הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התוכנית הזאת טובה למסה?

maxim224567

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
A:
לחיצת חזה :8*3
לחיצת חזה בשיפוע 8*3

כתפיים:
פרס:6*3
הנפת מישקולות לצדדים:8*3

יד אחורית:
לחיצה צרפתית:8*1

B
גב:
מתח:8*3
חתירה:8*3

רגליים:
סקוואט:8*3
לחיצת רגליים :8*3
פשיטת ברך :8*3

יד קידמית:
פשיטת מרפק עם מוטW בעמידה 8*1

* אני עושה בטן 3 פעמים בשבוע

איך התוכנית ?תגידו מה לשנות
*שאלתי בפורום אחר ואמרו לי להוריד כמה תרגילים מהיד קידמית ואחורית ולהסתפק בסט אחד
לא כדאי להוסיף עוד תרגיל ליד אחורית וקידמית כי הבנתי שיש שם כמה שרירים והתרגילים האלה מאמנים רק אחד מהם ?

איפה לשלב דדליפט?

נערך לאחרונה:
הייתי מוריד ל3X5 בבנץ' ובסקוואט. ואין צורך בעוד 6 סטים של רגליים. מספיק פשיטת ברך/לג פרס 2X10
מה עם דדליפט?

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע איפה לשלב דדליפט ...לשים דדליפט במקום תרגיל או עם תרגיל ועל מה זה עובד ? ואתה בטוח שזה מסה ולא כח ?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי איפה לשלב דד ליפט ב A או B כי אני לא יודע על מה זה עובד ? ויד קידמית להחליף עם משהו או סתם להעביר ?

לפי השאלות שלך אני משאר שאתה מתאמן מתחיל אז התוכנית הזאת לא טובה בשבילך...
תנסה לעשות SS כמו שהיא מופיע בספר PPST או עם יש לך גם חוגים של ספורט ועוד פעילויעות גופניות שיפריעו להתאוששות שלך התוכנית 5X5 תתאים... (האופציה השנייה פחות מומלצת)

SS באמת תהיה האופציה הכי טובה בשבילך. אתה תעלה במשקלים בקצב היסטרי. גם ככה התוכנית שלך היא ואריאציה מתונה ופחות אפקטיבית של SS.

חוץ מזה אני לא רואה אתה סיבה לעשות 6 בפרס ולא לעשות 6 בבנץ' וחתירה (אתה מתכוון לbent over row אני מקווה ולא לאיזה מכשיר מעפן...)
דד ליפט הייתי משלב דווקא בA, כי זה התעללות אמיתית לעשות דד ליפט עם רגליים. התעללות ששמורה לSS בלבד. לכתפיים אין צורך באמת ב2 תרגילים. אתה יכול להעביר פרסס לB ויתפנה לך זמן לדד ליפטים.

אתה יכול לעשות 2-3 סטים לידיים, אבל לא באמת נדרש עוד תרגילים. זה שה"דו ראשי" מורכב מ2 שרירים זה נכון... אבל אתה לא מסוגל אפילו אם היית רוצה לאמן רק אחד מהם.

• פותח/ת השרשור
SS באמת תהיה האופציה הכי טובה בשבילך. אתה תעלה במשקלים בקצב היסטרי. גם ככה התוכנית שלך היא ואריאציה מתונה ופחות אפקטיבית של SS.

חוץ מזה אני לא רואה אתה סיבה לעשות 6 בפרס ולא לעשות 6 בבנץ' וחתירה (אתה מתכוון לbent over row אני מקווה ולא לאיזה מכשיר מעפן...)
דד ליפט הייתי משלב דווקא בA, כי זה התעללות אמיתית לעשות דד ליפט עם רגליים. התעללות ששמורה לSS בלבד. לכתפיים אין צורך באמת ב2 תרגילים. אתה יכול להעביר פרסס לB ויתפנה לך זמן לדד ליפטים.

אתה יכול לעשות 2-3 סטים לידיים, אבל לא באמת נדרש עוד תרגילים. זה שה"דו ראשי" מורכב מ2 שרירים זה נכון... אבל אתה לא מסוגל אפילו אם היית רוצה לאמן רק אחד מהם.
אז אתה יכול לעזור לי לכתוב תוכנית AB נורמלית כי אני לא רוצה SS

לא בונים כאן תכניות בצורה פרטנית. אתה יכול ללכת לפורטל המאמרים ולבחור שם תכנית שמתאימה לך.

שמע התחלתי לכתוב מה הייתי עושה...
והבנתי שזה פשוט SS עם תוספת של עוד איזה תרגיל לשרירים גדולים ותרגיל לידיים.
ותכלס אם תקרא (וכדאי מאוד שתקרא) את מה שריפטו אומר על SS... להוסיף תרגילים מבודדים זה טעות גדולה של מתחילים שפוגעת בהתקדמות.

אל תשלול את זה. תנסה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית