הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט טכניקה

• פותח/ת השרשור yosi231
  • פורסם בתאריך

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס

המשקל שאני מרים פה זה 70 קילו בסוף מאסה עשיתי 80 והתחלתי חיטוב,ירדתי ל70 הייתי חולה שבוע ובגלל זה ירדתי אחרי ה70 ל60-65...

ולא יודע אם זה חשוב אבל הנה הנתונים:
177
שוקל 78-79~ בחיטוב אחרי SS עובד בלינארית
(אכלתי סתם ככה יותר מידי בלי לספור קלוריות או לפחות בערך יכולתי לצמצם את העלייה בשומן בהרבהה אל תחזרו על הטעות [פשוט אכלתי כמה שנכנס], ולא עליתי ממש במשקלים טוב בגלל השינה לא נתתי לזה חשיבות גדולה וזאת הטעות העיקרית הייתי אמור להיות במשקלים הרבה יותר גדולים וגם טכניקה היא כנראה אחת מהסיבות)

בשני החזרות הראשונות יצא פחות טוב (המוט לא ירד ממש בקו ישר) אבל אחרי זה יצא סבבה נראה לי.
ויש בעיה אחת לרוב כשאני מתקרב למקביל (או מתחת) התחת שלי מתחיל ללכת קדימה כזה (נראה לי קוראים לזה באט ווינג) יש לכם עצות איך לשפר את זה? ואל תגידו שהגב לא חזק מספיק כי הוא כן (בגלל ה100 קילו דדליפט :( אבל עדיין בשקל לא משהו)
ויש לציין שהמשקל היה ממש כבד לי והייתי עייף ולמרות זאת הטכניקה לא ממש נשברה.

סליחה על החפירה חברה ומקווה שתגיבו, תודה מראש 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
נראה בסדר, אל תביט קדימה במראה אלא למטה 1-2 מטר לפנייך.

כן אני תמיד מנסה להביט למטה כזה קרוב לכפות הרגליים אבל זה תמיד לא יוצא המראה הזאת ממש מבלבלת

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית