הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייאשתי מכל הפורמולות..כדאי לנסות jack3d?

• פותח/ת השרשור big_d
  • פורסם בתאריך

big_d

משתמש מתחיל
281
1
נק' מוניטין:
155
281
1
ניסתי את הנו אקספלוד ואחרי כמה זמן החלפתי ל1MR
ביום הראשון הרגשתי פיצוץ בשניהם...וזהו.. שם זה נגמר..

כרגע אני משתמש בקריאטין טהור...והאמת שלא שמתי לב למשו מיוחד במישקלים
חבר ממליץ בחום את הjack3d
זאת האופצייה האחרונה שלי...כי כל שאר הפורמולות כמו הסופר פאמפ מקס...הבנתי לא ברמה
של הפורמולות שציינתי..

כדאי לנסות את ה jack3d?
מפחד להתאכזב ;maeq

אני קניתי את החומר הזה כי הוא באמת מוצר מוביל בתחום...
מהניסיון שלי:
1) יש לחומר הזה טעם לוואי נוראי בשלוק האחרון שבכוס כאילו אכלתי אבקת כביסה.
2) יש לזה אפקט מוזר של עיקצוצים כאלה שעוברים אחרי חצי שעה לא יודע מה זה אומר. שים לב למינונים ותקפיד על מה שכתוב על האריזה, המלצה שנראית לי הגיונית מיכוון שמדובר בחומר לא פשוט שבהחלט עושה משהו לגוף.
3) הכי חשוב לא ממש הרגשתי הבדל באימון חשבתי שאני מגיע לחדר כושר ומתחיל להניף משקלים אבל במציאות הרגשתי כאילו לא לקחתי כלום מבחינת יכולת ולפעמים אפילו ירידה בביצועים אולי בגלל עייפות שהייתה לי בכל מקרה באותו היום.

אני לא מומחה גדול אבל לא התרשמתי מאבקת הפלא הזאת, לי היא לא עזרה והפסקתי להשתמש. אני מתכוון לשוב ולנסות להשתמש בכדי לגמור את מה שנשאר אולי זה לא יעזור לי באימון אבל יעזור לפיתוח השרירים ;susss

כפית של MR1 פי 3 יותר חזקה מכפית של ג'ק. יכול להיות שלקחת יותר מדי,זה מרדים.
צי שמחפש דבר הבאה בתחום- יצאה לי לנסות RHINO POWER...לא יודע איפה אפשר להשיג,גם לי נגמר,אבל זה לא אנושי הדבר הזה...

צי שמחפש דבר הבאה בתחום- יצאה לי לנסות RHINO POWER...לא יודע איפה אפשר להשיג,גם לי נגמר,אבל זה לא אנושי הדבר הזה...

יותר חזק מטרן אחי? 😃

JACK3D אחלה של מוצר מניסיון טעם ענבים פשוט פצצה אבל כמו כל הפורמולות גם ההשפעה שלו הולכת ודואכת אין מה לעשות הגוף מתרגל לחומר אל תצפה למשהו לא מהעולם הזה

לא ממש מבין למה שמישהו על חומרים יבזבז את הכסף על תוספים מיותרים כמו שמוזכרים פה. מקסימום לוקחים אפדרין לפני אימון, שתכלס עם חומרים גם מיותר.

אני קניתי את החומר הזה כי הוא באמת מוצר מוביל בתחום...
מהניסיון שלי:
1) יש לחומר הזה טעם לוואי נוראי בשלוק האחרון שבכוס כאילו אכלתי אבקת כביסה.
2) יש לזה אפקט מוזר של עיקצוצים כאלה שעוברים אחרי חצי שעה לא יודע מה זה אומר. שים לב למינונים ותקפיד על מה שכתוב על האריזה, המלצה שנראית לי הגיונית מיכוון שמדובר בחומר לא פשוט שבהחלט עושה משהו לגוף.
3) הכי חשוב לא ממש הרגשתי הבדל באימון חשבתי שאני מגיע לחדר כושר ומתחיל להניף משקלים אבל במציאות הרגשתי כאילו לא לקחתי כלום מבחינת יכולת ולפעמים אפילו ירידה בביצועים אולי בגלל עייפות שהייתה לי בכל מקרה באותו היום.

אני לא מומחה גדול אבל לא התרשמתי מאבקת הפלא הזאת, לי היא לא עזרה והפסקתי להשתמש. אני מתכוון לשוב ולנסות להשתמש בכדי לגמור את מה שנשאר אולי זה לא יעזור לי באימון אבל יעזור לפיתוח השרירים ;susss

העקצוצים בפנים זה בגלל הבטא-אלנין. אין עם זה שום בעיה וזה עובר לאחר כמה שימושים.

יותר חזק מטרן אחי? 😃
זה יותר חזק מסקס אחי....
אנטון יש לי הרגשה שאתה בוחר את המוצרים שהאריזה שלהם הכי יפה 😃
הביאו לי מתנה,ד"א קופסה מעפנה והחומר עצמו לא נראה משהו...אבל ביפנים....חירושימה
זה מה שהתכוונת אליו?
http://rynopower.com/products.html
כן,רק מה שהיה- קופסה ירוקה בטעם תפוח
לא ממש מבין למה שמישהו על חומרים יבזבז את הכסף על תוספים מיותרים כמו שמוזכרים פה. מקסימום לוקחים אפדרין לפני אימון, שתכלס עם חומרים גם מיותר.
רוצה לתת לי עוד כמה עצות??? 😆
העקצוצים בפנים זה בגלל הבטא-אלנין. אין עם זה שום בעיה וזה עובר לאחר כמה שימושים.
אני לוקח גם 5 גרם בטה אלנין ליפני אימון בנוסף לכל הקומפוט,לא מרגיש מי יודע מה עקצוצים...

זה יותר חזק מסקס אחי....

כן,רק מה שהיה- קופסה ירוקה בטעם תפוח

רוצה לתת לי עוד כמה עצות??? 😆

אני לוקח גם 5 גרם בטה אלנין ליפני אימון בנוסף לכל הקומפוט,לא מרגיש מי יודע מה עקצוצים...
כי אתה כבר רגיל לזה..בגלל זה אין לך עיקצוצים.

סקס עם מי זאת השאלה! אני רוצה להבין כל אימון אתה משתמש בפורמולות האלה?

ניסיתי לבנתיים רק את הג'ק ואם לוקחים אותו כמו בהוראות אתה מרגיש השפעה מטורפת באמת למרות שלקחתי עד עכשיו רק פעמיים אבל זה באמת מוצר טוב לדעתי ושווה לך לנסות

• פותח/ת השרשור
ניסיתי לבנתיים רק את הג'ק ואם לוקחים אותו כמו בהוראות אתה מרגיש השפעה מטורפת באמת למרות שלקחתי עד עכשיו רק פעמיים אבל זה באמת מוצר טוב לדעתי ושווה לך לנסות

איזה הוראות?
סקופ אחד על בטן ריקה ?

1 MR
חזק מאוד.. החרא הזה מקפיץ לי את הדופק לשמיים בזמן האימון..
תקח שעה וחצי- שעתיים אחרי שאכלת.. על בטן ריקה 20 דקות לפני האימון זה ישפיע חזק..

ג'אק
לא ממש הרגשתי אותו כשלקחתי.. מנה של 1 MR זה כמו 2 וחצי של גאק.. ואני מדבר על ג'ק הישן עם ה-1,3 שהוא חזק יותר מהחדש..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית