ייעוץ העמסה בלי חשבון

SonOfGod

משתמש מתחיל
73
2
נק' מוניטין:
10
73
2
אז ככה מתוך סיבה אישית נאלצתי להישאר נקי מנוזלים ופח' יותר משבוע וחצי
עד 25-30 פח' ביום (חיטוב דל פח')

רציתי לדעת אם אני יכול לאכול מה שבא לי מול הטלויזיה בכיף איזה מיליון ארוחות
כי הייתי אמור לעשות העמסה עוד ממזמן

שאמרתי נקי מנוזלים התכוונתי עם כמה שפחות פח'
זה לא שחס וחלילה וויתרתי על מים חח

נערך לאחרונה:
יש שבוחרים לאכול בלי חשבון ויש כאלו הבוחרים לעשות העמסה נקייה ככל האפשר. בסופו של דבר זו החלטה שלך. אני ממליץ לעשות העמסה כמה שיותר נקייה, לאכול מבוקר קלוריות ושומן בהעמסה. אם קשה לך מבחינה נפשית (הכמיהה למאכלים מסויימים) אז נסה לשלב משהו דומה בתפריט ההעמסה. אם למשל-כל כך בא לך גלידה,אז אפשרי לשלב גלידה דלת שומן בתפריט. הבנת?

• פותח/ת השרשור
אני לא יקנה גלידה דלת שומן עכשיו בשביל יום אחד(כמה שעות אפילו)
השאלה שלי היא אם יגרם נזק לכך שאני יעשה העמסה ללא מגבלה במספר זמן כל כך קצר

לא יקרה כלום חוץ מזה שתרגיש חרא ושאם תתחרע כמו מטורף יש סיכוי שתעלה בשומן. אל תתפרע בהעמסה, אנשים תמיד חושבים שזה יום שלם של צ'יט ויומיים אחרי זה מרגישים עדיין כמו פח זבל.

לא כדי לך אני בהעמסות הייתי ניכשל עד שהחלתי לעשות אותה מבוקרת אכלתי בהם 7000 קלוריות לפחות בקושי הצלחתי לעמוד ישר אם אתה מתחיל אם זה אתה לא מפסיק כדי לך לעשות את העמסה מבוקרת יקח לך זמן להוריד את כל הנוזלים שתעלה וחבל על הזמן שלך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כל כך צודק..
העמסה האחרונה שעשיתי אכלתי כל כך הרבה שהפה שלי רצה לאכול והבטן כאבה כמו גיהנום..
הרגשתי כל כך חרא עם זה גם פיזית וגם ריגשית.

אולי במקום העמסה אני ידפוק איזה צ'יט?משהו שלא עשיתי כמה חודשים כבר..

אני מבין אותך לגמריי והחיטוב שלי היה יותר דל ממה שעשית אני סיימתי תיום על 9-10 גרם פחממה
ואיך שהיה מגיע העמסה הייתי משתגע הייתי מפרק 900 גרם קורפלקס שזה 2 חבילות גדולות ועוד מלא דברים
הבטן שלי הייתה מתה מכאבים אבל הפה רצה לאכול כמו שאמרת בדיוק ...
הייתי ממליץ לך להתחיל אותה כמה שיותר מאוחר ביום שבת לדוגמא ואם תפריט מסודר!!

העמסה קודמת שלי אכלתי חבילת בייגלה בלי להרגיש, ואז כשהתחלתי לשתות מים... בוא נגיד שזה לא היה נעים.

אהלן.. גם לי יש את בעיית העמסת הפחמימות. אני יכול להעביר שבוע עם כלום פחמימה. גג 50 גרם ליום ואני עושה המון אירובי ומתאמן הרבה וחזק. במהלך השבוע אני מרגיש מצוין ואני מרגיש אני בא בשליטה להעמסת הפחמימות. אבל ברגע שאתה שם לך צלוחית קורנפלקס אחת הגוף לא יכול להפסיק! האם יש פתרונות לזה? כי בסופו של דבר אני מסיים חבילות שלמות של עוגיות שוקולדים קורנפלקס.. ממש לא מפסיק לאכול. יש הצעות?

לדבריי לייל, [אם אתה הולך לעשות חיטוב ארוך (דל פחמימה) זו תוספת שלי] תרגיש חופשי להתפרע יום בשבוע ולאכול כאוות נפשך. העלייה בשומן היא לא משמעותית.

אפשר לאכול בשקט פי 2 מהתחזוקה בהעמסה.

לדבריי לייל, [אם אתה הולך לעשות חיטוב ארוך (דל פחמימה) זו תוספת שלי] תרגיש חופשי להתפרע יום בשבוע ולאכול כאוות נפשך. העלייה בשומן היא לא משמעותית.

אפשר לאכול בשקט פי 2 מהתחזוקה בהעמסה.
אני דווקא זוכר שהוא כל הזמן הטיף לההפך.

Improve the quality of the carb-load phase.
A great number of individuals are drawn to the CKD by the idea that any and all
carbohydrates can be consumed during the carb-loading period. While this is loosely true, it
comes with the price of slowing fat loss. Some individuals have consumed as much as 10,000
calories during a carb-load. Dieters consuming lots of junk food (especially with a high sugar and
fat content) oftentimes regain some of the bodyfat which was lost during the lowcarb week.
Thus, the CKD becomes a two-steps forward, one-step backwards ordeal.
Making better food choices, limiting carbohydrate intake to 10 grams/kilogram lean body
mass, emphasizing carbohydrates with a lower glycemic index, and eating less dietary fat can
minimize any fat regain during the carb-load. Additionally, certain supplements (discussed in
chapter 31) may help to prevent fat regain during the carb-load. Refer back to chapter 12 for
details on optimizing the carb-load phase of the CKD.

הוא מחזק את מה שאני אומר

Some individuals have consumed as much as 10,000
calories during a carb-load. Dieters consuming lots of junk food (especially with a high sugar and
fat content) oftentimes regain some of the bodyfat which was lost during the lowcarb week

יש ציטוטים אחרים חזקים יותר שתומכים במה שאמרתי בהתחלה - שניתן בהחלט לבצע העמסה לא "אידיאלית"

הוא מחזק את מה שאני אומר

fat content) oftentimes regain some of the bodyfat which was lost during the lowcarb week

יש ציטוטים אחרים חזקים יותר שתומכים במה שאמרתי בהתחלה - שניתן בהחלט לבצע העמסה לא "אידיאלית"

זה תופס גם בדיאטה לא דלת פחמימה?(100 גר' פחמימה ליום)?

הוא מחזק את מה שאני אומר

מה מחזק בזה? חצי מהספר הוא רק מתעמק בהעמסה ובכמה שהיא צריכה להיות בעלת תפריט פחמימות מורכב ועם בקרה. 10K קלוריות רק יתן את האפקט של two-steps forward, one-step backwards ordeal

הוא מחזק את מה שאני אומר

מניסיון שלי זה לא הולך ההעמסה השבועית המאוד לא אידאילית שלי מחזירה אותי כמה צעדים אחורה כול פעם מחדש..
חייב עזרה,אך סוגרים את הפה משטויות בהעמסה??!?!!!??!?!:(

מה מחזק בזה? חצי מהספר הוא רק מתעמק בהעמסה ובכמה שהיא צריכה להיות בעלת תפריט פחמימות מורכב ועם בקרה. 10K קלוריות רק יתן את האפקט של two-steps forward, one-step backwards ordeal

אני לא אמרתי העסמה על 10 אלף קלוריות זה אתה ציטטת.

אבל העמסה יכולה ליהיות בשקט פעמיים תחזוקה וגם בלי בקרה קלורית.

לייל טוען את זה. תחפש את זה בספר ואם לא תמצא את הציטוטים אני יביא אותן אם אני לא יתעצל יותר מדי.

הוא טוען שאפשר לבצע העמסה עם יחס מסוים של פחמימה לשומן וחלבון אבל זה הכל די חרטא (את זה גם אני אומר מניסון רב עם הדיאטה הזאת). ושוב גם הציטוט שלך מחזק את מה שאני טוען.

נערך לאחרונה:
מניסיון שלי זה לא הולך ההעמסה השבועית המאוד לא אידאילית שלי מחזירה אותי כמה צעדים אחורה כול פעם מחדש..
חייב עזרה,אך סוגרים את הפה משטויות בהעמסה??!?!!!??!?!:(

אתה לא מחזק או מפריך פה שום טענה.

אתה לא מחזק או מפריך פה שום טענה.
לא מחפש אחי,אבל בתאכלס אם בן אדם אוכל ביום אחד פי4מהצריכה היומית שלו
הגוף באמת יקלוט את זה?
או שזה כמו שאני יהיה בגירעון של 80%RMR כול יום במשך שבוע
הרי הגוף לא באמת ימשיך לשרוף80% או יוריד את החילוף חומרים שלו

לא מחפש אחי,אבל בתאכלס אם בן אדם אוכל ביום אחד פי4מהצריכה היומית שלו
הגוף באמת יקלוט את זה?
או שזה כמו שאני יהיה בגירעון של 80%RMR כול יום במשך שבוע
הרי הגוף לא באמת ימשיך לשרוף80% או יוריד את החילוף חומרים שלו
אין קשר בין 2 הדוגמאות.
בהעמסה הגוף מתעל את הפחמימות למאגרי הגליקוגן ולו דווקא מנצל את האנרגיה כמו ביום יום.

אין קשר בין 2 הדוגמאות.
בהעמסה הגוף מתעל את הפחמימות למאגרי הגליקוגן ולו דווקא מנצל את האנרגיה כמו ביום יום.
מה?
זה שהוא ממלא מאגרי גליקוגן זה ידוע,ואת השאר הוא צובר בתור שומן
השאלה היתה האם הוא מסוגל לקלוט את כול הקלוריות האלה בתור גליקוגן ושומן או שהוא פשוט יפתר מחלק בדרך כולשהיא בגלל הכמות הגדולה הזו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית