הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני כוח ותפריט נייטרלי הולך ביחד?

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
שלום
אני רוצה להתחיל תוכנית כוח שוב והמטרה שלי לא להשיג מסה אלא להתחזק נטו עכשיו לפי מה שידוע לי כדי לצבור יחידות מוטוריות {יחידות כוח} בשריר ולא מסה זה להיות על נייטרלי האם זה הולך ביחד ? האם זה אפשרי? ההתקדמות שלי תהיה פחות טובה?

• פותח/ת השרשור
למשל שדיברתי פה על הנושא הזה פעם נתנו לי דוגמא לבן אדם הזה שהרטיו שלו פי 5 ממשקל הגוף בסקוואט ואמרו שהוא במאזן נייטרלי אז משם הבנתי ..
אז זה בילתי אפשרי לעלות בכוח שאתה על נייטרלי ? כן או לא ?

פי חמש ממשקל גוף? הוא שוקל 60 ועושה 300? נדמה לי שאתה חולם קצת.
בכל אופן זה אפשרי (אפילו בחיטוב). כמו שאלכס אמר, בשלב מסוים יכול להיות שתתקע ותצטרך להוסיף אוכל.

זה אפשרי, תלוי כמה אתה מוכשר. באיזשהו שלב תתקע ואז
תצטרך לאכול עוד.

ד"א, לגבי האיש עם הרטיו המטורף, אולי הוא השתמש בהמון ציוד ואולי הוא שוקל 50 קילו על 1.50(הקצנתי עוד יותר את הדוגמא של חיים) ואז זה פחות מרשים משיקולי מומנט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ד"א, לגבי האיש עם הרטיו המטורף, אולי הוא השתמש בהמון ציוד ואולי הוא שוקל 50 קילו על 1.50(הקצנתי עוד יותר את הדוגמא של חיים) ואז זה פחות מרשים משיקולי מומנט.
357Kg סקוואט אם אני לא טועה על משקל 75KG הוא סוס פירסמו אותו בפורום אימוני כוח פעם.
פי חמש ממשקל גוף? הוא שוקל 60 ועושה 300? נדמה לי שאתה חולם קצת.
בכל אופן זה אפשרי (אפילו בחיטוב). כמו שאלכס אמר, בשלב מסוים יכול להיות שתתקע ותצטרך להוסיף אוכל.

סבבה המטרה שלי נשמעת דפוקה אבל אני רוצה נטו כוח לא רוצה לגדול ואני אומר לכם פירסמו אותו פעם בפורום של אימוני כוח

נדמה לי שהתוצאה הטובה ביותר שנקבעה אי פעם למשקל עד 75 היא 365 של מישהו פולני. הסקווט הוא עם ציוד ככה שזה יותר בכיוון של 280-290 ללא ציוד ועדיין זה מאוד מרשים. בוא לא נשכח שזה הושג ע״י שילוב של חומרים+כשרון נדיר+השקעה של לא מעט שנים של אימונים ברמה מאוד גבוהה. בכל מקרה, תשאף להשתפר ולהגיע להגשמה(ואולי מיצוי) של היכולת שלך במקום לשאוף לתוצאה של מישהו אחר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמובן אני שואף אפילו לעקוף אותו למרות שזה נשמע מטורף אבל בכללי רק רציתי לוודא אם אני יהיה על מאזן קלורי חיובי קצת אז זה יתן לי עדיין כוח ופחות שריר נכון?
הקטע הוא שאני לא רוצה להיות ענק אלא חזק לא אכפת לי כמה שריר יהיה לי.

• פותח/ת השרשור
75KG
אני רוצה לגדול ככה עד 85 אבל נטו שריר אבל מתי שהוא להפסיק אני לא מתחבר לגוף ענק אני יעדיף להתקדם בכוח.

אתה מבין שלהיות ענק זה לא מחר אתה בתכנית אימונים ומחרתיים אתה 100 קילו שריר

ולהעלות 10 קילו שריר זה גם עניין של שנתיים~

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית