הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 100 שכיבות סמיכהה !

• פותח/ת השרשור omer14
  • פורסם בתאריך

omer14

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שמעו המורה שלי לספורטט בבית ספר אמר שמי שמגיע במבחן של השכיבות סמיכה ל100 שכיבות סמיכה מקבל בציון 100 למשך שנתיים שלמות קיצור יצא גבר אחושילינג. השיא של בצפר עשה מישו חיהה והוא עשה 90 .
שהיה את המבחן אני עשיתי 70 מלאים,המורה בדק אותי.רציתי לשאול מה הדרך הכי מהירה וטובה להשתפר בשכיבות סמיכה בשביל שאני יגיע ל100 אולי יש איזה אתר או איזה דרך.
דבר אחרון :שאלתי את המאמן שלי לגבי זה והוא אמר לי שבסוף כל אימון חזה לעשות 3 סטים של מקסימום שכיבות סמיכה
מה אומריםם ?

אם כבר מדברים על שיאי בית ספר

לי בבית ספר היה אחד 165 , 65 קילו , רגלי מקל סנוקר, גוף עליון מפותח מאוד
70 מתח
30 עליות כח ב2 ידיים
70 מקבילים
וגם היה טורק את כל בית הספר בהורדת ידים, לא שזה אי יי ייי

הוא הגיע לזה בשנתיים
התחיל בכיתה יא׳
סט של מקסימום מכל אחד , כל יום! (לרוב לא היה עושה את המקבילים)
שבת מנוחה ובחופשים היה עושה במתח שבים

אז אולי הכי נכון להתקדם בשכיבות שמיכה זה לעשות סט מקסימום כל יום, לא יודע אם וכמה זה יכול לפגוע באימוני משקולות
משום מה קשה לי להאמין שמישהו עשה 70 מתח מלא ברצף...

70 מתח באמת נשמע מוגזם...

אני מכיר מישהו שעושה 30, והוא סוס ברמות שיש בודדים כמוהו... עושה נגיד 13 מתח עם +20 משקל.

70 כמו גדול בלי זיופים
את ה 30-40 הראשונים הוא עושה במהירות טיל , כלומר רואים שמשקל הגוף שלו זה כלום לעומת הכח שיש לו

גם בעליות כח הוא לא היה משתמש בתנופה ברגליים, גם בזה את ה 20+ הראשונים היה נראה כאילו הוא ממש עף למעלה

שרשמתי שהיה לו גוף עליון מפותח זה משהוא ברמה כמו של השחורים האלו שעושים תרגילים על המתח בפארק רק שהוא לבן

לא ממש, הרבה יותר מפותח

בכל אופן זה לא בימינו, אם שמת לב אני בן 33 וזה שהיינו ב י'ב = לפני 15~ שנים ככה שאין לזה סירטונים שצולמו בפלאפון וכאלו 😃

אגב היום הוא נראה כמו מישהו שבחיים לא סחב אפילו שקית מכולת, נגמר בית ספר וכנראה נגמר השיגעון של המתח

נערך לאחרונה:
לא קופץ, פשוט שמסיימים לקרוא אז מגיבים לא רק שקוראים את המילה הראשונה.

קראתי את הכל, לא הייתה לי תגובה בשבילו חוץ מהעניין הזה, כהבהירו לי שהוא התכוון למורה ולא לאדם שיעשה 100 שכיבות שמיכה עזבתי את העניין.

יש לך בית ספר של חלשים אם השיא הוא 90

חופשי
אצלנו שני ילדים עשו 230 אחד מול השני (היו בג'ודו עוד מאז שהיו ברחם)

ואני חצי שנה אחרי שהתחלתי תוכניות כוח הצלחתי לעשות 100 בביה"ס,ככה שגם בנצ' אני מניח שעוזר

---------- התגובה התווספה ב 02:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:39 ----------

70 כמו גדול בלי זיופים
את ה 30-40 הראשונים הוא עושה במהירות טיל , כלומר רואים שמשקל הגוף שלו זה כלום לעומת הכח שיש לו

גם בעליות כח הוא לא היה משתמש בתנופה ברגליים, גם בזה את ה 20+ הראשונים היה נראה כאילו הוא ממש עף למעלה

שרשמתי שהיה לו גוף עליון מפותח זה משהוא ברמה כמו של השחורים האלו שעושים תרגילים על המתח בפארק רק שהוא לבן

ASHKENAZI מהפורום עשה 41

ככה שאני יכול להאמין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית