הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ jack3d

• פותח/ת השרשור itay301
  • פורסם בתאריך

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
הזמנתי את זה -מישו פה לוקח ויכול להגיד לי כמה זה עוזר ? ואם מומלץ להשתמש או לא?
ואם ה-נו אקספלואוד הרבה יותר טוב ממנו או שאין כזה הבדל ?

נערך לאחרונה:
אחלה תוסף. יש כאלה שמגיבים אליו טוב ויש כאלה שפחות, זה אינדיבידואלי. היה לי גם לימון ועכשיו אני עם הענבים ושניהם מעולים...

• פותח/ת השרשור
יייאייאאאאאאמההההההההה פאאאאקקק איטטט זה אדירררר בחיים לא הרגשתי ככה באימון העלתי משקלים בכל התרגילים ובסט הבא זה כמו להתחיל מהסט הראשון וואי זה אדיר
טעויות שעשיתי זה שהתלהבתי קצת יותר מדיי עם המשקל בפולי עליון בטעות ועשיתי טעות קטנה -תנועה לא נכונה נתפס לי גב תחתון לאיזה 2 דקות עשיתי מתיחות ולמזלי זה עבר אבל וואי זה משפיע וזה ממש טעים גם ממליץ מאוד !
תגידו יש השפעות של זה שקורות אחרי האימון שאני צריך לדעת מהן ?

---------- התגובה התווספה ב 16:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:57 ----------

ועוד משו - הדבר הזה מותר נכון ? זה לא נחשב סטרואידים או משו ?

חחחחח אל תדאג זה לא סטרואידים אבל זה לא חוקי בישראל (לא עבר אישור של משרד הבריאות) בכל מקרה שמעתי שיש שם צמח שהוא ממריץ והוא לא חוקי בישראל

סביר להניח שמה שהרגשת זה יותר פסיכולוגי.

השפעות? פשוט אל תיקח לפני השינה.

כמה זמן הוא מאבד אפקט ? כלומר תוך כמה זמן הגוף מתרגל לזה וצריך לעשות הפסקה? (נגיד ואני לוקח 1-3 פעמים בשבוע)

תלוי בכמות שאתה לוקח,כמה סקופים אתה לוקח לפני אימון?

אני אישית עדיין לא לוקח. אני רוצה לקנות ג'ק/1MR בקרוב למסה. מעניין אותי לדעת תוך כמה זמן הגוף מתחיל להתרגל ולא מושפע מהתוסף. נגיד ואני לוקח 1-2 סקופים יומיים בשבוע לאימונים.
כמה זמן לוקח לגוף להתרגל?

מדיוק אני לא יכל להגיד לך אבל בסביבות השבוע שבועיים זה כבר מתחיל לאבד מהאפקט אני לדגומא לא הושפעתי מהג'ק עד שלקחתי 4 סקופים אבל בגדול משלי עזר זה שאני משנה פורמולה כל שבוע ככה אני לא מתרגל לאף אחת

כן..שמעתי על זה גם
אפשרי גם כמו שREFLECT אמר,לתסף עם קפאין אולי יעשה עבודה טובה יותר

• פותח/ת השרשור
מדיוק אני לא יכל להגיד לך אבל בסביבות השבוע שבועיים זה כבר מתחיל לאבד מהאפקט אני לדגומא לא הושפעתי מהג'ק עד שלקחתי 4 סקופים אבל בגדול משלי עזר זה שאני משנה פורמולה כל שבוע ככה אני לא מתרגל לאף אחת

כמה פעמים אתה משתמש בשבוע ?
אמרתי לעצמי שאני יתחיל מפעמיים בשבוע לשלוש שבועות ראשונים ואז אני יתחיל 3 פעמים בשבוע ולפעמים 4
דרך אגב מבחינת העובדה שזה סוג של קריאטין (לפי מה שהבנתי או שלא הבנתי נכון) אפשר להשתמש בו גם בזמן חיטוב או שעדיף שלא ?
חחח ועוד משו קטן אם אני יוצא למסיבה סתם ככה אפשר לקחת אותו ? זה נותן הרגשה של היפראקטיבי כזה -מישו ניסה חחח ?

כמה פעמים אתה משתמש בשבוע ?
אמרתי לעצמי שאני יתחיל מפעמיים בשבוע לשלוש שבועות ראשונים ואז אני יתחיל 3 פעמים בשבוע ולפעמים 4
דרך אגב מבחינת העובדה שזה סוג של קריאטין (לפי מה שהבנתי או שלא הבנתי נכון) אפשר להשתמש בו גם בזמן חיטוב או שעדיף שלא ?
חחח ועוד משו קטן אם אני יוצא למסיבה סתם ככה אפשר לקחת אותו ? זה נותן הרגשה של היפראקטיבי כזה -מישו ניסה חחח ?

אני משתמש 4 פעמיים בשבוע ואז שבוע שבועיים אני עובר למשהו אחר
אתה יכול לקחת את זה בחיטוב זה יכול לתת לך קצת מרץ באימון,אני לא בטוח שיש שם קראטין אבל גם אם יש הוא לא כזה יעזור לך משום שקראטין צריך לקחת כל יום לא רק לפני אימון כדי לקבל תוצאות.
אל תיקח את זה עם אתה לא מתאמן זה לא יתרום לך ולהפך הגוף שלך יתרגל יותר מהר,זה גם לא ייתן לך את המרץ שאתה מחפש במסיבה

• פותח/ת השרשור
אני משתמש 4 פעמיים בשבוע ואז שבוע שבועיים אני עובר למשהו אחר
אתה יכול לקחת את זה בחיטוב זה יכול לתת לך קצת מרץ באימון,אני לא בטוח שיש שם קראטין אבל גם אם יש הוא לא כזה יעזור לך משום שקראטין צריך לקחת כל יום לא רק לפני אימון כדי לקבל תוצאות.
אל תיקח את זה עם אתה לא מתאמן זה לא יתרום לך ולהפך הגוף שלך יתרגל יותר מהר,זה גם לא ייתן לך את המרץ שאתה מחפש במסיבה

הבלאגן שלי יותר היה החיטוב שמתקרב תודה על העזרה 😃 ואם אפשר לשאול רק איזה כמות אתה לוקח כל פעם ? עדיין 4 סקופים או שעכשיו בגלל שאתה מחליף כל שבוע אז עברת לסקופ אחד ?

אני עדיין לוקח 3-4 סקופים הבעיה שלי הייתה שבפעם הראשונה לקחתי 2 סקופים ולא הרגשתי שם דבר כנראה בגלל שלפני זה הייתי לוקח קפיאין טהור תראה יש לי פורמולות של מספיק סקופ אחד ויש לי אימון פצצה

• פותח/ת השרשור
שיט יש בזה קפאין (וגם קריאטין ובטא אלנין ועוד כמה דברים) .....
דרך אגב היום לקחתי פעם שנייה סקופ אחד על הבוקר בטן ריקה שעה לפני אימון ולא הרגיש כמו פעם שעברה ...עדיין עזר אבל הרבה פחות .....יש מצב שזה קורה פעם בכמה זמן או שמעכשיו זה ייקרה תמיד ?

שיט יש בזה קפאין (וגם קריאטין ובטא אלנין ועוד כמה דברים) .....
דרך אגב היום לקחתי פעם שנייה סקופ אחד על הבוקר בטן ריקה שעה לפני אימון ולא הרגיש כמו פעם שעברה ...עדיין עזר אבל הרבה פחות .....יש מצב שזה קורה פעם בכמה זמן או שמעכשיו זה ייקרה תמיד ?

לא מזמן הייתה פעם ראשונה שלי שניסיתי את המוצר כי למראות כל התגובות הטובות ששמעתי אליו זה עדיין לא היה מסתדר לי בראש איך כמה מרכיבים בסיסיים ביותר יכולים לעשות את העבודה יותר טוב מי פורמולות שלמות ו"מפוצצות" הרבה יותר, וגם יא אפשר להגיד שריכוז החומרים גבוה בממיוחד כי סקוץ רק 5 גרם.
קיצר אמרתי יאלה ננסה כדי שנידע מה זה - לקחתי סקוף אחד ולא הרגשתי כלום, וזה למראות שהייתי כבר חודש מתאמן רק על כוס קפה שחור בלבד. מסכנה: היו פורמולות שישפיעו אליי הרבה יותר טוב אני הייתי רוצה להדגיש 3 מהם: SuperPumpMax, Assault, RRipped Freak למראות שפריאק זה די קלון של ג'ק אני שם אותו במקום ראשון ועם כמה גרם של קריאטין זה בכלל סוף בדרך. אני חושב שכל אלה שמפסוטים מי ג'ק זה או פורמולה ראשונה שלהם או שהם שמים 3 סקופים משכבר לא בריא במיוחד בעיקר אם מתאמנים בערב וגם בזבוז כסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית