ייעוץ כמה אימוני משוקלות עוזרות מבחינת כוח פיזי

מצב
השרשור נעול

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0
אני שואל את זה בשביל חבר שלי כי הוא לא מצליח לפתוח משתמש.

שלום פתחתי על זה פוסט בעבר אבל הפוסט נמחק לא יודע למה אוקי הייתי רוצה לדעת כמה אימוני משקולות שהמטרה שלהם היא גדילת שריר עוזרים מבחינת כוח פיזי? ושאני אומר כוח פיזי אני לא מתכוון להרמת דברים כבדים יותר כמו שנגיד מתחזקים זה נכון אז אפשר להרים יותר משקלים באימון אלה אני מדבר על כוח פיזי של הגוף כאילו למשל מכות יותר כוח יותר עוצמה לאגרוף יותר יציבות האם זה עזור מבחינת זה ? כי בכללי אנשים שרואים בחור שרירי חושבים שהוא כמובן חזק פיזית מבינים? מבחינת הכוח הפיזי הכללי האם אימוני משוקלת שהמטרה בהם גדילת שריר עוזרת בזה?? באמת זה שאלה שמעסיקה אותי המון זמן ולא ממש נתנו לי תשובה עליה תודה לעונים.

נערך לאחרונה:
מה המטרה שלו? אם המטרה שלו היא אגרוף חזק יותר שילך לחוג איגרוף. מן הסתם אימוני משקולות יגרמו לעוצמה של האגרוף שלו להיות חזקה יותר בדרך עקיפה.

ופעם הבאה שאתה פותח אשכול "בשם החבר שלך", תדאג גם לפסק אותו כמו שצריך. נמאס לקרוא הודעות כאלה.

• פותח/ת השרשור
הוא מתכוון מבחיתנ הכוח הפיזי הכללי של הגוף, להיות יותר חזק פיזית אתה מבין? האם אימוני משקולות עוזרות מבחינת זה להתחזק פיזית בכוח הכללי ? או שזה עוזר רק להרמת דברים יותר כבדים?.

הוא מתכוון מבחיתנ הכוח הפיזי הכללי של הגוף, להיות יותר חזק פיזית אתה מבין? האם אימוני משקולות עוזרות מבחינת זה להתחזק פיזית בכוח הכללי ? או שזה עוזר רק להרמת דברים יותר כבדים?.
תקרא את ההודעה שלך פעמיים ותמצא את התשובה.
אם זה לא עזר, תקרא שוב.

ואם אחרי כל זה עדיין לא הגעת לתשובה לבד - מציע לפנות לקבלת ייעוץ במוסד הקרוב 🙄

• פותח/ת השרשור
THE SUN הוא אומר שהוא לא מבין למה אתה מתכוון. אני הסברתי לו והוא לא קולט.
הנה מה שהוא כותב
רשמתי יש תתשובה מזה אומר שזה עוזר אך ורק בהרמת דברים יותר כבדים ?... אז מה ההגיון שאנשים חושבים שבחור שרירי הוא חזק פיזית שבעצם הוא רק יכול להרים דברים כבדים יותר? לא כל כך הבנתי תתשובה שלכם.

אז תגיד לחבר שלך שילמד קצת הבנת הנקרא בסיסית ולא תזיק גם הסקת מסקנות בסיסית.

בחור שיכול להרים דברים כבדים הוא בחור חזק פיסית, חלאס.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית