ייעוץ 100 שכיבות סמיכהה !

• פותח/ת השרשור omer14
  • פורסם בתאריך

omer14

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שמעו המורה שלי לספורטט בבית ספר אמר שמי שמגיע במבחן של השכיבות סמיכה ל100 שכיבות סמיכה מקבל בציון 100 למשך שנתיים שלמות קיצור יצא גבר אחושילינג. השיא של בצפר עשה מישו חיהה והוא עשה 90 .
שהיה את המבחן אני עשיתי 70 מלאים,המורה בדק אותי.רציתי לשאול מה הדרך הכי מהירה וטובה להשתפר בשכיבות סמיכה בשביל שאני יגיע ל100 אולי יש איזה אתר או איזה דרך.
דבר אחרון :שאלתי את המאמן שלי לגבי זה והוא אמר לי שבסוף כל אימון חזה לעשות 3 סטים של מקסימום שכיבות סמיכה
מה אומריםם ?

1. להיות שחיף
2. הרבה שכיבות סמיכה
3. במבחן לרמות (להוריד את התחת ולעשות חצי תנועה)

תעשה סטים של שכיבות סמיכה. אני לא מבין גדול בזה, אבל גם לא צריך להבין יותר מדיי. תעשה פעם ביום אימון שכיבות סמיכה, וכל אימון תעלה את מספר החזרות הכולל.

• פותח/ת השרשור
המורה יצא גבר אחושילינג שהוא אמר שמי שמגיע ל100 שכיבות סמיכה יש לו ציון 100 למשך שנתיים ! וזה לא קשור ללהיות שחיף ולא קשור ללרמות אפשר להתאמן על זה נכון ולעשות את התנועה הכי נכון שאפשר ולהגיע ל100

המורה יצא גבר אחושילינג שהוא אמר שמי שמגיע ל100 שכיבות סמיכה יש לו ציון 100 למשך שנתיים ! וזה לא קשור ללהיות שחיף ולא קשור ללרמות אפשר להתאמן על זה נכון ולעשות את התנועה הכי נכון שאפשר ולהגיע ל100
אז תעשה את זה

פשוט תעשה כמה סטים של שכיבות שמיכה כל יום, תעשה את המקסימום שלך בכל סט.

תתאמן עם משקל... שים על הגב פלטות...

אם תתמיד, 100 זה רק ההתחלה 😃
לא נכון, עם פלטות הוא לא עובד על סיבולת אלא יותר על כוח שזאת לא המטרה שלו

שמע אתה צריך לעבוד על סיבולת בשביל לעשות כמה שיותר למרות שזה דיי דפוק זה לא נותן לך כלום
אבל תיכנס לפה זה עזר לי בזמנו שהתאמנתי לבר אור הגעתי ל110 דיי מהר
http://hundredpushups.com/

• פותח/ת השרשור
לא כל כך מסתדר עם האתר כי הכל שם באנגלית יש מצב מישו מכוון אותי . וגם לא ניראלי שאני צריך להתחיל מהתחלה אם אני כבר עושה 70
תודה לעוזרים

תעשה 4 סטים. בראשון תן מקסימום וכל פעם תוסיף לפחות חזרה לסה''כ חזרות.

אם כבר מדברים על שיאי בית ספר

לי בבית ספר היה אחד 165 , 65 קילו , רגלי מקל סנוקר, גוף עליון מפותח מאוד
70 מתח
30 עליות כח ב2 ידיים
70 מקבילים
וגם היה טורק את כל בית הספר בהורדת ידים, לא שזה אי יי ייי

הוא הגיע לזה בשנתיים
התחיל בכיתה יא׳
סט של מקסימום מכל אחד , כל יום! (לרוב לא היה עושה את המקבילים)
שבת מנוחה ובחופשים היה עושה במתח שבים

אז אולי הכי נכון להתקדם בשכיבות שמיכה זה לעשות סט מקסימום כל יום, לא יודע אם וכמה זה יכול לפגוע באימוני משקולות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית