הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש מצב אני צורך קצת מידי שומן ?

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
בן 20 שוקל 71 (כיום) בחיטוב דל פחמימה כבר חצי שנה , צורך כ-1500-1600 קלוריות ביום
140-150 גר חלבון ביום
100 גר שומן
15-20 פחמימה

התחלתי כ-15-16א.ש היום אני בערך 12%
אני לא מצליח לרדת בצורה מבוקרת

עושה את התכנית הלינארית של ביל סטאר (עושה רק פעמים בשבוע סקוואט אחד של היום התאוששות ואחד היום שבוע מעלים משקל) + פרוטוקולים (+שימוש ביהומבין)

תמיד אני מתחיל ביום ראשון על 73 ק''ג עד יום שישי יורד לכ-70-71 שישי שבת העמסה
ויאללה חזרה לשגרה עוד הפעם 73 וכן האלה..
שמתי לב לצריכת השומנים היחסית דלה שלי לעומת תפריטי דיאטה דלות פחמימה .
יש איזשהו קשר בן הירידה האטית והמייאשת לבית הצריכה הנמוכה ?

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה דל פחמימה לזמן ארוך, באפשרותך לצאת לתקופה של שבוע שבועיים של מאזן חיובי פחמימתי. שבירת שגרה וכו.

ירדת מאוד מעט בא.ש לתקופה של חצי שנה. (אצלי חצי שנה של דל פחמימה היה מכ18-19 א.ש לכ7 א.ש).

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה דל פחמימה לזמן ארוך, באפשרותך לצאת לתקופה של שבוע שבועיים של מאזן חיובי פחמימתי. שבירת שגרה וכו.

ירדת מאוד מעט בא.ש לתקופה של חצי שנה. (אצלי חצי שנה של דל פחמימה היה מכ18-19 א.ש לכ7 א.ש).

עשיתי לפני שבועיים יציאה לנטרלי למשך 10 ימים .

משהו לא מסתדר לי ואני לא מצליח למצוא את הבעיה ..
תחושה שלי שזה קשור בהעמסות אומנם אני לא סופר כי מאוד קשה אבל אני לא אוכל גאנק אלא בעיקר מאכלים מרובי פחמימות .. אני גם לא מגזים בכמות הכללים אומנם אוכל יפה אבל לא מגזים:)

ייתכן אולי שאתה צורך יותר ממה שאתה מחשב בהיעדר בעיה רפואית.

נערך לאחרונה:
אתה דוגמה טובה לאנשים שלא מבינים עד כמה גוף של כל אחד אינדיוידואלי. ירידה כזאת לא משמעותית בחצי שנה מראה שתפריט כזו ואופן בו אתה מתאמן פשוט לא מתאימים לך! תנסה להפציץ בחלבון, תנסה להחליף חצי מי הקלוריות של השומן בפחממות קיצר תשחק עם זה, אחרת אתה תשאר בחיטוב עוד חצי שנה.

אני במקומך אחרי תקופה כזאת הייתי יורד כבר מי דל פחממה והייתי מתחיל תהליך של מסה בכלל ואת השומנים שנרארו הייתי משאיר לפעם הבא כבר כי הרי ברור שגוף שלך כל כך התרגל לשגרה הזאת ואפילו משקל אתה כבר לא מוריד.

• פותח/ת השרשור
אתה דוגמה טובה לאנשים שלא מבינים עד כמה גוף של כל אחד אינדיוידואלי. ירידה כזאת לא משמעותית בחצי שנה מראה שתפריט כזו ואופן בו אתה מתאמן פשוט לא מתאימים לך! תנסה להפציץ בחלבון, תנסה להחליף חצי מי הקלוריות של השומן בפחממות קיצר תשחק עם זה, אחרת אתה תשאר בחיטוב עוד חצי שנה.

אני במקומך אחרי תקופה כזאת הייתי יורד כבר מי דל פחממה והייתי מתחיל תהליך של מסה בכלל ואת השומנים שנרארו הייתי משאיר לפעם הבא כבר כי הרי ברור שגוף שלך כל כך התרגל לשגרה הזאת ואפילו משקל אתה כבר לא מוריד.

אני יתן לזה לזה חודש אחרון הזדמנות בגלל שהתחלתי לא מזמן עם יהומבין ופרוטוקולים ..

• פותח/ת השרשור
תפסיק עם היהומבין ותרד עוד קילו נוזלים

לקחתי את זה בחשבון ..בגלל זה אני משער שאני סביב ה-70 ק''ג.
ביום שאני ירד מ-70 אני ידע שאני בדרך הנכונה, בינתיים אני לא אני עושה משהו לא טוב ואני
לא תופס מה.
אני צריך לעלות עוד שומן שיגיע ל130גר' בערך אבל לא יודע כמה להוריד בחלבון \: שהוא כבר על 140 שזה פי 2 ממשקל גוף

לקחתי את זה בחשבון ..בגלל זה אני משער שאני סביב ה-70 ק''ג.
ביום שאני ירד מ-70 אני ידע שאני בדרך הנכונה, בינתיים אני לא אני עושה משהו לא טוב ואני
לא תופס מה.
אני צריך לעלות עוד שומן שיגיע ל130גר' בערך אבל לא יודע כמה להוריד בחלבון \: שהוא כבר על 140 שזה פי 2 ממשקל גוף

צא לשבוע נייטרלי ולאחר מכן תן שבועיים:
http://www.kilogram.co.il/2237/the-ultimate-diet-2-0-הדיאטה-האולטימטיבית/

או שאם אתה חושב שאתה מסוגל ולא בא לך להפסיק עם היהומבין תעבור ישר לזה

• פותח/ת השרשור
צא לשבוע נייטרלי ולאחר מכן תן שבועיים:
http://www.kilogram.co.il/2237/the-ultimate-diet-2-0-הדיאטה-האולטימטיבית/

או שאם אתה חושב שאתה מסוגל ולא בא לך להפסיק עם היהומבין תעבור ישר לזה
יצאתי ל10 ימים נטרלי לפני שבועים אחרי חודש וחצי .

אין שום סיבה שתוריד את החלבון.

מה עם השומן להשאיר כמו שהוא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית