הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש קצת "תקוע"

• פותח/ת השרשור plock88
  • פורסם בתאריך

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
בחיטוב , חודשיים בחיטוב,ירדתי מ87 ק"ג ל78-78.2 ק"ג. מקפיד לעשות ימי העמסה
בחודש הראשון הייתי בערך על כ100-150 ג' פחמימה (כל שבוע קיצצתי) ועשיתי פעם בשבועיים העמסה טובה.
לפני שבוע וחצי הורדתי ל70-75 ג' פחמימה ליום , עם 1900 קלוריות,185 ג' חלבון ו100 ג' שומן, עושה העמסות פעם ב10 ימים (אתמול הייתי בהעמסה).
בחודש וחצי הראשונים ראיתי ירידה טובה מאוד , התחלתי על 21% בערך וכרגע אני מעריך 16%.
ובשבועיים - 3 שב' האחרונים אני מרגיש תקוע קצת מבחינת המראה החיצוני . כלום לא זז,זה לא פסיכולוגי או משהו בגלל ההעמסה וכאלה. אני לא מבין את זה. אני מכניס 1900 קל' ליום , RMR שלי באזור ה2180 קל' וכל יום אני מתאמן . 4 אימוני כוח כבדים ו3 ימים אחרים אירובי 45 דקות, עצימות נמוכה-בינונית.

אם מישהו רוצה פירוט של תכנית אימון (כוח/אירובי) / תזונה שיבקש ואני ארשום בהרחבה. ד"א אני בן 18 וחצי. עזרה ;maeq ?

• פותח/ת השרשור
קצת "רעננתי" את התפריט, והורדתי ל1820 קל' עם 62-63 ג' פחמימה ו95 ג' שומן ,180 ג' חלבון.
1650 קל' זה לא יותר מדי ? , התחזוקה שלי היא על כ2170-2200 קל' ליום. ואם אני יכניס 1650 קל' אז הגרעון יעמוד על 500 +/- קלוריות וזה עוד בלי אימון. עם אימון אני יסגור כל יום על גרעון של 700 + קלוריות,זה מוגזם מדי. אולי כדאי שאני יוריד לערכים שציינתי בתחילת ההודעה^ ?

קצת "רעננתי" את התפריט, והורדתי ל1820 קל' עם 62-63 ג' פחמימה ו95 ג' שומן ,180 ג' חלבון.
1650 קל' זה לא יותר מדי ? , התחזוקה שלי היא על כ2170-2200 קל' ליום. ואם אני יכניס 1650 קל' אז הגרעון יעמוד על 500 +/- קלוריות וזה עוד בלי אימון. עם אימון אני יסגור כל יום על גרעון של 700 + קלוריות,זה מוגזם מדי. אולי כדאי שאני יוריד לערכים שציינתי בתחילת ההודעה^ ?
אחי אתה לא מחשב נכון.
אתה אמור להחשיב את ס"ך הקלוריות שלך מהצריכה וכמובן לקזז את כול מה שהורדתה
ובסוף להסתכל על כמה אתה.
זאת אומרת שבסוף כול יום אתה צריך להיות על גירעון (אני ממליץ מניסיון,תבדוק אך משפיע עליך)
של 550-750קלוריות אחרי התזונה והאימונים

• פותח/ת השרשור
תודה לעונים.
נדב- התחזוקה היומית היא כ2150-2180 + אימון של שעה +/- (אירובי/כוח) = 2400 קלוריות ליום
ואז אני מחסיר 500-600 קלוריות ואני אוכל כ1900 קלוריות נכון לעכשיו. יום ראשון אני עובר לתפריט עם שינוי קטן שבו אני יהיה על כ1800 קלוריות.

התפריט שלי העדכני-

א.בוקר- חלב 3% 1.5 כוסות
א."בוקריים"-2 ביצים+פלפל אדום בינוני/2 מלפפון
אימון
א.צהריים-חזה עוף 200 ג' מטוגן ללא שמן + 8 כפות אפונה וגזר מבושלים (ללא שמן)
א.ערב-1 טונה שמן + 2 פרוסות לחם דגנית עין בר+מלפפון+2 ביצים+5 כפיות טחינה
א.ביניים-אבקת חלבון 1 סקופ
א.לילה- 2 כפות גדושות חמאת בוטנים + 2 פרוסות לחם דגנית עין בר + 1 יופלה 3%

1890 קל' , 185 ג' חלבון , 70 ג' פחמימה , 100 ג' שומן . זה העדכני , יום ראשון אני יחליף את האפונה וגזר בברוקולי , זה חוסך לי עוד כ7-8 ג' פחמימה וגם קלוריות ושומן בקטנה.

• פותח/ת השרשור
הורדתי הרבה פחמימה,העליתי שומן וחלבון. מתכונת טובה לתפריט בחיטוב לא?
שיקגו-כשהיית על דל , כמה ג' שומן הכנסת?

שומן משקל גוף אני עשיתי אבל אולי טעיתי למרות שהייתי מבסוט לאללה מהתוצאות של החיטוב
פחממה על 10-9 חלבון כפול 3 כמעט

• פותח/ת השרשור
אני זוכר אמירה של משה. הוא אמר פעם בקשר לנטייה להשמנה. מי שהיה שמן לשעבר/בעל נטייה להשמנה או כל דבר דומה אז כדאי לו בחיטוב להוריד פחמימה ולעלות שומן. מישהו יכול לאמת את האמירה הזו?

אני זוכר אמירה של משה. הוא אמר פעם בקשר לנטייה להשמנה. מי שהיה שמן לשעבר/בעל נטייה להשמנה או כל דבר דומה אז כדאי לו בחיטוב להוריד פחמימה ולעלות שומן. מישהו יכול לאמת את האמירה הזו?
כן, זה בגלל הרגישות לאינסולין שיותר מורגשת אצל שמנים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי. אז בכל זאת , יש לי הרגשה כבר שבועיים בערך אפילו יותר שאני על 16% , אני לא רואה ירידה מזה. למרות שיש ירידה במשקל. נשקלתי היום בבוקר(לפני יומיים הייתי בהעמסה טובה) והיום המשקל העדכני- 77.6ק"ג . יש ירידה, ואני מרגיש קליל יותר ,אבל לא רואה כזה הבדל מלפני שבועיים-שלוש. הרגשה יותר קלילה,לא רואה אבל הבדל כזה רציני. אני מקווה שעוד 3 שבועות אני יראה הבדל רציני. במשך 3 שבועות של התמדה והקפדה ריפלקט- היית אומר שאפשרי להגיע ל14%?

הבנתי. אז בכל זאת , יש לי הרגשה כבר שבועיים בערך אפילו יותר שאני על 16% , אני לא רואה ירידה מזה. למרות שיש ירידה במשקל. נשקלתי היום בבוקר(לפני יומיים הייתי בהעמסה טובה) והיום המשקל העדכני- 77.6ק"ג . יש ירידה, ואני מרגיש קליל יותר ,אבל לא רואה כזה הבדל מלפני שבועיים-שלוש. הרגשה יותר קלילה,לא רואה אבל הבדל כזה רציני. אני מקווה שעוד 3 שבועות אני יראה הבדל רציני. במשך 3 שבועות של התמדה והקפדה ריפלקט- היית אומר שאפשרי להגיע ל14%?

אתה יכול גם לרדת ל13%
לדעתי גרם שומן כמשקל גוף
חלבון 1.5-2גרם על כול קילו(באמת שאין טעם ליותר מיזה,תשנה את המאזן)
כול השאר פחמימה
עכשיו על תשכח הכול בסופו של דבר נגמר בכמה נכנס באותו יום
לדעתי תרד ל1650-1700קלוריות(דרך התזונה או אירובי,אישית אני ממליץ בעזרת אירובי)
מאוד הגיוני שיש לך האטה בקצב הירידה כמות קלוריות יחסית גבוה אל תשכח שככול שירדתה כך גם ירדה הצריכה של הגוף שלך לכמות יחסית גבוה של קלוריות(לכן אנחנו צריכים כול כמה זמן להגדיל את הגירעון)
בהצלחה אחי:)

• פותח/ת השרשור
כן..אני יוריד ל1760 קל' כמו שאמרתם ונראה איך ייתקדם מכאן. תודה על התגובות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית