עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואתה אומר לי אתזה בתור אחד שניסה את כול הדברים האלו?אתה חיי יותר מדי בעולם הפסיכולוגי:79nb:
חשבתי שזה רק אני:O קרה לי שקיבלתי פאמפ ביד קדמית באימון חזה:RockOn:NO-מוצר סבבה לגמרי מורגש מאוד בעבודה על שרירים קטנים משום לא לא יודע למה מאשר שרירים גדולים באימון ביספספ טריספס נחשים עפים באוייר!!!!!!
של הייג' פאוור ולא יודע הייתי לוקח אותו לפני האימונים והיו לי אימונים "טובים" לא עפתי אבל בסדר חוץ מזה שהייתי חרמן רצח במהלך היוםשל איזה חברה הטריבולוס שהשתמשת? כמה כדורים היו בכל קופסא?
וממה אתה מסיק שהוא נחמד? יכול להיות שזה הרגשה פסיכולוגית, כי הוא לא נותן לך פאמפ ולא כוח.
אני לא הרגשתי אותו.
ואתה אומר לי אתזה בתור אחד שניסה את כול הדברים האלו?
של הייג' פאוור ולא יודע הייתי לוקח אותו לפני האימונים והיו לי אימונים "טובים" לא עפתי אבל בסדר חוץ מזה שהייתי חרמן רצח במהלך היום
ה200 שקל האלו זה חרתא , זה עד סוף השנה (דצמבר) ואז אתה משלם 350 ואתה חייב להתחייב למינימום שנהשמעתי יש מבצע בגו אקטיב 200 שקל לחודש הבעיה שיש שם יותר מדי מכשירים מיותרים שאני לא יתאמן עליהם.🤪🤪 וגם המרחק מהבית לא שווה תנסיעות:O
שמעתי אלעד מתאמן שם
כן אני מתאמן איתו לפעמים וכמו אלעד יש עוד הרבה חברה תותחים 🤘🤘שמעתי יש מבצע בגו אקטיב 200 שקל לחודש הבעיה שיש שם יותר מדי מכשירים מיותרים שאני לא יתאמן עליהם.🤪🤪 וגם המרחק מהבית לא שווה תנסיעות:O
שמעתי אלעד מתאמן שם