הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

רוצה להתחיל להתאממן

ronlulu

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני אוטוטו נכנס למכון כושר אני מתחיל מ-0 קראתי את האשכול מתחילים למי אני צריך ללכת כדי לקבל פירוט יותר טוב על איך כדי לי להתחיל בניית האימון וכו' ..

אני בן 17 וחצי 1.87 ושוקל 87 עכשיו למי אני צריך לפנות כדי להתחיל להתאמן כמו שצריך כלומר תפריט אכילה בניית אימון וכו' ..

אתה צריך לפנות לפורטל המאמרים. יש לך שם את כל התשובות לכל השאלות, כולל תכניות אימונים, תפריטי תזונה, הכל.

• פותח/ת השרשור
כדאי ללכת לתזונאית או דיאטנית או משו כזה ? אולי לאחד מהמאמנים שנמצאים במכון עצמו .. חוץ מהפורטל ההוא ...
אני מדבר על לשבת עם בנאדם שיסביר לי הכל ..

אם אתה עד כדי טיפש שאתה צריך שמישהו יאכיל אותך בכפית, לך על זה. אם יש לך יכולת בסיסית של הבנת הנקרא, לא.

• פותח/ת השרשור
תגיד שאתה עושה עסקה עם הוט או עם חברת פלאפון אתה מסתפק בשיחת טלפון כדי לסגור את העסקה או שאתה מצפה שנציג שלהם שיבוא אלייך הביתה ושתראה הכל בעיינים .. אם אתה לא יכול לענות לי על השאלה את תכתוב תגובות מיותרות .

שצריכים להסביר לו ״עכשיו תרים את זה 5 פעמים״ , ״עכשיו תאכל את זה כפול שתיים״

אתה לא צריך לבנות תכנית , יש תכניות בפורטל, כל מה שתבנה לא יהיה טוב
אתה לא צריך תזונאי, בפורטל יש מדריך עליה במאסה, ותפריטי מאסה
אתה יכול להחליף מזון מסויים במזון שווה ערך העיקר שתישאר בערכים היומיים עפ המאמר/תפריט

תגיד שאתה עושה עסקה עם הוט או עם חברת פלאפון אתה מסתפק בשיחת טלפון כדי לסגור את העסקה או שאתה מצפה שנציג שלהם שיבוא אלייך הביתה ושתראה הכל בעיינים .. אם אתה לא יכול לענות לי על השאלה את תכתוב תגובות מיותרות .

זה לא נדיר לשמוע על עסקאות שנסגרות טלפונית.

אני מסתפק בשיחת טלפון. מה זה יעזור לך אם הם יבואו לבית שלך? לחיצת היד? הם יראו לך את הרשת הסלולרית מול העיניים? אם אתה לא יכול להשיב בחזרה משהו מוצלח יותר אל תשיב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית