הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סיריוס מאס

מצב
השרשור נעול

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
אני מעוניין להשמין וכמה שיותר מהר , אני רוצה לקנות סירויס מאס (אחרי שניסית להשמין והצלחתי קצת ונעצרתי ואני תקוע אל משקל כלשהו ולא מצליח לעלות עוד , מתקשה לאכול הרבה) רציתי לדעת מה הבעיה בלצרוך הרבה מנות אבקה ביום ? למה זה מוגבל לגג 3 מנות?

מה הבעיה נגיד לפרק את כל האריזה ביום או נגיד במשך שבוע ?

הבנתי שבכל אבקה יש נגיד 20 אלף קלורוית שזה נגיד 2.5 - 3 קילו מה הבעיה בלקנות 2 אריזות סירויס מאס ולפרק אותם מהר ?

אני מעוניין להשמין וכמה שיותר מהר , אני רוצה לקנות סירויס מאס (אחרי שניסית להשמין והצלחתי קצת ונעצרתי ואני תקוע אל משקל כלשהו ולא מצליח לעלות עוד , מתקשה לאכול הרבה) רציתי לדעת מה הבעיה בלצרוך הרבה מנות אבקה ביום ? למה זה מוגבל לגג 3 מנות?
קודם כל זה לא מוגבל ל3 מנות, אם אתה רוצה תשתה כמה שאתה רוצה אבל אל תשכח שזה מכיל המון קלוריות.

מה הבעיה נגיד לפרק את כל האריזה ביום או נגיד במשך שבוע ?
- בעיה כספית, גיינר לא מחלקים בחינם ( או שלך כן?😉
- אין שום יתרון לעלות סתם הרבה בשומן ואני מתקשה להביו למה הצבת לך מטרה- להשמין.
אם אתה מאוד רזה בעל ח"ח גבוהה תתאמן ותהיה על מאזן חיובי גבוהה ( נניח תתחיל עם +600 ויותר מעל ההוצאה היומית שלך) אבל אין צורך להכניס סתם אלפי קלוריות יותר ממה שאתה צריך, אחרת תעלה הרבה בשומן וחבל. אין שום בעיה שתעלה קצת בשומן ותקופת העליה במסה תביא גם לעלייה בשומן אך אין צורך להגזים עם זה, הרי המטרה היא לעלות בכמה שיותר שריר... לא?!
הבנתי שבכל אבקה יש נגיד 20 אלף קלורוית שזה נגיד 2.5 - 3 קילו מה הבעיה בלקנות 2 אריזות סירויס מאס ולפרק אותם מהר ?
בקיצור תגדיר את המטרות שלך(אני לא רואה סיבה לרצות סתם להיות שמן )מחדש ותבנה תפריט בהתאם.
😃

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאם אני יהיה "שמן" לא יהיה לי בעיה תוך חודש להפוך לחטוב .

והמטרה שלי היא להשמין בשביל להפוך את השומן לשריר מחוטב , אני מתאמן כבר בערך 8 חודשים פלוס מינוס, ונתקעתי על המשקל 51 , הייתי רוצה להגיד למשקל של 60 שכמובן לא להיות שמן אלא להישאר על אחוז שומן נמוך כמו שיש לי והלפוך את כל השומן לשרירים ולהיות מחוטב .
אני כעת 1.70 בערך ושוקל 51 , הייתי מעוניין לקנות תוספי מזון (לצערי אני לא מקבל בחינם ) להגיע ל60 קילו בערך ב3 חודשים , ואז אין לי בעיה לקנות משו שיעזור לי לחיטוב ולדפוק חיטוב של החיים להתאמן כל היום ולגור בחדר כושר .

אני חושב שאם אני יהיה "שמן" לא יהיה לי בעיה תוך חודש להפוך לחטוב .

והמטרה שלי היא להשמין בשביל להפוך את השומן לשריר מחוטב , אני מתאמן כבר בערך 8 חודשים פלוס מינוס, ונתקעתי על המשקל 51 , הייתי רוצה להגיד למשקל של 60 שכמובן לא להיות שמן אלא להישאר על אחוז שומן נמוך כמו שיש לי והלפוך את כל השומן לשרירים ולהיות מחוטב .
אני כעת 1.70 בערך ושוקל 51 , הייתי מעוניין לקנות תוספי מזון (לצערי אני לא מקבל בחינם ) להגיע ל60 קילו בערך ב3 חודשים , ואז אין לי בעיה לקנות משו שיעזור לי לחיטוב ולדפוק חיטוב של החיים להתאמן כל היום ולגור בחדר כושר .
שומן לא יכול להפוך לשריר.

• פותח/ת השרשור
אז עדיף לי לפרק את האריזה בקצב ביקורתי ? משו כמו חודש ?

דרך אגב זה בסדר לקחת קריאטין וסיריוס מאס בו זמנית ? הבנתי שקריאטין עוזר להעמיס משקלים גדולים יותר ככה שאני יעשה טווח חזרות נמוך עם משקל גבוהה דבר שלדעתי טוב שהמטרה היא עלייה במסה .

אז עדיף לי לפרק את האריזה בקצב ביקורתי ? משו כמו חודש ?

דרך אגב זה בסדר לקחת קריאטין וסיריוס מאס בו זמנית ? הבנתי שקריאטין עוזר להעמיס משקלים גדולים יותר ככה שאני יעשה טווח חזרות נמוך עם משקל גבוהה דבר שלדעתי טוב שהמטרה היא עלייה במסה .
אם אתה צריך השלמה קלורית לכמו תשאה צריך ביום אז קח את הסיריוס מאס.
כן, אפשר.
לא יודע איך להגיב לך לגבי השאלה האחרונה, אתה פשוט צריך להתחיל לקרוא מאמרים, ולא להתחיל מתוכנית ABC של 6 פעמים בשבוע ולהגיד שזה הכי טוב בעולם.

• פותח/ת השרשור
אני החלטתי להתאמן ABC 4 פעמים בשבוע , אני מתאמן ABC כי אני אוהב לעבוד הרבה סטים לשריר דבר שהוא לא טוב בתוכנית אימונים AB , אתה חושב שזה שעברתי לתוכנית אימונים ABC יכול לפגוע בי בצורה כלשהי או בקצב ההתפתחות שלי ? אני מתאמן בצורה הזאת AXBCXAX ושבוע אחריזה ככה מתחיל עם B
אני עושה 15 סטים לחזה , גב רגליים ו9 סטים לידיים וכתפיים .

אני החלטתי להתאמן ABC 4 פעמים בשבוע , אני מתאמן ABC כי אני אוהב לעבוד הרבה סטים לשריר דבר שהוא לא טוב בתוכנית אימונים AB , אתה חושב שזה שעברתי לתוכנית אימונים ABC יכול לפגוע בי בצורה כלשהי או בקצב ההתפתחות שלי ? אני מתאמן בצורה הזאת AXBCXAX ושבוע אחריזה ככה מתחיל עם B
אני עושה 15 סטים לחזה , גב רגליים ו9 סטים לידיים וכתפיים .
כן, כבר אמרו לך בשירישור שפתחת אז בפורום אימונים שתוכל להקדם יותר עם AB\ FBW

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אני יעבור מABC חזרה לAB זה יהיה טמטום או שהגוף יגיב לזה בצורה טובה והכל יהיה בסדר ?

אני מריח בניית תוכנית אימונים מחדש 🙄 הפעם אני יקשיב ולא יעשה טעויות ואחרי שנה \ שנתיים אני יעבור לABC .
אני מתאמן כבר 8 חודשיים בערך אני מעוניין בתוכנית אימונים לעלייה במסה , אם אפשר כמה שיותר פעמים בשבוע ללכת למכון וכמה שיותר סטים , תודה .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית