בחזרה לעתיד

• פותח/ת השרשור ברק
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
טוב, אני ער 50 שעות ברצף כרגע ועשיתי מבחן הבוקר, אבל שיטות קלות כמו HST לא דורשות ממך כלום.
בכל זאת הבאתי אימון קליל נוסף לפני המשמרת:

אימון 7
Bench press
7*102.5
7*102.5

Smith Incline Bench press
7*75
7*75
מתח עם משקל
7*
(25+81)
7*(25+81)
חתירה בהטיית גו לפנים עם משקולות יד

7*40
7*40
הרחקת כתפיים לצדדים

7*9
לחיצה צרפתית כל צד
7*25
7*25
כפיפת מרפקים בעמידה
מוט W אחיזה צרה(כל צד)
7*18.75

שכחתי את הלוג הכתוב שלי , אז לא זכרתי כמה אני צריך להרים בבייספס ובטעות הרמתי אותו משקל...

נערך לאחרונה:
בהמתי משהו 😆

• פותח/ת השרשור
אימון 8
Bench press
7*110
7*110

7*80
7*80
מתח רחב עם משקל
7*
(30+80)
7*(30+80)

7*45
הרחקת כתפיים לצדדים

7*10
לחיצה צרפתית כל צד
7*27.5
כפיפת מרפקים בעמידה
מוט W אחיזה צרה(כל צד)
7*20

אחלה משקלים , אחלה בלוג , מעניין באמת לראות התקדמות
בהצלחה.✌️

אחלה משקלים.
אתה בכוונה עומד על 7 חזרות בהכול ?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם.

עכשיו אני מנסה להגיע לשיא תוך חודשיים, אז צריך לקפוץ לווליום בינוני ולהוריד אותו לנמוך, כדי להצליח לעמוד באימונים קשים יותר. בחרתי במודל של HST כי היא המודל הכי פשוט שאני מכיר לתוכנית כוח ואני אסבך אותו ואנסה טריקים אחרים, רק במידה והוא לא יעבוד לי. 7 חזרות כי זה טווח ביניים בין 5 ל8 שקרוב מספיק לטווחים הנמוכים כדי לאפשר לי לרדת לשם בהדרגה.

החתירה בינתיים הכי קשה לי, כי אני מתקרב בה אט אט למשקל הגוף שלי בכל יד וזה עומס מטורף על האצבעות. אני חושב שזה יפגע לי בהשתקמות. הצד הקרוע לשעבר של הטרפז שלי קצת מעיק עלי עדיין, בגלל זה אני עובד יד יד ולא tbar או bor .אני לא רוצה ליצור חוסר איזון.

• פותח/ת השרשור
לא הספקתי לעבוד ידיים וכתפיים, נשלים מחר...

אימון 9
Bench press
7*115
7*115

7*85
7*85
מתח רחב עם משקל
7*
(35+80)
7*(35+80)

7*50

נערך לאחרונה:
איזה שיטות אימון חוץ מHST ניסית בעבר?

• פותח/ת השרשור
איזה שיטות אימון חוץ מHST ניסית בעבר?
זאת של לייל למסה, שילבתי גם טכניקות מDC של דנטה (הרסט פאוס אדירה , אבל מתישה מאוד) והרבה שיטות מאילתורים שלי לפי התחושה והמחקרים ושיטות ששראיתי שעובדות לאנשים בלוגים בחו"ל ,אני עושה רוטציה בין כל מיני טריקים, אני אפרט קצת מאוחר יותר ותוכל גם לראות אם תעקוב אחרי הלוג שלי.

פאניק ,כן הגב הוא החלק הכי חזק בגוף שלי, במתח אני אפילו לא קרוב לכשל עדיין, זה צריך להגיע לדעתי בסביבת ה45 קילו ...

ברק כמה זמן היית עם הרוטינה של לייל וכמה זמן הרצת אותה? עבדת בה גם לכוח או בדיוק כמו שלייל תיכנן?

זאת של לייל למסה, שילבתי גם טכניקות מDC של דנטה (הרסט פאוס אדירה , אבל מתישה מאוד) והרבה שיטות מאילתורים שלי לפי התחושה והמחקרים ושיטות ששראיתי שעובדות לאנשים בלוגים בחו"ל ,אני עושה רוטציה בין כל מיני טריקים, אני אפרט קצת מאוחר יותר ותוכל גם לראות אם תעקוב אחרי הלוג שלי.

פאניק ,כן הגב הוא החלק הכי חזק בגוף שלי, במתח אני אפילו לא קרוב לכשל עדיין, זה צריך להגיע לדעתי בסביבת ה45 קילו ...

תמיד חשבתי שזה מתאים רק לאנשים על חומרים.

• פותח/ת השרשור
תמיד חשבתי שזה מתאים רק לאנשים על חומרים.
אין על זה מחקרים אבל לפני איזה שנה וחצי ,ראיתי שדובר באיזה נייר סיכום, על חוקר שגילה במקרה ששיטה דומה מאוד יכולה להחליף כמה סטים באימון.

אחרי איזה אימון או שניים כאלו בתקופת שיא אני לוקח שבוע הפסקה בד"כ . הגב שלי הוא תכלס השריר היחיד שהגיב לשיטה בצורה ראויה לציון ,כי הוא משתקם מהר מאוד.

The sun עבדתי איתה לחודש ,בערך בצורה שלייל תיכנן אותה, היא היתה קשה מידי בשבילי להגיד את האמת, העדפתי לעבור לתוכנית FBW של אימון ווליום קל יחסית ואימון כוח לסירוגין, עבדה עלי יותר טוב מבחינת מסה והצלחתי לסחוב בה.

נערך לאחרונה:
😵
מקווה שאני אתמודד באומץ עם התוכנית של לייל

• פותח/ת השרשור
הרחקה לצדדים ,בטעות העליתי ל13.5 ועשיתי 6 , לא נורא... לחיצה צרפתית עשיתי 28.75 *7 כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W 21.25 כל צד: חבר שלי הגיע בסוף האימון אז הספיק לצלם את הסט האחרון. באימון שיא בסוף השבוע הוא יצלם לי כבר את הכל...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ידיים חזקות! אתה פאקינג עולה מאימון לאימון איזה יופי, אתה עובד לפי תפריט או שאתה פשוט אוכל כמה שיותר? מעניין מה הבקרה הקלורית שלך

אגב מה היה המשקל של שאר התרגילים באימון? לא כתבת

• פותח/ת השרשור
הרגע אכלתי באווזי עם זה שצילם אותי 3 שיפודים על לפה ופיתה, אם אתה רוצה לגדול אתה יכול לנסות גם, אחלה שיפודים...😵‍💫🥊

אגב, זה לא כלכך מרשים, יש הרבה שיכולים לעשות את זה. בסוף השבוע או מחר נביא את הגב והחזה...

אה ולגבי שאר הגוף , השלמתי את אימון הידיים מאתמול, מחר אני כבר לא אעבוד ידיים.

נערך לאחרונה:
אני שואל ברצינות אחי, אתה אוכל פשוט כמה שבא לך או שאתה אוכל מסודר לפי בקרה קלורית שהעמדת?

• פותח/ת השרשור
אני שואל ברצינות אחי, אתה אוכל פשוט כמה שבא לך או שאתה אוכל מסודר לפי בקרה קלורית שהעמדת?
אני כרגע זורק יחסית ושומר רק על משקל הגוף מתחת ל82.5-82 , אני אדם שאין לו תאבון ובקושי מרגיש רעב ,גם בחיטובים קשים, זאת הסיבה שאני מרשה לעצמי לאכול קצת ג'אנק בצורה סדירה, כי בלי זה אני יכול לא לאכול במשך ימים (בלי להגזים)...

אזולאי, זאת נראית לי בעיה אצלך.

אימון 10
Bench press
7*123

7*94
7*94
מתח רחב עם משקל
7*
(41+80)

7*55

אני קרוב לכשל אז התחלתי להתחשב בהבדלים בגלל שהמשקלים שלי הם בפאונדים.

אימון הבא צריך להיות אימון שיא.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית