הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הכנת סטרואידים בבית

מצב
השרשור נעול

yossipz

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
10
36
0
האם יש פה אנשים בעלי ניסיון בהכנת סטרואידים בבית?

לא נראה לי שמותר לשאול פה שאלות כאלה אבל נחכה לראות מה עדי יכתוב

חחחחחחחחחחחח לא נראה לי 😛

---------- התגובה התווספה ב 21:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:17 ----------

קבל סרטון שהעלו פה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
כן מה שמראים בסרטון זה בדיוק מה שהתכוונתי

---------- התגובה התווספה 17-03-2012 ב 00:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה 16-03-2012 ב 22:04 ----------

טוב אני רואה שלאף אחד אין מושג על מה אני מדבר
אני אשמח להכניס קצת מידע בעניין בכל שלבי ההכנה החל מהאבקה (steroid powder) ועד לתוצר הסופי שזה הנוזל המוכן בבקבוקונים
מאוד חשוב לי שהמידע הזה יופץ בהכנת סייקלים לשימוש עצמי פשוט נמאס לשלם מחירים גבוהים על סייקלים שפשוט לא שווים את המחיר

היתרונות: אתם בוחרים את המינון ל מיליגרם/מיליליטר ,זול, זה חוקי בתנאי שאתם משיגים אישור מתאים ממשרד הבריאות ובחבילות קטנות, יכולים לייצור קומבינציות חדשות של חומרים לפי רצונכם.

החסרונות: צריך לעבוד בסביבה נקייה בתנאי מעבדה, המקור שלכם צריך להיות אמין כי ישנם זיופים, דורש ידע בסיסי בכימייה

וכאן נכנס החלק הכי חשוב, ככל שהקהילה תשתף מידע בתחום כך הרמה והמקצועיות שלנו תעלה בתחום ההכנה של סייקלים למטרות שימוש עצמי.

אשמח לעוד תגובות.

כן מה שמראים בסרטון זה בדיוק מה שהתכוונתי

---------- התגובה התווספה 17-03-2012 ב 00:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה 16-03-2012 ב 22:04 ----------

טוב אני רואה שלאף אחד אין מושג על מה אני מדבר
אני אשמח להכניס קצת מידע בעניין בכל שלבי ההכנה החל מהאבקה (steroid powder) ועד לתוצר הסופי שזה הנוזל המוכן בבקבוקונים
מאוד חשוב לי שהמידע הזה יופץ בהכנת סייקלים לשימוש עצמי פשוט נמאס לשלם מחירים גבוהים על סייקלים שפשוט לא שווים את המחיר

היתרונות: אתם בוחרים את המינון ל מיליגרם/מיליליטר ,זול, זה חוקי בתנאי שאתם משיגים אישור מתאים ממשרד הבריאות ובחבילות קטנות, יכולים לייצור קומבינציות חדשות של חומרים לפי רצונכם.

החסרונות: צריך לעבוד בסביבה נקייה בתנאי מעבדה, המקור שלכם צריך להיות אמין כי ישנם זיופים, דורש ידע בסיסי בכימייה

וכאן נכנס החלק הכי חשוב, ככל שהקהילה תשתף מידע בתחום כך הרמה והמקצועיות שלנו תעלה בתחום ההכנה של סייקלים למטרות שימוש עצמי.

אשמח לעוד תגובות.

נשמע מעניין! 😃

הייתי נועל נושא כזה ממזמן, אני רק רוצה לראות עד איזו רמת טימטום נושא שכזה יכול להגיע.

• פותח/ת השרשור
אכן peroman זה מאוד מעניין וגם פשוט

ומשה אתה קורא לזה טימטום אז תגיד לי בבקשה מה ההבדל בין ההכנה של סטרואידים בייתיים לבין סטרואידים מחתרתיים שרוב רובם של הצרכנים שלא למטרות רפואה משתמשים בהם, הכל בשאיפה שהמעבדה בסביבה נקייה וסטרילית ומי שמכין יודע את המתכון ויודע במה מדובר

• פותח/ת השרשור
אני לא צריך לבקש כי אני כבר יודע איך להשיג ואיך להכין
כבר הכנתי לפני כמה שנים כמה בקבוקים של 100 מיל מכל סוג וזה הספיק לי להרבה הרבה סייקלים בעלויות מצחיקות
בזכות הסייקלים הנהדרים שהכנתי הספקתי להתחרות בפאוורליפטינג ולזכות במקום ראשון במר דרום 2005 ומר צפון 2006

מכיוון שזה יהייה מנוגד לחוקי הפורום אני לא אפרסם מאיפה אני משיג ומהם המחירים
למרות שזאת לא צריכה להיות בעייה ,מחקר קטן ברשת יכול לתת לכם הרבה מקורות
למרות שאני מוכן לשתף את כולכם בכל מה שקשור לזה חשוב לי שלכולם יהייה את המידע הזה
זה יכול לעזור הרבה תאמינו לי

כבר הכנתי לפני כמה שנים כמה בקבוקים של 100 מיל מכל סוג וזה הספיק לי להרבה הרבה סייקלים בעלויות מצחיקות
בזכות הסייקלים הנהדרים שהכנתי הספקתי להתחרות בפאוורליפטינג ולזכות במקום ראשון במר דרום 2005 ומר צפון 2006

למרות שאני מוכן לשתף את כולכם בכל מה שקשור לזה חשוב לי שלכולם יהייה את המידע הזה
תאמין לי רק בריאות !😵
ויש לי שאלה
איך בידיוק בדקת את איכות החומר גם כמו ההוא שבסרטון בדקת את זה על עצמך?😣

מישהו ראה מרתון שובר שורות?
nHVl8tuL96vH5F+j8XcXj+55bgNAAAAABJRU5ErkJggg==

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תאמין לי רק בריאות !😵
ויש לי שאלה
איך בידיוק בדקת את איכות החומר גם כמו ההוא שבסרטון בדקת את זה על עצמך?😣

שלחתי דגימה לבדיקה במעבדה ואחוז טוהר החומר עמד על 98%
אז לא היה לי ממה לחשוש וכמו שאמרתי צריך למצוא מקור אמין

זכית במר דרום?
בואנה אחי יש שם אחלה רמה!!

• פותח/ת השרשור
אז אם אתה כבר יודע איך מכינים אז למה אתה שואל? 😳

שאלתי בכדי לראות אם יש עוד אנשים שמתעסקים בזה
פתחתי את הדיון אך ורק במטרה טהורה של לשתף מידע ולא למטרות רווח

---------- התגובה התווספה ב 15:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:46 ----------

זכית במר דרום?
בואנה אחי יש שם אחלה רמה!!

אם אמרת את זה בציניות זה היה ממש לא לעניין

נערך לאחרונה:

מתכונים יש מספיק באינטרנט, זה נראה פשוט ולא מסובך. מספיק שתרשום בגוגל HOMEBREW STEROIDS ותמצא את המבוקש.
אבל הבעיה היא אותה, כמו שלקנות סטרואידים אנדרגראונד אתה לא יודע מה אתה קונה, אין לך מושג אם זה אבקת טסטוסטרון או אבק חלבון מה ששלחו לך, אם ישלחו בכלל.
עדיין אני בן-אדם שאוהב לעשות דברים בעצמו, אם זה אלכוהול, בירות ועוד דברים שלא קשורים בלדפוק את הראש. תמיד מעוניין לקבל אנפורמציה כזאת 😃

• פותח/ת השרשור
אין מה לעשות האינטרנט מלא בשיט ואם כבר לוקחים את הסיכון שעלולים להיתקל בזיוף אז למה לא לקחת את האופצייה שתחסוך לך כסף
ואפשר לעשות מה שאני עשיתי הזמנה ראשונה קונים בקטנה לא צריך להשקיע הרבה כסף שולחים דגימה למעבדה,
אם החומר טהור מזמינים שוב מאותו ספק ואם לא אז מפסידים כמה שקלים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית