הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כן, הפורום לא עבד.

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
הפורום לא עבד 3 ימים עקב התקפות DDOS על השרת שלאחר מכן נוצלו לעידכון SQL ו PHP. לקח יותר זמן מהמצופה למגר את ההתקפות. נכון לעכשיו הפורום תקין, אך אולי יעבור עוד חצי יום אי זמינות בהמשך השבוע.

אני לא מבין בדברים האלה אז שאתה אומר שהיה התקפות דוס זה היה לשרת שאתה מתאחסן ופרצו לכל האתרים שמאוחסנים או שזה היה משהו אישי לפורום הזה?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין בדברים האלה אז שאתה אומר שהיה התקפות דוס זה היה לשרת שאתה מתאחסן ופרצו לכל האתרים שמאוחסנים או שזה היה משהו אישי לפורום הזה?
השרת לא נפרץ, הוא הותקף ע"י בוטים. בוטים שולחים עשרות אלפי פאקטים לאתר ובכך מונעים ממנו לתפקד.
זה לא היה ספציפית על LBS, אלא על כל ארון השרתים.

השרת לא נפרץ, הוא הותקף ע"י בוטים. בוטים שולחים עשרות אלפי פאקטים לאתר ובכך מונעים ממנו לתפקד.
זה לא היה ספציפית על LBS, אלא על כל ארון השרתים.

שישלחו גם לפה איזה פאקט.. מה נסגר עם מחירי הסיגריות היום?!

הייתי כל כך בודד בלי הפורום :(

הרגיש לי כמו שני ימי כיפור ברצף. לא היה מה לעשות בהרצאות.

חשבתי שיש בוטים שמציפים את הפורום כי הם רוצים להירשם או משהו.. זדיינו

Happy+Forever+Alone+Meme+Together.jpg

מה הקשר? ממתי מבקשים CAPTCHA שמבצעים פינג? WTF
הם לא בהכרח גרמו לDos עם הצפת פינג, סביר להניח שלאחסון של הפורום יש load balance.
יתכן שהם גרמו לכך ע"י הצפה של טופס כלשהו שאין בו אנטי אוטומציה.

הם לא בהכרח גרמו לDos עם הצפת פינג, סביר להניח שלאחסון של הפורום יש load balance.
יתכן שהם גרמו לכך ע"י הצפה של טופס כלשהו שאין בו אנטי אוטומציה.
באמת יכול להיות. לא התעסקתי אף פעם בסוג כזה של עבריינות למעט buffer overflow, אם אתה מחשיב...:(
בכ"מ לפי מה שהבנתי התקיפה הייתה ישירות על השרת ולאו דווקא על הDNS של משה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית