הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוף SS והתחלת אימונים לצבא

yakovfraind

משתמש מתחיל
132
0
נק' מוניטין:
6
132
0
סיימתי SS ואני רוצה להתחיל לשים דגש על ריצות לקראת הצבא אבל גם לשמור/לשפר את המשקלים באימוני כח לאיזה תכנית כדאי לעבור ואיך לשלב איתה את האימוני ריצות?

• פותח/ת השרשור
אני כנראה דוחה את הגיוס אבל המטרה היא לעבוד על ריצות עד ליום סיירות הבא שהוא באוקטובר אם אני לא טועה

---------- התגובה התווספה ב 22:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:37 ----------

מישהו?

עם אתה עושה חיטוב ומתכונן לצבא אז תעבוד בתוכנית שמשלבת בתוכה מתח שכיבות שמיכה וכפיפות בטן למקסימום חזרות ותתאמן 3-4 ימים בשבוע כמה שמתאים לך ותרוץ בימים בלי אימון משקולות ספרינטים וריצות עצימות ובימים עם אימון משקולות ריצות ארוכות בדופק בינוני

תוכנית לדוגמא פה שאני חשבתי עלייה בדיוק בשנייה תראה כך

A
שכיבות שמיכה מקסימום חזרות 3 סטים עם 3-4 דקות מנוחה בין סטים
לחיצת חזה לחזרות נמוכות 5-8 2 סטים
לחיצת כתפיים\הרחקות לצדדים 2-3X6-8
פשיטת מרפקים בפולי עליון סט או שנים של 6-10 חזרות
בטן מקסימום חזרות 2 סטים

B
סקוואט 3X5
מתח מקסימום חזרות 3 סטים (מנוחות ארוכות 3-4 דקות)
עם יש לך דדליפט טוב אז גם סט אחד של דדליפט 1X5
כפיפת מרפקים במשקולות\מוט סט או שנים של 6-10 חזרות
בטן מקסימום חזרות 2 סטים

לעבוד AXBXAXX ושבוע אחרי זה BXAXBXX וכן הלאה...

התוכנית הזאת היא לא איזה משהו מקצועי היא סתם משהו שחשבתי עליו ברגע אבל זה אמור לעשות את העבודה בלשמור על המסת שריר ולשפר אותך לקראת הצבא

עם אתה כבר אחרי חיטוב אותה התוכנית רק במאזן קלורי נייטרלי במקום שלילי.

• פותח/ת השרשור
חפרו על זה כל כך הרבה פעמים. תחפש בפורום.

אני כותב פה אחרי חיפוש... לא מצאתי את מה שאני מחפש מצאתי רק תכניות שמשלבות סיבולת שריר וזה לא מה שמעניין אותי כרגע. המטרה שלי היא רק ריצה ואימוני כח (דדליפט בנצ פרס וכו..) ולא אימוני סיבולת כי את הסיבולת אני יכול לשפר במהירות לעומת הריצות שאני ממש גרוע בהם

עם אתה עושה חיטוב ומתכונן לצבא אז תעבוד בתוכנית שמשלבת בתוכה מתח שכיבות שמיכה וכפיפות בטן למקסימום חזרות ותתאמן 3-4 ימים בשבוע כמה שמתאים לך ותרוץ בימים בלי אימון משקולות ספרינטים וריצות עצימות ובימים עם אימון משקולות ריצות ארוכות בדופק בינוני

תוכנית לדוגמא פה שאני חשבתי עלייה בדיוק בשנייה תראה כך

A
שכיבות שמיכה מקסימום חזרות 3 סטים עם 3-4 דקות מנוחה בין סטים
לחיצת חזה לחזרות נמוכות 5-8 2 סטים
לחיצת כתפיים\הרחקות לצדדים 2-3X6-8
פשיטת מרפקים בפולי עליון סט או שנים של 6-10 חזרות
בטן מקסימום חזרות 2 סטים

B
סקוואט 3X5
מתח מקסימום חזרות 3 סטים (מנוחות ארוכות 3-4 דקות)
עם יש לך דדליפט טוב אז גם סט אחד של דדליפט 1X5
כפיפת מרפקים במשקולות\מוט סט או שנים של 6-10 חזרות
בטן מקסימום חזרות 2 סטים

לעבוד AXBXAXX ושבוע אחרי זה BXAXBXX וכן הלאה...

התוכנית הזאת היא לא איזה משהו מקצועי היא סתם משהו שחשבתי עליו ברגע אבל זה אמור לעשות את העבודה בלשמור על המסת שריר ולשפר אותך לקראת הצבא

עם אתה כבר אחרי חיטוב אותה התוכנית רק במאזן קלורי נייטרלי במקום שלילי.

כמו שאמרתי אני לא רואה סיבה לעשות שכיבות סמיכה ובטן למקסימום חזרות בשלב הזה כי יש לי עוד זמן עד הצבא (דבר שכנראה שחכתי לציין בפתיחת האשכול) יש לי כנראה 8 חודשים לשפר את הריצות והסיבולת שלי סבירה ככה שאני לא רואה סיבה לעבוד עליה מעכשיו.

תודה על העזרה

חבל שתבוא פחות מוכן ממה שאתה יכול להיות.

תעשה שני אימוני כוח (סגנון SS, תשאף להעלות משקלים כל אימון) בשבוע, שתי ריצות ארוכות ועוד אימון CONDITIONING כלשהו, תגיע הרבה יותר מוכן מאשר לפמפם תחיים שלך בלי תוצאות במשך חודשים.

• פותח/ת השרשור
להעלות משקל כל אימון אני כנראה לא אצליח (בגלל זה סיימתי SS) אז חשבתי לנסות לשלב איכשהו את הלינארית עם הריצות אבל אני לא יודע בדיוק איך לעשות את זה... באימון CONDITIONING אתה מתכוון לסיבולת בסגנון קרוספיט? לא נראה לך עדיף לוותר עליהם כרגע?? כי אני לא צריך להשתפר בהם בזמן הקרוב אלא בעיקר בריצות

כמה המשקלים שלך וכמה ה2000 שלך?

CONDITIONING הכוונה לסגנון קרוס פיט כן, בצבא אתה לא רק רץ, יש כל מיני סוגים של קד"רים, בוחני מסלול וכו'.

• פותח/ת השרשור
כמה המשקלים שלך וכמה ה2000 שלך?

CONDITIONING הכוונה לסגנון קרוס פיט כן, בצבא אתה לא רק רץ, יש כל מיני סוגים של קד"רים, בוחני מסלול וכו'.

משקל גוף~ 76 גובה 168

בנצ פרס 91
דדלפיט 146
פרס 63 בערך אני לא זוכר בדיוק
לג פרס 180 פלוס מינוס (אין לי אפשרות לסקוואט במכון אז החלפתי אותו בלג פרס...)

בריצת 2000 אני עושה בסביבות 11 דקות לדעתי זה למה זה דחוף לי להתחיל מעכשיו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית