הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר לHST ושאלות

• פותח/ת השרשור ecohen
  • פורסם בתאריך

ecohen

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום רב לחברי הפורום, שמי אליאור ולאחר 7 חודשים של SS משקלי הוא 80 ק"ג, 18% שומן בערך, גובהי 176 ולפני חיטוב אני מעוניין לעשות מחזור של HST.

1. המטרה היא אחרי שהתחזקתי, להגדיל במעט את נפח השרירים לפני חיטוב, האם זוהי בחירת תכנית נכונה למטרה זו?

כמה דברים שלא הבנתי מהמאמר שקראתי כמה פעמים בנוגע לHST:
2. בלוק הוא 6 אימונים, אבל לא הבנתי האם בלוק מתבצע בשבוע או בשבועיים? כלומר 3 אימונים בשבוע או 6?
3. בבלוק הרביעי מדובר על RM2, האם יש לבדוק את הRM2 באותו שבוע שבודרים את הRM15,10 ו5? או רק לפני תחילת הבלוק הרביעי?
4. הבלוק הרביעי הוא 6 אימונים? או 12? ממה שאני הבנתי הוא 6 אימונים של חזרות שליליות ו6 של בלוק מספר 3 בשאיפה למשקלים גבוהים יותר... האם זה נכון? או שזה 3 אימונים כאלה ו 3 כאלה?
5. בעניין החזרות השליליות, מה עושים בתרגילים שאי אפשר להעזר בפרטנר? כמו סקוואט, כפיפת ברך, חתירה במכונה, הרחקת כתפיים? או שאולי אפשר לעזור בכלשהי צורה בתרגילים האלה ולא חשבתי על זה?
6. תזונתית, גם בתוכניות הזו צריך להיות במאזן קלורי חיובי?
7. האם יש בעיה לשלב פעילות אירובית בתכנית?

תודה מראש, אליאור

נערך לאחרונה:
שלום רב לחברי הפורום, שמי אליאור ולאחר 7 חודשים של SS משקלי הוא 80 ק"ג, 18% שומן בערך, גובהי 176 ולפני חיטוב אני מעוניין לעשות מחזור של HST.

1. המטרה היא אחרי שהתחזקתי, להגדיל במעט את נפח השרירים לפני חיטוב, האם זוהי בחירת תכנית נכונה למטרה זו?

כמה דברים שלא הבנתי מהמאמר שקראתי כמה פעמים בנוגע לHST:
2. בלוק הוא 6 אימונים, אבל לא הבנתי האם בלוק מתבצע בשבוע או בשבועיים? כלומר 3 אימונים בשבוע או 6?
3. בבלוק הרביעי מדובר על RM2, האם יש לבדוק את הRM2 באותו שבוע שבודרים את הRM15,10 ו5? או רק לפני תחילת הבלוק הרביעי?
4. הבלוק הרביעי הוא 6 אימונים? או 12? ממה שאני הבנתי הוא 6 אימונים של חזרות שליליות ו6 של בלוק מספר 3 בשאיפה למשקלים גבוהים יותר... האם זה נכון? או שזה 3 אימונים כאלה ו 3 כאלה?
5. בעניין החזרות השליליות, מה עושים בתרגילים שאי אפשר להעזר בפרטנר? כמו סקוואט, כפיפת ברך, חתירה במכונה, הרחקת כתפיים? או שאולי אפשר לעזור בכלשהי צורה בתרגילים האלה ולא חשבתי על זה?
6. תזונתית, גם בתוכניות הזו צריך להיות במאזן קלורי חיובי?
7. האם יש בעיה לשלב פעילות אירובית בתכנית?

תודה מראש, אליאור

1) נתחיל בזה שעכשיו ב18% שומן זה לא הזמן לעלות עוד מסה להפך זה הזמן הכי טוב להתחיל חיטוב אני ממליץ על הלינארית של ביל סטאר.

2) 3 אימונים בשבוע במשך שבועיים = 6 אימונים = בלוק 1

3) לא אתה בכלל צריך לבדוק רק את הRM15 ומשם להתקדם

4) הבלוק הרביעי הוא גם 6 אימונים כמו כל שאר הבלוקים אבל עם המטרה שלך היא להוסיף שריר אז במקום להתחיל 5 חזרות שליליות על RM2 תמשיך עם הבלוק של הRM5

5) אפשר להיעזר בפרטנר תהיה קצת יצירתי תראה את HELL RAISER TARINING באתר של BB ותראה ששם הם עושים חזרות שליליות בעזרת פרטנר בכל התרגילים

6) כן צריך להיות במאזן קלורי חיובי עם אתה רוצה לעלות במסת השריר

7) אפשר לשלב פעילות אירובית בזמן התוכנית בתנאי הזאת פעילות אירובית בעצימות נמוכה כמו הליכה ולא ליותר מ 30 דקות...

• פותח/ת השרשור
1) נתחיל בזה שעכשיו ב18% שומן זה לא הזמן לעלות עוד מסה להפך זה הזמן הכי טוב להתחיל חיטוב אני ממליץ על הלינארית של ביל סטאר.

2) 3 אימונים בשבוע במשך שבועיים = 6 אימונים = בלוק 1

3) לא אתה בכלל צריך לבדוק רק את הRM15 ומשם להתקדם

4) הבלוק הרביעי הוא גם 6 אימונים כמו כל שאר הבלוקים אבל עם המטרה שלך היא להוסיף שריר אז במקום להתחיל 5 חזרות שליליות על RM2 תמשיך עם הבלוק של הRM5

5) אפשר להיעזר בפרטנר תהיה קצת יצירתי תראה את HELL RAISER TARINING באתר של BB ותראה ששם הם עושים חזרות שליליות בעזרת פרטנר בכל התרגילים

6) כן צריך להיות במאזן קלורי חיובי עם אתה רוצה לעלות במסת השריר

7) אפשר לשלב פעילות אירובית בזמן התוכנית בתנאי הזאת פעילות אירובית בעצימות נמוכה כמו הליכה ולא ליותר מ 30 דקות...

מדוע זה לא זמן טוב להתחיל את התכנית? שיקולים אסטתיים או שזה קשור לאימון באופן כלשהי? כי אסטתיקה כרגע לא מטרידה אותי, אני מעוניין בתוצר הסופי.

אז השאלה האם בעוד כ8+ חודשים אחרי מחזור אחד של HST ואז חיטוב לא יהיו תוצאות טובות יותר מלהתחיל את החיטוב עכשיו?

עם לא אכפת לך הקטע האסטטי לך על זה בכל הכוח ותפתח גם לוג שנראה איך הולך לך עם הHST יהיה מעניין לעקוב עוד לא ראיתי פה לוג HST לפני זה...

• פותח/ת השרשור
עם לא אכפת לך הקטע האסטטי לך על זה בכל הכוח ותפתח גם לוג שנראה איך הולך לך עם הHST יהיה מעניין לעקוב עוד לא ראיתי פה לוג HST לפני זה...

לא כל כך סגור מזה לוג, אני חדש לפורומים בנושאים האלה, עד עכשיו התאמנתי לפי מידע שקראתי מספרים ואנשים שאני מתאמן איתם ביום יום..

בכל מקרה המון תודה על התשובות, לא הכרתי את התכנית הזו כלל לפני השבוע הזה והיא נראית לי גיוון מעניין אחרי הSS ולכן פניתי אליה.

אפשר להצטרף לשאול איך אמורים לעלות משקל כל אימון בתרגילים מבודדים ?
ואיך בכלל למצוא את ה RM15 בתרגילים כאלה...
או שאפשר לעשות את התוכנית בלי התרגילים המבודדים ולהסתפק בתרגיל אחד מורכב לכל שריר ?

אה והכי חשוב מה שלא הבנתי מהמאמר - כמה סטים עובדים ? כתוב 1-2, זה באמת נכון ? מה אני בא ועושה סט אחד (או שתיים) של 15 חזרות וזהו ?..

נערך לאחרונה:
אתם יודעים שחלק בלתי נפרד מהתוכנית לדעת הכותב שלה הוא Strategic Deload, שאומר שאתם אמורים לקחת מנוחה (מלאה) של 9-12 יום לפני התחלת הבלוק הראשון, כן?

אפשר להצטרף לשאול איך אמורים לעלות משקל כל אימון בתרגילים מבודדים ?
ואיך בכלל למצוא את ה RM15 בתרגילים כאלה...
או שאפשר לעשות את התוכנית בלי התרגילים המבודדים ולהסתפק בתרגיל אחד מורכב לכל שריר ?

אה והכי חשוב מה שלא הבנתי מהמאמר - כמה סטים עובדים ? כתוב 1-2, זה באמת נכון ? מה אני בא ועושה סט אחד (או שתיים) של 15 חזרות וזהו ?..

אני לא רואה סיבה אחרי שבועים שאתה מתקדם מאימון לאימון עם פחות מה100% שלך בתרגילים האלה שלא תצליח להוסיף לכפיפות מרפקים עוד 1.25 קילו בכל צד של המוט ולעשות אפילו טיפה יותר מ 15 חזרות כמובן שזה בהנחה שהתזונה שלך אופטימלית...
אתה מוצא את הRM 15 בכפיפות מרפקים בדיוק כמו שאתה מוצא את הRM15 בסקוואט אני יודע שזה נשמע קשה אבל לפי תחילת התוכנית אתה מנסה (לפני ההתחלה של השבועיים מנוחה שהם חלק מהתוכנית).
לגבי כמות הסטים רק בבלוק הראשון כתוב 1-2 וזה בשבוע הראשון 2 סטים ובשבוע השני סט אחד
בבלוק השני ממהתחלה ועד הסוף זה 2 סטים ובבלוק השלישי מההתחלה ועד הסוף 3 סטים.
אהה ושחכתי להגיד לך אתה חייב לעשות את התרגילים המבודדים כי אתה יכול להתקדם איתם באותה היעילות הם לא יהרסו לך כלום בניגוד לSS ותוכניות דומות ולשריר גדול צריך תרגיל אחד מורכב ותרגיל אחד פשוט. או שני תרגילים מורכבים תלוי באיזה שריר מדובר וזה מוסבר מאוד טוב בפורטל וגם נותנים לך מאגר של תרגילים לבחור מתוכם!!!

וכן לטיסימוס אנחנו יודעים שצריך לפני תחילת התוכנית להתאמן רק 3 פעמים בשבוע עם אותו הנוסח של התוכנית רק במשקלי עבודה של 40-50 אחוז מה RM15 שלך ואני חשבתי שצריך לעשות את זה במשך 12-14 ימים פתאום אתה אומר לי 9-12 ימים ביזבזתי לחברי יומיים-שלושה ימים מהחיים שלהם 😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית