סתם מסקרן אותי- במה עובדים בודיבילדרים ?

• פותח/ת השרשור lifton
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
בהצלחה אחי, זה בטח לא פשוט להתקבל לעבודה כזאת. אחרי הכל, עם 5000 שקל ברוטו ישארו לך כמעט 4000 שקל לקנות מוצרי בודיבילדינג ולהתקדם בתחום.

בהצלחה אחי, זה בטח לא פשוט להתקבל לעבודה כזאת. אחרי הכל, עם 5000 שקל ברוטו ישארו לך כמעט 4000 שקל לקנות מוצרי בודיבילדינג ולהתקדם בתחום.

חח למה אתה מזלזל, אמר לך שהוא בדיוק אחרי צבא. מה אתה עשית אחרי שהשתחררת? בטח הלכת להיות מנכל בנק.

דווקא בעבודה של אחרי הצבא הרווחתי משכורת מטורפת. זה לא היה זה, כל עבודה מכבדת את בעליה, לסובב את כל החיים בשביל 5 קילו שריר בשנה נראה לי פשוט מפגר.

מסכים עם חיים, לא חסר עבודות עם קצת יותר השקעה מזמנך, שבהן אתה יכול לעשות יופי של משכורת גם בתור חייל משוחרר.
לי זה גם חיסל את המועדפת בנוסף לכל!

• פותח/ת השרשור
ולטיסימוס רק שתדע שמאוד קשה להתקבל לעבודה הזו.

ועל מה אתם מדברים, אני בן 22 וחצי השתחררתי לפני שנה + ואחרי צבא כל החבר'ה שלי מגיעים למשכורת דומה לזו ויש כאלה שפחות מזה..הקטע פה שאני יוכל לעבוד בעבודה נוספת משעה 2 בצהריים, ללכת לעשות כמה משמרות בחדר כושר כמאמן שאני יסיים ללמוד את הקורס..ואז כבר המשכורת תיהיה קצת יותר גדולהה.

בקשר לדברים שנאמרו כאן, אני לא מנסה לשנות את החיים שלי שיתאימו לאימונים ,אני יגיד יותר מזה, אני בחיים לא מתכוון לעלות על במה (אני לא אחד שיעלה עם תחתונים מול אנשים)), אני ישמח לשמוע מה במה עבדתם שהשתחררתם כי כרגע בלי תואר או משהו כזה אין הרבה אופציות.

אוקי, אני בחודש הראשון עבדתי במוסך של משאיות.
אחרי זה שלחתי קורות חיים למפעל של עיבוד שבבי והתקבלתי לשם בלי ניסיון.
אני נהנה בעבודה הזאת, אפילו שזה משמרות של 11 שעות, העבודה מצויינת!
יש משמרות לילה(שבוע יום, שבוע לילה) וככה גם המשכורת בהתאם!
עובד שם כבר שנה וקצת, נהנה מכל רגע ומתאפשר לי לחסוך ללימודים ולחיים האמיתיים.
גם את המועדפת שלי סיימתי תוך כדי, כי זה מפעל ייצור לכל דבר!

בן כמה אתה ויבריל?

• פותח/ת השרשור
שאני יחליט מה ללמוד אני יסתתדר עם הלימודים, עכשיו אני יכול לעבוד ולהרויח 4500 ש"ח בחודש, זה לא הרבה אבל ביחס לשות זה לא רע בכלל, אני מסיים לעבוד ב1 -2 והולך לעבוד בעוד משהו.

כל הכבוד לך קודם כל על הרצון לעבוד ולהצליח.
שנית אף אחד לא חייב לעבוד בעבודה שנראית טובה לאחרים,כמו שאני רוצה אבטחה כדי לשלב לימודים עכשיו ולאחרים זה נראה כמו חרא עבודה ואומרים לי בשביל מה לך תעבוד במפעל אלקטורוניקה או משהו.

• פותח/ת השרשור
בדיוק אחי, מחר יהיה לי ראיון בעבודה הזו ,גם היא באבטחה בלי לילות עובד 5 שעות ומקבל שכר על 8 איפה אני ימצא עוד עבודה כזו?..כרגע זה מתאים לי, אני יכול לעבוד בבוקר ובערב ללמוד או למצוא עוד עבודה.

כל אחד מה שמתאים לו. ושוב שלא תחשבו ששמתי את האימונים בראש סדר העדיפויות שלי, וגם לדעתי אימונים באים אחרי שמסתדרים בדברים אחרים.

ותודה על כל התגובות גם הפחות נחמדות.

בדיוק אחי, מחר יהיה לי ראיון בעבודה הזו ,גם היא באבטחה בלי לילות עובד 5 שעות ומקבל שכר על 8 איפה אני ימצא עוד עבודה כזו?..כרגע זה מתאים לי, אני יכול לעבוד בבוקר ובערב ללמוד או למצוא עוד עבודה.

כל אחד מה שמתאים לו. ושוב שלא תחשבו ששמתי את האימונים בראש סדר העדיפויות שלי, וגם לדעתי אימונים באים אחרי שמסתדרים בדברים אחרים.

ותודה על כל התגובות גם הפחות נחמדות.

אני שמח ששינית את הדעה שלך, כי ההודעה הראשונה שאיתה פתחת את האשכול הייתה:

אני סתם שאלתי את עצמי במה עובדים הבודיבילדינג הישראלים והחבר'ה מחו"ל (כמובן רובם מרויחים במקצוע עצמו)..
אבל כרגע אני מתחיל ללמוד מאמן חדר כושר, בתקווה שזו העבודה המושלמת לתחום הזה.
אולי אין הרבה כסף אבל מבחינת שעות ,סדר של ארוחות ובכלל ההתעסקות בתחום הזה במשך כל היום נראת לי מתאימה.

מה שאומר שאתה מחפש את העבודה המושלללללמת לבודיבילדינג. אז יופי שאתה מעדיף עכשיו ללמוד במקום, מחשבה נבונה.

22, אני רק שנה משוחרר.

תגיד הקטע הזה של המשמרות שבוע יום שבוע לילה לא דופק לך את השינה? נגיד אין לך בעיות להירדם כל פעם שעובר שבוע ושעות העבודה משתנות מקצה לקצה?

התרגלתי, אין עם זה שום בעיה, התקדמתי ככה יופי גם באימונים!
הכי חשוב זה ללכת לישון מוקדם במוצ״ש אחרי שבוע לילה, ולפני משמרת בוקר ביום ראשון.
קצת קשה להרדם, אבל מלטונין עושה את העבודה יופי!😃

• פותח/ת השרשור
אני שמח ששינית את הדעה שלך, כי ההודעה הראשונה שאיתה פתחת את האשכול הייתה:

מה שאומר שאתה מחפש את העבודה המושלללללמת לבודיבילדינג. אז יופי שאתה מעדיף עכשיו ללמוד במקום, מחשבה נבונה.

אין לך מה להיות שמח, לדעתך זה מפגר אז סבבה תחייה עם זה , אני רוצה לעבוד 5 שעות ולהתאמן 8 שעות ולהרויח 2000 שקל בחודש זו זכותי אז תרד מאיפה שאתה חי.

איזה פלוץ יאללה..

אבל הוא צודק מה אתה רוצה ממנו הוא יותר חכם ממך כדי לך להקשיב תמיד תשאף להצליח ולטפס גבוה ואני לא מדבר על באדיבילדינג במיוחד לא בארץ פה \:
תיקח את זה בתור סוג של תחביב לא יותר מיזה אל תחסוך מעבודה או מלימודים והסתכלות קדימה בשביל כמה אימונים שלא יתנו לך כלום חוץ מקצת מוניטין באתר 😆

לא יודע איך אבל יש להם מלא כסף!!??

איזה מופגזים הם וואלה .. נ.ב למישהו יש עוד מוזיקה בסגנון השיר שיש בסרטון? חוץ מrob baily

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית