עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתוך סקרנות, אתה יכול לתת פירוט של סייקלים כאלה. איזה חומרים ובאיזה תקופות של השנה.
לצערי הרב כן. חבורה של אידיוטים מה לעשותאולי הספציפים שדיברתי עליהם לא, למרות שהמלצתי להם כמה פעמים לעשות בדיקות דם והם אמרו לי שמעדיפים לא לדעת מה הולך איתם. הם מכורים, לא מעניין אותם הבריאות. התופעה הזאת דווקא די רחבה.
במקרה של טסט רק האסטר מתפרק בכבד. ובפעם האחרונה שבדקתי חומצות שומן אינן רעילות לכבד.נו בסדר, לא בקטע השוואתי, רציתי לדעת מה הן ההשלכות באופן כללי.
גם בן אדם שיש לו בעיה בייצור טסט', עדיין מקבל הורמון חיצוני שצריך לעבור פירוק בכבד, לא?
זה לא כמו שהגוף מייצר.
הוא מדבר על טסט' נקי.
בלי תוספות.
אני לא מתחרה , אבל אני עושה פחות או יותר אותו הדבר ,אני לא בעד. במקרא שלי ספציפי - שאני עושה מוניטורינג של מצב הבריאותי כל הזמן,אז בשנה שאני לא מתחרה אני עושה סייקלים קצרים של 3-4 שבועות ON ו 3-4 שבועות OFF והפסקה מלאה בחורף של 4 חודשים. במקרה שלי זה עבד.
אני לא מתחרה , אבל אני עושה פחות או יותר אותו הדבר ,
בחורף אני מפסיק לגמרי אני לא נוגע בשום חומר רק בקיץ אני מרביץ סייקל של 10 שבועות וזה הכל .
וכמובן בדיקות דם לאחר מכן ,ותזונה נכונה ובריאה .
בקשר להזרקת טסט באופן קבוע אין שום סיבה שבעולם שתעשה את זה מהסיבות שהוסברו לעיל ,
בנוסף גם כולסטרול גבוה נכלל ביניהם לפי מה שאני יודע .
אני לא מתחרה , אבל אני עושה פחות או יותר אותו הדבר ,
בחורף אני מפסיק לגמרי אני לא נוגע בשום חומר רק בקיץ אני מרביץ סייקל של 10 שבועות וזה הכל .
וכמובן בדיקות דם לאחר מכן ,ותזונה נכונה ובריאה .
בקשר להזרקת טסט באופן קבוע אין שום סיבה שבעולם שתעשה את זה מהסיבות שהוסברו לעיל ,
בנוסף גם כולסטרול גבוה נכלל ביניהם לפי מה שאני יודע .
דבר ראשון תלוי בגנים שלך איך שתראה עם חומרים ובלי חומרים !לדעתי מדובר בשטות גמורה, גם ככה בקיץ אתה רוצה להיות חטוב.
מה קשור סייקל עם נוזלים לקיץ.