הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הכנת סטרואידים בבית

מצב
השרשור נעול

yossipz

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
10
36
0
האם יש פה אנשים בעלי ניסיון בהכנת סטרואידים בבית?

כמה עולה בדיקת מעבדה מגיד אני מזמין דיאנבול אבקה ואני רוצה לשים בדיקה כמה עולה בדיקה כזאת רק בשביל לוודא אם זה מקורי או לא?

עזוב אחי חבל על הזמן שלך לפתוח פוסטים רציניים כאלה בפורום כאן, תראה כמה תגובות של ילדים קטנים קיבלת.
רוב האנשים כאן מעדיפים להוציא אלפי שקלים בחודש על אבקות שונות מחנויות טבע, חושבים שג'י קאטלר נהיה מר אולימפיה בגלל "No explode"
😣

• פותח/ת השרשור
עזוב אחי חבל על הזמן שלך לפתוח פוסטים רציניים כאלה בפורום כאן, תראה כמה תגובות של ילדים קטנים קיבלת.
רוב האנשים כאן מעדיפים להוציא אלפי שקלים בחודש על אבקות שונות מחנויות טבע, חושבים שג'י קאטלר נהיה מר אולימפיה בגלל "No explode"
😣

כן אחי וזה ממש חבל, לפחות ניסיתי לשנות משהו
חשבתי רובכם יגלו עניין ובינתיים תמשיכו לבזבז אלפי שקלים על סייקלים בזמן שאני מבזבז רק עשירית ממכם
לכל האנשים הרציניים אתם כבר יודעים איך להשיג אותי

נערך לאחרונה:
לי זה עדין נראה מפחיד להתעסק עם דברים כאלה בבית בכל זאת זה לא לאפות עוגה אלה משהו שאם זה מזדהם לך בזמן ההכנה יכולים לקרות לך דברים לא נעימים לפחות כך אני חושב

• פותח/ת השרשור
אני מסכים איתך העסק הזה לא נועד לילדים, כמו שכתבתי לפני אם יש לך את כל הכלים הדרושים וידע בסיסי זה אפשרי

יש לא מעט אנשים שעושים את זה והמידע זמין ברשת. צריך איזה שהוא תשתית כדי לבצע את זה. הכי הכי חשוב לשמור על סטריליות. ברור שאין סיכוי להתקרב לחומר שיאושר לשימוש אנושי. אבל יש לא מעט אנשים שעושים את זה כל עוד אתה יודע מה אתה עושה ומודע לסיכונים סבבה לך על זה. יש פה אבל פוטנציאל סכנה לא קטן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית