הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקיחת טסט' באופן קבוע.

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
השאלה מופנית בעיקר לעדי/אנטון או מישהו שמבין בעניין.

האם ניתן לקחת טסט' נקי ללא תוספות (נגיד 250-500 ) באופן קבוע?

מה יהיו ההשלכות של צריכת טסט' נקי באופן קבוע?

אולי הספציפים שדיברתי עליהם לא, למרות שהמלצתי להם כמה פעמים לעשות בדיקות דם והם אמרו לי שמעדיפים לא לדעת מה הולך איתם. הם מכורים, לא מעניין אותם הבריאות. התופעה הזאת דווקא די רחבה.
לצערי הרב כן. חבורה של אידיוטים מה לעשות
נו בסדר, לא בקטע השוואתי, רציתי לדעת מה הן ההשלכות באופן כללי.
גם בן אדם שיש לו בעיה בייצור טסט', עדיין מקבל הורמון חיצוני שצריך לעבור פירוק בכבד, לא?
זה לא כמו שהגוף מייצר.
במקרה של טסט רק האסטר מתפרק בכבד. ובפעם האחרונה שבדקתי חומצות שומן אינן רעילות לכבד.

בדרך כלל חברה כאלה עושים סייקל רציני 3 או 4 חודשים של כמה חומרים, ואז עושים חודש חודשיים מנוחה עם 250 מל טסט בשבוע ואולי GH, ומפציצים שוב. לא עושים פיסיטי כי גם ככה לא מפסיקים עם החומרים. סייקל עצמו כמויות ובחירת חומרים לפי מטרה של אותה תקופה.

...

אני לא בעד. במקרא שלי ספציפי - שאני עושה מוניטורינג של מצב הבריאותי כל הזמן,אז בשנה שאני לא מתחרה אני עושה סייקלים קצרים של 3-4 שבועות ON ו 3-4 שבועות OFF והפסקה מלאה בחורף של 4 חודשים. במקרה שלי זה עבד.
אני לא מתחרה , אבל אני עושה פחות או יותר אותו הדבר ,
בחורף אני מפסיק לגמרי אני לא נוגע בשום חומר רק בקיץ אני מרביץ סייקל של 10 שבועות וזה הכל .
וכמובן בדיקות דם לאחר מכן ,ותזונה נכונה ובריאה .

בקשר להזרקת טסט באופן קבוע אין שום סיבה שבעולם שתעשה את זה מהסיבות שהוסברו לעיל ,
בנוסף גם כולסטרול גבוה נכלל ביניהם לפי מה שאני יודע .

בחורף אני מפסיק לגמרי אני לא נוגע בשום חומר רק בקיץ אני מרביץ סייקל של 10 שבועות וזה הכל .

בקשר להזרקת טסט באופן קבוע אין שום סיבה שבעולם שתעשה את זה מהסיבות שהוסברו לעיל ,

אם זה היה רק כולסטרול...

• פותח/ת השרשור

לדעתי מדובר בשטות גמורה, גם ככה בקיץ אתה רוצה להיות חטוב.
מה קשור סייקל עם נוזלים לקיץ.

שוב פעם אתה מתחיל עם הנוזלים???? ספיחת נוזלים זה פונקציה שלך תזונה אחוזי שומן ורמות אסטרוגן. על עוד אתה שולט על אלה. ספיחת הנוזלים היא מינימאלית.

יש הרבה אנשים שהם קבוע על חומרים חלק אני מכיר ונראים מעולה וחלק נראים על הפנים תלוי בהמון דברים

וכן הרבה אומרים שהם מעדיפים לא לדעת

לדעתי מדובר בשטות גמורה, גם ככה בקיץ אתה רוצה להיות חטוב.
מה קשור סייקל עם נוזלים לקיץ.
דבר ראשון תלוי בגנים שלך איך שתראה עם חומרים ובלי חומרים !
דבר שני סייקלים עושים בקיץ מניסיון שלי של כמה וכמה סייקלים תעשה סייקל יבש יחסית עם תזונה כמו שצריך אתה תראה פיצוץ! ואין עוררין על כך .
וויני וטסט יעשו את העבודה יפה מאוד ושוב מניסיון אישי שלי,
ולא לדעת לגבי ההשלכות של נושא הסטרואידים זה פשוט להיות טיפש ,
לצערי הרב יש המון אנשים שמזריקים כמויות של סטרואידים מבלי הפסקה מבלי פיסיטי נכון ,
ואחר כך מתפלאים אילו בעיות יש להם .

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית