הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה עם תוכנית האימונים שלי

• פותח/ת השרשור ueran2
  • פורסם בתאריך

ueran2

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
אני בן 28 , ללא בעיות רפואיות, 1.78 מ', שוקל 65 קילו. מתאמן מזה 9 חודשים בחדר כושר מוסמך (מכון מפורסם עם סניפים בכל הארץ). מתאמן לבניית מסת שריר. עדכנתי לאחרונה את תוכנית הAB שלי אצל המדריכה בחדר כושר. מתאמן מזה כבר 2 תוכניות AB שקיבלתי ממדריכים בחדר כושר. אני חושב שהתוכנית האחרונה שקיבלתי מהמדריכה לא מקדמת אותי שכן היא כמעט זהה לתוכנית הקודמת שהיתה לי לפניה. אני כבר 9 חודשים ואני עדיין עושה AB וגם לא ניראה לי שהתוכנית אמורה להיות זהה לתוכנית הקודמת. אם אני עדיין לא עובר לABC אז לפחות שיעשו לי AB יותר קשה. מה שאני מקבל זה מעיין תוכנית סטנדרטית מאוד (לפי דעתי כי אני לא מדריך ויכול להיות שאני טועה) עם מספר סטים וחזרות זהות כמעט בכל התרגילים. האם זה בסדר? האם התוכנית שקיבלתי בסדר לאחד שמתאמן כבר 9 חודשים. תוכנית הAB האחרונה שקיבלתי (לפני העדכון) לא היה לי קל להתקדם בה וגם יצא לי שהתאמצתי מעבר או שפחות מידיי והיה לי קשה למצוא איזון באיזה משקל להרים. בכל אופן אני מאוד אשמח לקבל פה הסבר על סגנון התוכנית שקיבלתי ( למה 8 חזרות? האם זה בסדר שיש 8 חזרות בכל תרגיל? האם השריר אמור להיות ''שרוף'' בסוף אימון או לא? איך אני יודע שאני עובד טוב? שהאימון עובד?) והאם התוכנית מתאימה לאחד שמתאמן כ9 חודשים?

העלאתי בקובץ את שני התוכניות האחרונות שאיתם התאמנתי בחודשים האחרונים. העדכנית היא של דנה והקודמת היא של ליאור. אני בסך הכול רוצה לדעת אם הכול בסדר והאם התוכנית מספיק טובה ואם איזה משקלים עליי לעבוד. וגם אם אפשר לקבל הסבר על איך עובדים בתוכנית כזאת או איך לגשת לתוכנית כזאת בכלל.

תודה לכל מי שיעזור ולצוות האתר והמשך יום נעים לכולם!!!🚬🤪🚬😣

תודה רבה לכל מי שעוזר ולצוות האתר

קבצים מצורפים

• תוכנית אימונים שלישית שלי עם דנה AB.doc
    KB 23.5 · צפיות: 150
  • תוכנית אימונים שניה שלי עם ליאור AB.doc
    KB 23 · צפיות: 179
שלום
קודם כל
לא אמורים להרגיש שריר "שרוף" זה לא חובה
דבר שני:
שתי התוכניות האלה ממש לא לטעמי,הרבה זבל נכלל בהם,ממליץ לך להכנס לאחת מהתוכניות בפורטל,ואגב,העלייה שלך במאסת שריר תלויה בכמות שאתה אוכל,המדריכים שקר כלשהו לא נתנו לך תפריט?

(יש לי הרגשה שזה הולך להיות דיון דיי ארוך,ככה שתעשה "צטט" על ההודעות שלי כדי שאני אוכל לדעת שענית)

2 תכניות מטומטמות. כמו שמר במבה אמר אתה יכול למצוא תכניות בפורטל. אין מה לתקן או לשפר בתכניות שנתנו לך, אין טעם.

וזה לא משנה ממש כמה זמן אתה מתאמן ומה הותק. מה שמשנה הוא משקלי עבודה ויכולת התאוששות. אתה אומר שאתה מתאמן כבר 9 חודשים אבל אתה נמצא בתת משקל ושוקל 65. זה מצביע מן הסתם על כך שאתה לא הולך להשיג את המטרות שלך אם תמשיך באימונים הגנריים שאתה עושה עד כה.

יש מאמרים ותכניות אימונים בפורטל המאמרים שלנו שמכסים את כל הדברים שאתה צריך לדעת על עליה במסת שריר גם במחינת אימונים וגם מבחינת תזונה. תקרא, תלמד ותחזור עם שאלות ספציפיות.

• פותח/ת השרשור
אוקי, קראתי את ההודעות שלכם ותודה רבה לכם על העזרה. אם יהיה לי שאלות אחזור לשאול.

515151

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית