זה בסדר? האם התוכנית שקיבלתי בסדר לאחד שמתאמן כבר 9 חודשים. תוכנית הAB האחרונה שקיבלתי (לפני העדכון) לא היה לי קל להתקדם בה וגם יצא לי שהתאמצתי מעבר או שפחות מידיי והיה לי קשה למצוא איזון באיזה משקל להרים. בכל אופן אני מאוד אשמח לקבל פה הסבר על סגנון התוכנית שקיבלתי ( למה 8 חזרות? האם זה בסדר שיש 8 חזרות בכל תרגיל? האם השריר אמור להיות ''שרוף'' בסוף אימון או לא? איך אני יודע שאני עובד טוב? שהאימון עובד?) והאם התוכנית מתאימה לאחד שמתאמן כ9 חודשים?
העלאתי בקובץ את שני התוכניות האחרונות שאיתם התאמנתי בחודשים האחרונים. העדכנית היא של דנה והקודמת היא של ליאור. אני בסך הכול רוצה לדעת אם הכול בסדר והאם התוכנית מספיק טובה ואם איזה משקלים עליי לעבוד. וגם אם אפשר לקבל הסבר על איך עובדים בתוכנית כזאת או איך לגשת לתוכנית כזאת בכלל.
תודה לכל מי שיעזור ולצוות האתר והמשך יום נעים לכולם!!!🚬🤪🚬😣
תודה רבה לכל מי שעוזר ולצוות האתר
העלאתי בקובץ את שני התוכניות האחרונות שאיתם התאמנתי בחודשים האחרונים. העדכנית היא של דנה והקודמת היא של ליאור. אני בסך הכול רוצה לדעת אם הכול בסדר והאם התוכנית מספיק טובה ואם איזה משקלים עליי לעבוד. וגם אם אפשר לקבל הסבר על איך עובדים בתוכנית כזאת או איך לגשת לתוכנית כזאת בכלל.
תודה לכל מי שיעזור ולצוות האתר והמשך יום נעים לכולם!!!🚬🤪🚬😣
תודה רבה לכל מי שעוזר ולצוות האתר