הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אכילה באירועים

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
קראתי את המאמר "10 טיפים להתמודדות באיורעים ובחגים" ...
http://www.kilogram.co.il/777/10-טיפים-להתמודדות-עם-ארועים-וחגים/
טיפ אחד היה לא ברור לי:
3. התאמן בנפח (ווליום) גדול יותר כאשר תהיה קרוב לארוע.
אני מבין את הרעיון מאורי זה אבל בואו ניהיה קצת יותר מדוייקים... מישהו יכול לתת לי דוגמה?
נניח אני בSS או בחיטוב ... להוסיף עוד סט של סקוואט/דדליפט/בנץ' או לשחק אם הטווח חזרות???
תודה מראש.

• פותח/ת השרשור
כן. להוסיף חזרות ו/או סטים.

הבנתי את זה כבר. 😣
רק ביקשתי דוגמה.
נניח לפני אירוע או משהו בסגנון אימון SS יראה ככה: (?)
סקווט 5X4
בנץ' 5X3
מתח 3XMAX
או באימון בחיטוב למשל במקום לעבוד בטווח חזרות של 6-8 לעבוד ב5-6 ?? תנסה להיות קצת יותר מדוייק ...

אני 4 ימם ליפני האליפות נאלצתי ללכת לברית.הבאתי איתי גם בוקס של חסה-חזה עוף מכובס וגם מים דל נטרן.
יש תמונות.לא נורה

• פותח/ת השרשור
תעשה נגיד סקוואט 5X5 בפירמידה אבל יותר עצימה. אותו עיקרון לגבי כל שאר התרגילים.

מצטער, יש לך עסק עם מטומטם 😵
מה הכוונה פרמידה עצימה? תן דוגמה. נניח שבאימון האחרון סגרתי 100 קילו בסקווט בSS. כיצד תראה הפרמידה? (כדי שאקבל קנה מידה באיזה אחוזים עובדים בפרמידה עצימה)

---------- התגובה התווספה ב 23:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:19 ----------

אני 4 ימם ליפני האליפות נאלצתי ללכת לברית.הבאתי איתי גם בוקס של חסה-חזה עוף מכובס וגם מים דל נטרן.
יש תמונות.לא נורה

חחח, המאמר מגנה בדיוק את התופעה הזאת, אבל הייתה לפני תחרות זה לגיטימי. מה לגבי החובבנים שבינינו?

מצטער, יש לך עסק עם מטומטם 😵
מה הכוונה פרמידה עצימה? תן דוגמה. נניח שבאימון האחרון סגרתי 100 קילו בסקווט בSS. כיצד תראה הפרמידה? (כדי שאקבל קנה מידה באיזה אחוזים עובדים בפרמידה עצימה)

---------- התגובה התווספה ב 23:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:19 ----------

חחח, המאמר מגנה בדיוק את התופעה הזאת, אבל הייתה לפני תחרות זה לגיטימי. מה לגבי החובבנים שבינינו?

מני אומר שיש פיתגם בצרפתית- כל אחד עושה עם התחת שלו מה שהוא רוצה...

יש תמונות.לא נורה

אין ספק שאתה בודיבילדר אמיתי שראוי להופיע בפרסומות של אנימל פאק 😃

לפותח הפוסט, אלה אם כן אתה מתכנן לעלות לבמת האולימפיה בעוד מספר ימים לא ייקרה לך כלום אם תלך לאירוע ותהנה קצת, תאכל גם את הקינוח, באמת שלא יקרה כלום.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית