הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע באותו משקל כבר חודשים

• פותח/ת השרשור UBDead
  • פורסם בתאריך

UBDead

משתמש מתחיל
92
0
נק' מוניטין:
-9
92
0
אני תקוע כבר על אותו משקל כבר חודש ויותר (76+-), אני לא מצליח לרדת באחוזי שומן (בערך 18).
אני לא מצליח לחשוב על סיבה, כמות הקלוריות שאני מכניס (1800+-) קטנה יותר ממה שאני שורף (2300-2500+-). הדיאטה שלי היא דלת פחמימות,בערך באיזור ה100 גרם ביום, ורוב שאר הקלוריות שאני צורך הן מחלבון: חזה עוף,שייק חלבון,לבן של ביצה,קוטג',פסטרמה,יוגורט 0%. זה הדברים הקבועים שאני אוכל יום יום במשך 3 חודשים וירדתי רק 3 קילו (למזלי לא ירדתי במסת שריר).

עזרה מישהו?. אני מתחיל לחשוב שאני בחיים לא אגיע ל10 אחוזי שומן

אני חושב שחסר לך שומן בתפריט. נדרשת כמות מינימלית של שומן והיא כנראה לא קיימת בתזונה שלך.

חשב את כמות הקלוריות שנכנסת מהחלבונים שאתה צורך, הוסף 400 קלוריות מהפחמימות והשאר צריך להיות משומן.

ספר לכמה הגעת.

• פותח/ת השרשור
בעקרון יש קצת שומן. אני אוכל מילקי-קל בערך פעם ביום (רק בישביל לא להישבר מנטלית)
שותה חלב, פסטרמה, לחם, קוטג'. אז לא חסר כמה קלוריות מהשומן

• פותח/ת השרשור
לפעמים טחינה או חומוס עם לחם קל. יכול אני לא יורד בגלל חוסר שינה? בגלל שיש לי בעיות שינה בדרך כלל

חבוב, מילקי קל זה לא אוכל, בטח לא שומן איכותי.

בכל המזונות שפרטת שאתה אוכל, לא ראיתי כמות רצינית של שומן.

יש לך אפשרות לרשום את התפריט, כולל כמויות מפורטות של חלבונים, פחמימות ושומנים ואז נוכל להתייחס לבעייתך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית