הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

• פותח/ת השרשור Ziv195
  • פורסם בתאריך

Ziv195

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
היו לי בעיות בברכיים ועכשיו הייתי אצל פיזיותרפיסט והוא המליץ לי לעשות סקוואט, עד עכשיו לא עשיתי, אלא את ההרחקות כלפי מעלה ומאחורה (קוואדס והאמסטרינג) לא עשיתי סקוואט מחשש שזה ידפוק לי יותר את הברכיים אבל כנראה שטעיתי

אבל הוא אמר שלא כדי לי לרדת עד למטה במצב של הברכיים אלא טיפה לפני שבירה כי בשבירה יש עומס גדול מידי על הברכיים... הגיוני?

ועוד משהו בסקוואט הברכיים יוצאות כלפי חוץ? כי הוא אמר לי שאחת הבעיות הוא שהשריר של הירך מהצד כלפי חוץ בפיגור ובגלל זה יש חוסר איזון בברך, סקוואט עובד על השריר הזה?

תודה

היו לי בעיות בברכיים ועכשיו הייתי אצל פיזיותרפיסט והוא המליץ לי לעשות סקוואט, עד עכשיו לא עשיתי, אלא את ההרחקות כלפי מעלה ומאחורה (קוואדס והאמסטרינג) לא עשיתי סקוואט מחשש שזה ידפוק לי יותר את הברכיים אבל כנראה שטעיתי

אבל הוא אמר שלא כדי לי לרדת עד למטה במצב של הברכיים אלא טיפה לפני שבירה כי בשבירה יש עומס גדול מידי על הברכיים... הגיוני?

ועוד משהו בסקוואט הברכיים יוצאות כלפי חוץ? כי הוא אמר לי שאחת הבעיות הוא שהשריר של הירך מהצד כלפי חוץ בפיגור ובגלל זה יש חוסר איזון בברך, סקוואט עובד על השריר הזה?

תודה
חוסר שבירת מקביל יוצרת יותר עומס על הברך. שבירת מקביל מערבת שרירים נוספים כמו האמסטרינג בצורה דומיננטית יותר שעוזרת לתנועה ומפזרת את העומס על מגוון רחב של שרירים.
אתה מוזמן לקרוא את המאמר הבא:
http://www.kilogram.co.il/1157/כל-הסיבות-לעשות-סקוואט-מלא/

קצת מפתיע לקרוא על המלצה כזאת. כל הכבוד לו שחשב בכלל על סקוואט.
וכן, סקוואט (יותר עמוק ממקביל, זה חשוב) עובד על כל השרירים באזור ובאופן כללי בעל סגולות כאלו שפותרות הרבה בעיות ברכיים.

קצת מפתיע לקרוא על המלצה כזאת. כל הכבוד לו שחשב בכלל על סקוואט.
וכן, סקוואט (יותר עמוק ממקביל, זה חשוב) עובד על כל השרירים באזור ובאופן כללי בעל סגולות כאלו שפותרות הרבה בעיות ברכיים.

לא כל כך מפתיע. הפיזיותרפיסט של אח שלי למשל גם המליץ לו על סקוואט לשיקום האגן והברכיים אחרי תאונת דרכים.
יש חברה שמבינים עיניין...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית