הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מה לשנות/לשפר שילוב של כמה תוכניות כוח

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
אימון 1
סקוואט 3X5 (כל אימון שיש סקוואט כבד מוסיפים עוד 5 קילו עד שמגיעים לתקיעה ואז חותכים ל 2.5)
לחיצת חזה 5X5 (עם המשקל שבו עבדתי 1X5 באימון 3 שבוע שעבר)
דדליפט 1X5 (כל אימון עם דדליפט מוסיפים עוד 5 קילו עד שמגיעים לתקיעה ואז חותכים ל 2.5)
פרס 5X5 (עם המשקל שבו עבדתי 1X5 באימון 3 שבוע שעבר)
מקבילים בתוספת משקל 3X8
מתח הפוך באחיזה צרה בתוספת משקל 3X8

אימון 2
סקוואט קל 3X3
לחיצת חזה קל 3X3
דדליפט קל 3X3
לחיצת כתפיים קל 3X3
מקבילים במשקל גוף 3X3
מתח במשקל גוף 3X3

אימון 3
סקוואט 3X5 (שוב כל פעם שיש סקוואט להוסיף בו 5 קילו)
לחיצת חזה 5X3-4 לפי ההרגשה (עם 2.5 קילו יותר מאשר באימון 1 השבוע)
דדליפט 1X5 (כל פעם שיש דדליפט להוסיף 5 קילו)
לחיצת כתפיים 5X3-4 לפי ההרגשה (2.5 קילו יותר מאשר באימון 1 של השבוע)
מקבילים 3X8
מתח הפוך באחיזה צרה 3X8

כמובן שלהתחיל את התוכנית ממשקלי עבודה נמוכים ככה שיכח לי 3-4 שבועות להגיע למקסימום בכל התרגילים

---------- התגובה התווספה ב 14:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:42 ----------

אהה ועוד שני דברים
1)מתי להתחיל להשתמש בחגורה בינתיים הגעתי למשקלים די מכובדים בלי חגורה ואני רוצה לדעת מתי אני יכול להתחיל להשתמש בה.
2)וזה נורמלי להתחיל להרגיש דומס בזוקפי גב כבר שעה אחרי דדליפט שהיה ממש ממש ממש כבד?

א. באמת נראה לך שכמה ימים אחרי אימון שאתה עשה 1X5 בבנץ פרס, אתה תצליח לעשות עם אותו משקל 5 סטים של חמש?
ב. לעשות 5 סטים של פרס אחרי 5 סטים של בנץ פרס זה לא חכם
ג. למה אתה מתחכם עם תוכניות, אתה לא ברמה גבוהה מאוד (אל תעלב) תסמוך על אנשים עם ניסיון וידע שבנו תוכניות הגיוניות שעבדו להרבה אנשים, אתה רוצה יותר נפח אז תעשה 5X5 ותוסיף קצת תרגילי עזר

• פותח/ת השרשור
א. באמת נראה לך שכמה ימים אחרי אימון שאתה עשה 1X5 בבנץ פרס, אתה תצליח לעשות עם אותו משקל 5 סטים של חמש?
ב. לעשות 5 סטים של פרס אחרי 5 סטים של בנץ פרס זה לא חכם
ג. למה אתה מתחכם עם תוכניות, אתה לא ברמה גבוהה מאוד (אל תעלב) תסמוך על אנשים עם ניסיון וידע שבנו תוכניות הגיוניות שעבדו להרבה אנשים, אתה רוצה יותר נפח אז תעשה 5X5 ותוסיף קצת תרגילי עזר

פשוט אני יודע שהרגליים שלי במצב שאני יכול להתקדם בהם יותר מפעם אחת בשבוע ולגבי הלחיצות יש את התוכנית הלינארית שהבנתי שהיא לא ממש טובה בשביל הלחיצות ואני לוחץ משקלים מאוד מכובדים יש לי פה בפורום סרטון של 100X4 והיום באימון הצלחתי לחזור על זה למרות שאני בחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית