סרטון טכניקה דדליפט 100KG

• פותח/ת השרשור Chicago
  • פורסם בתאריך

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
4 שבועות מסה
לא היה קשה אבל הכפפות עשו את זה יותר קשה בתרגיל הזה נראה לי הגיע הזמן להיפתר מהם

View My Video

דרך אגב במשך ה - 4 שבועות האלה התקדמתי 5 קילו מאימון לאימון בדדליפט הגיע הזמן לקצץ או לחכות שאני יתקע במשקלים ואז ?

נערך לאחרונה:
אני לא רואה סיבה לשים מגנזיום רק ביד אחת, כשתתחיל להשתמש באחיזה המשולבת תשתמש בה רק בסט העבודה.
לגבי הפיגור ביד ימין - גם אני התחלתי ככה אבל ככל שהמשקלים עלו הפער הלך והצטמצם, לא הייתי שם דגש מיוחד על זה אלא אם כן זה ממש מפריע לך.

• פותח/ת השרשור
לא הבנת אותי אני שם בשתי הידיים מגנזיום בסט העבודה אבל ביגלל שאני מתאמץ יותר באחיזה ביד ימין ביגלל שהיא חלשה יותר אז המגנזיום נעלם אחרי חזרה אחת

מגנזיום נעלם? זה עדיין לא קרה לי..

שים יותר חומר, הענן הלבן שנוצר גם תורם לאווירה בחד"כ 😃

• פותח/ת השרשור
כן הוא נעלם לי אחרי כל חזרה מיד ימין ואז אני צריך לשים שוב כדי שהאחיזה לא תיברח
האנשים קצת לא הבינו מה אני עושה בטח חושבים אני משוגע פעם ראשונה הם רואים את זה וביכלל שאני עושה דדליפט הם בוהים בי הבעלים של המכון כל פעם שאני בא אומר נו לי שוב דדלי 🤡

בחד"כ הקודם שלי אחד המדריכים היה קורה לי "דדליפט", כשהייתי מגיע לחד"כ הוא היה אומר לי "אה, מה קורה דדליפט? הכל בסדר?"
חשבתי שזה בגלל שהוא לא זוכר את השם שלי אז הזכרתי לו אבל הוא בכל זאת המשיך עם הכינוי 😃

בחד"כ הקודם שלי אחד המדריכים היה קורה לי "דדליפט", כשהייתי מגיע לחד"כ הוא היה אומר לי "אה, מה קורה דדליפט? הכל בסדר?"
חשבתי שזה בגלל שהוא לא זוכר את השם שלי אז הזכרתי לו אבל הוא בכל זאת המשיך עם הכינוי 😃

הכינוי שלי ע"י כמה מאמנים זה "הילד שעושה רק סקוואטים"
ובתכלס אני מבין אותם, אני כל אימון עושה סקוואט ועדיין רק על 70 קילו שם 😆

תגידו תודה, אצלי זה ''מרבה רגליים'' ''מלך הסקוואטים'' (כן בטח..)'' סקוואטיונר'' והכי נפוץ'' גבר הסקוואט הזה יהרוס לך את הגב''

ולפותח האשכול לא הגיוני שאחרי חזרה נעלם המגנזיום או שתשים ממה הרבה או שעבדו עלי ומכרו לך טלק

• פותח/ת השרשור
לא לא עבדו עלי זאת קובית מגנזיום אמיתית ולא נעלם הכל נישאר קצת אבל לא כמו ביד שמאל
שבוע הבא אני ישים אחרי כל חזרה עוד יניח את זה לידי שיהיה נגיש ונקווה שיהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
הנה ניסיון שני מהיום להרים 125KG בלי אחיזה משולבת...
זה לא מצליח אני מאבד את האחיזה ביד ימין (החלשה) בחזרה ה-3 זה בלתי אפשרי כמעט איזה מתסכל זה...
מה אתם ממליצים לי לעשות רק לעבור לאחיזה משולבת ? (דרך אגב ניסיתי אחרי הסט הזה לעשות משולבת וזה די קל) ... את היד החזקה הופכים במשולבת ?

http://youtu.be/vUMXF9l60AY

הנה ניסיון שני מהיום להרים 125KG בלי אחיזה משולבת...
זה לא מצליח אני מאבד את האחיזה ביד ימין (החלשה) בחזרה ה-3 זה בלתי אפשרי כמעט איזה מתסכל זה...
מה אתם ממליצים לי לעשות רק לעבור לאחיזה משולבת ? (דרך אגב ניסיתי אחרי הסט הזה לעשות משולבת וזה די קל) ... את היד החזקה הופכים במשולבת ?

http://youtu.be/vUMXF9l60AY

תעבור למשולבת כבר, למה אתה מחכה?
היד החזקה בפורנציה. בהצלחה 😃.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי זה באמת אנס לי את האגודלים הקטע הוא שימין היא החלשה שלי והיא הורסת לי בדדליפט אחרת הייתי מצליח אני מאבד את האחיזה רק בימין והמישקל לא כבד לי מידי זה רק אחיזה נטו...
המשלובת זה לא מוריד מהאפקטיביות של התרגיל ?
אני יכול לעשות ככה כמו שהמליצו לי את כל החימום באחיזה רגילה ורק את הסט עבודה במשלובת אין לי ברירה נראה לי

גם אצלי ימין היא החזקה, ודווקא היא נכשלת באחיזה...אין שום בעיה עם אחיזה משולבת. אני אישית עובד עם הוק גריפ בכל הסטים של החימום (עד 115-120 ק"ג), ואח"כ משולבת + מגנזיום.

• פותח/ת השרשור
אצלי ימין היא החלשה ביגלל זה אני מאבד את האחיזה כבר בחזרה ה-3
עד 120 קילו אני מצליח אחיזה רגילה בלי בעיה איך שאני מעלה ל125 האחיזה בימין מתרסקת..
שאין ברירה אז אין ברירה אני יעבוד משולבת ונמשיך להעלות במשקלים

• פותח/ת השרשור
תכלס מה קורה לבייספס באחיזה משולבת הרי השריר הזה לא רגיל למשקלים כאלה

• פותח/ת השרשור
הנה 125KG עם אחיזה משולבת - ההרמה הראשונה מתחילה ב - 50שניות

[video=youtube_share;s1E8bVc5QmQ]http://youtu.be/s1E8bVc5QmQ[/video]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית