הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח לאזן את המרפקים. שכיבות שמיכה

Guyking3434

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
אני ממש מתוסכל ואני מקפיד על אימונים איכותים והכול
ושאני יורד למטה כמובן שאני מקרב את השכמות אבל ייצא מצב שאחד המרפקים לא מאוזן כאילו מרפק אחד נראה סבבה מרפק שני קצת גולש הצידה וזה לא נראה ששני המרפקים מאוזנים
ניסתי לצלם את עצמי מספר פעמים ואני עדיין חןזר על אותה טעות שוב ושוב ניסתי לחשוב על כמו המרפק השני ולקרב אותו שייראה טוב וזה עדיין לא מצליח
מיואש לגמרי

יש עצות איך לתקן את זה?
גם שאני עושה שכיבות שמיכה יוצא לי המון קליקים לא כואבים אבל קליקים

אני ממש מתוסכל ואני מקפיד על אימונים איכותים והכול
ושאני יורד למטה כמובן שאני מקרב את השכמות אבל ייצא מצב שאחד המרפקים לא מאוזן כאילו מרפק אחד נראה סבבה מרפק שני קצת גולש הצידה וזה לא נראה ששני המרפקים מאוזנים
ניסתי לצלם את עצמי מספר פעמים ואני עדיין חןזר על אותה טעות שוב ושוב ניסתי לחשוב על כמו המרפק השני ולקרב אותו שייראה טוב וזה עדיין לא מצליח
מיואש לגמרי

יש עצות איך לתקן את זה?
גם שאני עושה שכיבות שמיכה יוצא לי המון קליקים לא כואבים אבל קליקים

תעלה סרטון

אולי אתה פשוט לא סימטרי ב100%(כמו כולנו) ואתה סתם מכניס לך ג'וקים לראש.
תעלה סרטון, שיראו.
עדיפות לכמה זוויות צילום שונות, כמובן.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שיש טעם לעלות סרטון של זה כי בדקתי מספר פעמים ורואים שהמרפקים לא מאוזנות אחד לשניה ושאחד נראת בסדר ואחד קצת רחוקה מהגוף אני לא מצליח לאזן אותם

אני לא בדיוק מבין את הסיטואציה.
אבל שכיבה שמיכה מאוד שונה מבנץ', אני מקווה שאתה לא מנסה לעשות אותו טכניקה כמו הבנץ'.

בשנוה מבנץ', תן לגב להיות קצת מקומר, עגול אם זה נוח לך. תרחיב אחיזה או תצר אחיזה לפי הנוחות שלך. תוריד ידיים לגובה פיטמות. תן לכתפיים לצאת קדימה ולא לשמור עליהם מאחורה כמו בבנץ'.

אבל תכלס, סרטון יעזור יותר.

• פותח/ת השרשור
פשוט שאני יורד בשכיבות שמיכה מרפק אחד קרוב לגוף המרפק השני קצת רחוק מהגוף אז הם לא שווים הם לא מאוזנים כאילו
השאלה אם זה דבר שאפשר להתעלם ממנו או לא כי אני כן מכווץ את השכמות יורד עד הסוף ועןלה למעלה אבל המרפק לא יוצא שווה

פשוט שאני יורד בשכיבות שמיכה מרפק אחד קרוב לגוף המרפק השני קצת רחוק מהגוף אז הם לא שווים הם לא מאוזנים כאילו
השאלה אם זה דבר שאפשר להתעלם ממנו או לא כי אני כן מכווץ את השכמות יורד עד הסוף ועןלה למעלה אבל המרפק לא יוצא שווה
לא חשוב שצריך להתעלם מזה.
למה אתה מכווץ שכמות בכלל?

המרפק בשכיבה שמיכה, כמו באיגרוף, כמו בהיאבקות ובנץ' תמיד צריך להיות ישירות מאחורי היד.
אם המרפק לא ישירות מאחורי היד, אתה לא נמצא בזווית החזקה שלך.

• פותח/ת השרשור
תסתכל ביוטיוב וגם בסרטון ששלחת לי הוא מראה שהוא מקרב שכמות בירידה אם אתה לא יודע את זה אז אתה גם לא עובד נכון

תסתכל ביוטיוב וגם בסרטון ששלחת לי הוא מראה שהוא מקרב שכמות בירידה אם אתה לא יודע את זה אז אתה גם לא עובד נכון
בתחתית התנועה השכמות נפגשות, אבל אם השכמות נשארות צמודות גם בעליה זה לא נכון לשכיבה שמיכה. זה הטכניקה של בנץ', אבל לא לשכיבה שמיכה
אבל תכלס, תראה לנו סרטון של השכיבה שמיכה שלך ונדע יותר במקום לנחש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית