הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה דעתכם על אימון קלאסטר

• פותח/ת השרשור koko19
  • פורסם בתאריך

koko19

משתמש קבוע
1,347
89
נק' מוניטין:
-73
1,347
89
שלום

יש דרופ סטים יש היפותרופיה ויש אימון קלאסטר מה דעתם עלו ? האם כדאי להתאמן בצורה הזאת?

מה זה אימון קלאסטר?... מהרשת העתקתי

Cluster sets are performing 1 or 2 reps with about 90-95% of your 1RM, racking the weight, resting 20 seconds, and then performing another "cluster" for about 10 or 12 reps of total volume. This allows you to extend a set beyond your normal capacities while keeping the relative intensity high

תודה

האימון עצמו בסדר, אבל חסר משמעות כשלא ברור מה כל התוכנית. חוץ מזה, זה יהיה יותר בסביבות דקה מאשר 20 שניות, אלא אם כן תוריד ל 80-85%.

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה מה התוכנית ? אני בכול מקרה התכוונתי לאימון בתקופת המאסה...
איך בכלל אתה אמור לשלב אימון קלאסטר ?

תרגיל אחד בלבד מתוך סה"כ התרגילים לכול חלק גוף באימון?

• פותח/ת השרשור
כמה הסקוואט שלך?

השאלה שלי אם אתה עושה קלאסטר לכול התרגילי רגלים או רק לאחד התרגלים של הרגלים.

הסקוואט שלי בערך 120 קילו.

---------- התגובה התווספה ב 01:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:27 ----------

מה זה אימון קלאסטר אם אפשר לשאול?

רשמתי בהתחלה של הפוסט שלי , תקרא ותדע .

השאלה שלי אם אתה עושה קלאסטר לכול התרגילי רגלים או רק לאחד התרגלים של הרגלים.

רשמתי בהתחלה של הפוסט שלי , תקרא ותדע .

אם יש לך 120 ל 1RM, קח 110 קילו ותנסה. אין בעולם עוד תרגילי רגליים חוץ מסקוואט.

• פותח/ת השרשור
ה 120 קילו שלי זה לא RM1 זה ל 8 חזרות בערך.
השאלה שלי שונה לגמרי , איך אני משלב אימוני קלאסטר בתוכנית מלאה שמיועדת לכמה שבועות טובים לא חד פעמי.

• פותח/ת השרשור
אני יגיד לך מה הבעיה, ממה שאני הבנתי מהסברים על התוכנית ברשת שרק תרגיל אחד עושים ככה מכול ה 4 תרגלים של החזה ( לדוגמא).

השאלה אם יש לך או למישהו אחר נסיון מוכח בשיטת אימון הזאת....

אף אחד כאן לא עושה 4 תרגילים לחזה באותו אימון, וזה לא נועד לזה. אין לך מה לחפש בעבודה עם סינגלים קרובים ל 1RM אם אתה לא מנוסה בתוכניות כוח.

• פותח/ת השרשור
כי "יש דרופ סטים יש היפותרופיה ויש אימון קלאסטר" עונה על כל שאלותי...

Cluster sets are performing 1 or 2 reps with about 90-95% of your 1RM, racking the weight, resting 20 seconds, and then performing another "cluster" for about 10 or 12 reps of total volume. This allows you to extend a set beyond your normal capacities while keeping the relative intensity high

רשמתי מה זה בפוסט או שלא שמת לב לזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית