הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנץ' ודדליפט

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
דדליפט מלפני שלושה חודשים שמצאתי בטלפון לא מזמן והעלתי (135 קילו)

ולחיצת חזה ממש מלפני איזה חודש או אפילו טיפה פחות (100 קילו)

בקרוב ממשיכים להפציץ ב"ה נסיים את המסה הבאה עם משקלים הרבה יותר כבדים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מזה כל הפלטות הקטנות האלה?
שים פלטות של 20רגילות ותצלם

צודק.
שים פלטות של 25 כול צד שתתרגל למנוף יותר כבד,ועם אתה רוצה להמשיך עם המקצוע הלאה(פאוורליפטינג) תתרגל לשים 25 כול צד כי ככה עושים בתחרויות אפילו יותר כבד. ולא 20-15קילו ואז לשים כול מיני פלטות של 10 ו5

• פותח/ת השרשור
צודק.
שים פלטות של 25 כול צד שתתרגל למנוף יותר כבד,ועם אתה רוצה להמשיך עם המקצוע הלאה(פאוורליפטינג) תתרגל לשים 25 כול צד כי ככה עושים בתחרויות אפילו יותר כבד. ולא 20-15קילו ואז לשים כול מיני פלטות של 10 ו5

אני יודע אבל יש לנו חרא פלטות במכון של הפלטות של ה20 עם לא בגודל הרגיל הם קטנות ואין לנו פלטות של 25... ומה הכוונה בלהתרגל למנוף כבד יותר? לא הבנתי בדיוק...

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על המשקלים.

כמה זמן אתה מתאמן?
אני אשמח גם לקצת נתונים (גיל, משקל וכו').

גיל 16
משקל 75~
א"ש 13~
מתאמן באימוני כוח טיפה פחות מחצי שנה ועוד שנה וחצי ובכל מיני שתויות אחרות:jester:

מנוף זה קשור לפיזיקה.... פשוט תתרגל לשים יותר כבד בפלטות אבל עם אתה אומר שאתה לא יכול אחרת
אז אין לי מה להגיד :\
חוץ מזה משקל מכובד ביחס לנתונים שלך ומאמין שאתה יכול יותר

• פותח/ת השרשור
מנוף זה קשור לפיזיקה.... פשוט תתרגל לשים יותר כבד בפלטות אבל עם אתה אומר שאתה לא יכול אחרת
אז אין לי מה להגיד :\
חוץ מזה משקל מכובד ביחס לנתונים שלך ומאמין שאתה יכול יותר
היום 100% שאני עושה יותר חחח זה מלפני איזה חודשיים וחצי 3 הדדליפט

אני יודע אבל יש לנו חרא פלטות במכון של הפלטות של ה20 עם לא בגודל הרגיל הם קטנות ואין לנו פלטות של 25... ומה הכוונה בלהתרגל למנוף כבד יותר? לא הבנתי בדיוק...

מנוף הכוונה ככל שהמשקלים יותר רחוקים ממרכז הכובד אז יותר קל להרים את המשקל
במקרה של המשקולות ככל שהמשקולות ממקומות רחוק ממרכז המוט ככה יותר קל להרים את המשקל

לא יודע עד כמה זה משפיע יכול להיות שזה מוסיף לך רק גרמים בודדים אבל אני בטוח שיש פה יותר חכמים =]

במקרה של המשקולות ככל שהמשקולות ממקומות רחוק ממרכז המוט ככה יותר קל להרים את המשקל

לא יודע עד כמה זה משפיע יכול להיות שזה מוסיף לך רק גרמים בודדים אבל אני בטוח שיש פה יותר חכמים =]

מצד אחד אמרת שזה מקל. מצד שני אמרת שזה מוסיף גרמים בודדים.

מצד אחד אמרת שזה מקל. מצד שני אמרת שזה מוסיף גרמים בודדים.

הכוונה שזה מקל אז אתה יכול להרים עוד כמה גרמים בודדים...

ומה זה החוק הזה... מה ההגיון בזה, מה זה משנה אם זה קרוב למרכז הכובד או רחוק... אתה עדיין מרים את זה...

• פותח/ת השרשור
הכוונה שזה מקל אז אתה יכול להרים עוד כמה גרמים בודדים...

ומה זה החוק הזה... מה ההגיון בזה, מה זה משנה אם זה קרוב למרכז הכובד או רחוק... אתה עדיין מרים את זה...

חוקים בפיזיקה לך תבין אני כבר הפסקתי לנסות:s59:

אז לפי מה שאתה אומר, אם אני מיישר יד ויש לי משקולת ביד, במצב שבו המשקולת יותר רחוקה מהגוף יהיה לי יותר קל להרים\להחזיק אותה?

חחחחח אתה אותו הליצן שהייתה יורד על אימוני כוח ומי שעושה אותם סתם שמן ומזיין את השכל על אימוני באדיבילדינג מטומטמים ,ואמרתי לך שתתחיל לקרוא ולהבין בסוף בעצמך תעשה אימוני כוח כמה שצדקתי . משקלים יפים

• פותח/ת השרשור
חחחחח אתה אותו הליצן שהייתה יורד על אימוני כוח ומי שעושה אותם סתם שמן ומזיין את השכל על אימוני באדיבילדינג מטומטמים ,ואמרתי לך שתתחיל לקרוא ולהבין בסוף בעצמך תעשה אימוני כוח כמה שצדקתי . משקלים יפים

אני מודה שלעשות מסה נקייה בABCDE היה ליצני ודרך אגב מתי אתה משתחרר כבר מצה"ל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית