הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך מייצרים תוספי מזון?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
ויטמינים, מינרלים, אבקות חלבון... איך הופכים אותם למה שהם? מהנדסים פשוט את המבנה הכימי שלהם? (זה הדבר היחיד שעלה לי לראש)

אבקת חלבון מיוצרת מחלב. יש כל מיני תהלכים שמבודדים את החלבון מהשומן והסוכר עד שנשאר חלבון טהור ואז שוב מסננים אותו כדי להפריד בין סוגי החלבון השונים.ויטמינים ומנירלים מופקים מצמחים מייבשים אותם טוחנים אותם ומייצרים טבליות.

ויטמינים ומנירלים מופקים מצמחים מייבשים אותם טוחנים אותם ומייצרים טבליות.

הלוואי וכך זה באמת היה נראה בתעשייה הזאת.
בפועל יש כמויות גדולות של חומרים סינטטים לגמרי, או תחת "natural identical", כלומר אותו החומר מבחינת ההרכב הכימי - אבל מייצור סינטטי במעבדה.
וגם מה שטבעי עובר עיבוד כל כך נרחב, שאני לא בטוח שכבר נשאר שם משהו עם זמינות כלשהי לגוף.

כנ"ל לגבי מינרלים, הטבעיים הם מחצבים לכל דבר, הם עוברים עיבוד רציני.

הלוואי וכך זה באמת היה נראה בתעשייה הזאת.
בפועל יש כמויות גדולות של חומרים סינטטים לגמרי, או תחת "natural identical", כלומר אותו החומר מבחינת ההרכב הכימי - אבל מייצור סינטטי במעבדה.
וגם מה שטבעי עובר עיבוד כל כך נרחב, שאני לא בטוח שכבר נשאר שם משהו עם זמינות כלשהי לגוף.

כנ"ל לגבי מינרלים, הטבעיים הם מחצבים לכל דבר, הם עוברים עיבוד רציני.
ספיגת ויטמינים ומינרלים ידועה כלקויה מכדורים, אך בגלל הכמויות הגבוהות של הויטמינים (יחסית) ששמים לך בכל כדור, אתה מקבל את כל הויטמינים והמינרלים שאתה זקוק להם (בהנחה שאתה גם אוכל בצורה נורמאלית ולא דוגל באנורקסיה/בולמיה או כל דבר שדומה לכך).
סביר להניח שויטמינים ומינרלים בצורת כדורים נקייה יותר מירקות ופירות שמכילים חומרי הדברה. אבל עדיין, בירקות ופירות יש דברים רבים אחרים שאין בכדור מולטיויטמין (נוגדי חימצון [הרבה יותר מכדורים], סיבים תזונתיים וכדומה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית