עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי בכמות שאתה לוקח,כמה סקופים אתה לוקח לפני אימון?
מדיוק אני לא יכל להגיד לך אבל בסביבות השבוע שבועיים זה כבר מתחיל לאבד מהאפקט אני לדגומא לא הושפעתי מהג'ק עד שלקחתי 4 סקופים אבל בגדול משלי עזר זה שאני משנה פורמולה כל שבוע ככה אני לא מתרגל לאף אחת
כמה פעמים אתה משתמש בשבוע ?
אמרתי לעצמי שאני יתחיל מפעמיים בשבוע לשלוש שבועות ראשונים ואז אני יתחיל 3 פעמים בשבוע ולפעמים 4
דרך אגב מבחינת העובדה שזה סוג של קריאטין (לפי מה שהבנתי או שלא הבנתי נכון) אפשר להשתמש בו גם בזמן חיטוב או שעדיף שלא ?
חחח ועוד משו קטן אם אני יוצא למסיבה סתם ככה אפשר לקחת אותו ? זה נותן הרגשה של היפראקטיבי כזה -מישו ניסה חחח ?
אני משתמש 4 פעמיים בשבוע ואז שבוע שבועיים אני עובר למשהו אחר
אתה יכול לקחת את זה בחיטוב זה יכול לתת לך קצת מרץ באימון,אני לא בטוח שיש שם קראטין אבל גם אם יש הוא לא כזה יעזור לך משום שקראטין צריך לקחת כל יום לא רק לפני אימון כדי לקבל תוצאות.
אל תיקח את זה עם אתה לא מתאמן זה לא יתרום לך ולהפך הגוף שלך יתרגל יותר מהר,זה גם לא ייתן לך את המרץ שאתה מחפש במסיבה
שיט יש בזה קפאין (וגם קריאטין ובטא אלנין ועוד כמה דברים) .....
דרך אגב היום לקחתי פעם שנייה סקופ אחד על הבוקר בטן ריקה שעה לפני אימון ולא הרגיש כמו פעם שעברה ...עדיין עזר אבל הרבה פחות .....יש מצב שזה קורה פעם בכמה זמן או שמעכשיו זה ייקרה תמיד ?