עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן מה שמראים בסרטון זה בדיוק מה שהתכוונתי
---------- התגובה התווספה 17-03-2012 ב 00:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה 16-03-2012 ב 22:04 ----------
טוב אני רואה שלאף אחד אין מושג על מה אני מדבר
אני אשמח להכניס קצת מידע בעניין בכל שלבי ההכנה החל מהאבקה (steroid powder) ועד לתוצר הסופי שזה הנוזל המוכן בבקבוקונים
מאוד חשוב לי שהמידע הזה יופץ בהכנת סייקלים לשימוש עצמי פשוט נמאס לשלם מחירים גבוהים על סייקלים שפשוט לא שווים את המחיר
היתרונות: אתם בוחרים את המינון ל מיליגרם/מיליליטר ,זול, זה חוקי בתנאי שאתם משיגים אישור מתאים ממשרד הבריאות ובחבילות קטנות, יכולים לייצור קומבינציות חדשות של חומרים לפי רצונכם.
החסרונות: צריך לעבוד בסביבה נקייה בתנאי מעבדה, המקור שלכם צריך להיות אמין כי ישנם זיופים, דורש ידע בסיסי בכימייה
וכאן נכנס החלק הכי חשוב, ככל שהקהילה תשתף מידע בתחום כך הרמה והמקצועיות שלנו תעלה בתחום ההכנה של סייקלים למטרות שימוש עצמי.
אשמח לעוד תגובות.
תאמין לי רק בריאות !😵אני לא צריך לבקש כי אני כבר יודע איך להשיג ואיך להכין
כבר הכנתי לפני כמה שנים כמה בקבוקים של 100 מיל מכל סוג וזה הספיק לי להרבה הרבה סייקלים בעלויות מצחיקות
בזכות הסייקלים הנהדרים שהכנתי הספקתי להתחרות בפאוורליפטינג ולזכות במקום ראשון במר דרום 2005 ומר צפון 2006
מכיוון שזה יהייה מנוגד לחוקי הפורום אני לא אפרסם מאיפה אני משיג ומהם המחירים
למרות שזאת לא צריכה להיות בעייה ,מחקר קטן ברשת יכול לתת לכם הרבה מקורות
למרות שאני מוכן לשתף את כולכם בכל מה שקשור לזה חשוב לי שלכולם יהייה את המידע הזה
זה יכול לעזור הרבה תאמינו לי
תאמין לי רק בריאות !😵
ויש לי שאלה
איך בידיוק בדקת את איכות החומר גם כמו ההוא שבסרטון בדקת את זה על עצמך?😣
🤘אז אם אתה כבר יודע איך מכינים אז למה אתה שואל? 😳
אז אם אתה כבר יודע איך מכינים אז למה אתה שואל? 😳
זכית במר דרום?
בואנה אחי יש שם אחלה רמה!!
אני לא צריך לבקש כי אני כבר יודע איך להשיג ואיך להכין
כבר הכנתי לפני כמה שנים כמה בקבוקים של 100 מיל מכל סוג וזה הספיק לי להרבה הרבה סייקלים בעלויות מצחיקות
בזכות הסייקלים הנהדרים שהכנתי הספקתי להתחרות בפאוורליפטינג ולזכות במקום ראשון במר דרום 2005 ומר צפון 2006
מכיוון שזה יהייה מנוגד לחוקי הפורום אני לא אפרסם מאיפה אני משיג ומהם המחירים
למרות שזאת לא צריכה להיות בעייה ,מחקר קטן ברשת יכול לתת לכם הרבה מקורות
למרות שאני מוכן לשתף את כולכם בכל מה שקשור לזה חשוב לי שלכולם יהייה את המידע הזה
זה יכול לעזור הרבה תאמינו לי