תחת הנדסת חשמל כמובן, הכי טוב 😃
שווה להוסיף שם עוד ריבוע "רוצה לחפש עבודה שנתיים כשאין לך ניסיון?"
ממתי יש כסף במתמטיקה? 😳
כשבסוף הולכים לעבוד בתיכנות 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תחת הנדסת חשמל כמובן, הכי טוב 😃
ממתי יש כסף במתמטיקה? 😳
ממתי יש כסף במתמטיקה? 😳
תתפלא כמה הורים דפר"ים שמוכנים לשלם לך 100 שקל לשעה בשביל שתלמד את הילד שלהם איך פותרים 2X+6=10 כי הם לא מצליחים לעשות את זה יש. זה לא משכורת אבל זה כסף.
ראה לי שדווקא בתופעה הזאת ישראל חזקה, הורים עם תואר שני במשפטים\ניהול לא מצליחים פה ללמד את הילד שלהם חיבור שברים.
העיקר הם יודעים את העונש המירבי של תביעת נזיקין והוכחת חירטוטין...
---------- התגובה התווספה ב 23:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:34 ----------
ולא צריך בכלל "ללמוד מתמטיקה" בשביל זה, אפילו עם 3 יחידות אפשר לעשות שיעורים כאן חחחח
תתפלא כמה הורים דפר"ים שמוכנים לשלם לך 100 שקל לשעה בשביל שתלמד את הילד שלהם איך פותרים 2X+6=10 כי הם לא מצליחים לעשות את זה יש. זה לא משכורת אבל זה כסף.
ראה לי שדווקא בתופעה הזאת ישראל חזקה, הורים עם תואר שני במשפטים\ניהול לא מצליחים פה ללמד את הילד שלהם חיבור שברים.
דווקא לא, חלק יושבים לפקח עליי שאני מלמד טוב\מבקשים לשמוע גם כדי שיוכלו ללמד אותם בהזדמנות אחרת.
וכן, לא צריך להיות "מתמטיקאי" בשביל זה.
העיקר הם יודעים את העונש המירבי של תביעת נזיקין והוכחת חירטוטין...
---------- התגובה התווספה ב 23:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:34 ----------
ולא צריך בכלל "ללמוד מתמטיקה" בשביל זה, אפילו עם 3 יחידות אפשר לעשות שיעורים כאן חחחח
אתה כולה בתואר ראשון, ועוד ממכללה, לא הייתי משער שאתה עורך דין טוב כרגע.
ככה שאתה בעיקרון לא זה ולא זה, ואולי יום אחד תשיג את הקל מביניהם.
למה בעצם בן אדם רוצה להיות עו"ד? כי זה מעניין? בגלל כסף? אני שואל ברצינות. אף פעם לא הכרתי מישהו שלומד משפטים.
למה בעצם בן אדם רוצה להיות עו"ד? כי זה מעניין? בגלל כסף? אני שואל ברצינות. אף פעם לא הכרתי מישהו שלומד משפטים.
אבל גם ברפואת שיניים יש כסף ואני לא רואה אנשים רצים ללמוד את זה.
לא ידעתי שכסף הוא הדבר הכי חשוב למלשבים ללימודים אקדמאיים.