אז מה כדאי לי ללמוד?

ממתי יש כסף במתמטיקה? 😳

תתפלא כמה הורים דפר"ים שמוכנים לשלם לך 100 שקל לשעה בשביל שתלמד את הילד שלהם איך פותרים 2X+6=10 כי הם לא מצליחים לעשות את זה יש. זה לא משכורת אבל זה כסף.

ראה לי שדווקא בתופעה הזאת ישראל חזקה, הורים עם תואר שני במשפטים\ניהול לא מצליחים פה ללמד את הילד שלהם חיבור שברים.

העיקר הם יודעים את העונש המירבי של תביעת נזיקין והוכחת חירטוטין...

---------- התגובה התווספה ב 23:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:34 ----------

ולא צריך בכלל "ללמוד מתמטיקה" בשביל זה, אפילו עם 3 יחידות אפשר לעשות שיעורים כאן חחחח

תתפלא כמה הורים דפר"ים שמוכנים לשלם לך 100 שקל לשעה בשביל שתלמד את הילד שלהם איך פותרים 2X+6=10 כי הם לא מצליחים לעשות את זה יש. זה לא משכורת אבל זה כסף.

ראה לי שדווקא בתופעה הזאת ישראל חזקה, הורים עם תואר שני במשפטים\ניהול לא מצליחים פה ללמד את הילד שלהם חיבור שברים.

---------- התגובה התווספה ב 23:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:34 ----------

ולא צריך בכלל "ללמוד מתמטיקה" בשביל זה, אפילו עם 3 יחידות אפשר לעשות שיעורים כאן חחחח

להיות מתמטיקאי בשביל לעשות שיעורים פרטיים לילדים זה כמו להיות סנטה קלאוס כי חסר לך כובע אדום..

וחוצמזה לגבי העניין שמתמטיקאים אנשים גזורים, זה הביצה והתרנגולת. בד"כ הדפוקים ממילא הולכים לשם(ראה ערך אלכס) אז ככה שזה לא מה שדפק אותם...🤩

או שאין להם זמן פשוט כי הם עושים קצת יותר מ100 שקל לשעה, ושווה להם לשלם לך 100 ש"ח לשעה...

דווקא לא, חלק יושבים לפקח עליי שאני מלמד טוב\מבקשים לשמוע גם כדי שיוכלו ללמד אותם בהזדמנות אחרת.

וכן, לא צריך להיות "מתמטיקאי" בשביל זה.

השאלה הזאת באמת מטרידה אותי לאחרונה...
מישהו פה יכול לשפוך לי אור על לימודי מדעי המוח? (כיווני תעסוקה, אופי הלימודים וכו')

דווקא לא, חלק יושבים לפקח עליי שאני מלמד טוב\מבקשים לשמוע גם כדי שיוכלו ללמד אותם בהזדמנות אחרת.

וכן, לא צריך להיות "מתמטיקאי" בשביל זה.

הם מפקחים מסיבות אחרות...

אני מעדיף לא לדעת לחבר שברים ולדעת להיות עו"ד טוב מאשר ההפך. בהצלחה לך עם המתמטיקה

מה זה מעדיף? כאילו שיש לך say בנושא. אתה לא מסוגל לחבר שברים גם אם החיים שלך תלויים בזה.

אתה כולה בתואר ראשון, ועוד ממכללה, לא הייתי משער שאתה עורך דין טוב כרגע.

ככה שאתה בעיקרון לא זה ולא זה, ואולי יום אחד תשיג את הקל מביניהם.

נכון אלכס אז גם אם הייתי יודע לחבר שברים מפה עד הודעה חדשה הייתי עדיין, מעדיף להיות עו"ד טוב.

ןניב לכן רשמתי שאני מעדיף בעתיד להיות עו"ד טוב , אומנם זה הקל מבניהם אבל זה מה שיכניס לי יותר כסף
ואגב זה שאני לומד במכללה ורק תואר ראשון לא אומר כלום בארץ שלנו , כי הכל בנוי כאן על קשרים בסופו של דברים והסטאז' שלי סגור כבר והוא במשרד בין הכי גדולים בארץ.

למה בעצם בן אדם רוצה להיות עו"ד? כי זה מעניין? בגלל כסף? אני שואל ברצינות. אף פעם לא הכרתי מישהו שלומד משפטים.

אתה כולה בתואר ראשון, ועוד ממכללה, לא הייתי משער שאתה עורך דין טוב כרגע.

ככה שאתה בעיקרון לא זה ולא זה, ואולי יום אחד תשיג את הקל מביניהם.

לא הבנתי איך אתה בכלל יכול להביע דיעה פה בנושא? אין לך תעודת בגרות בכלל

וצור איזו מכללה ובאיזה משרד?

למה בעצם בן אדם רוצה להיות עו"ד? כי זה מעניין? בגלל כסף? אני שואל ברצינות. אף פעם לא הכרתי מישהו שלומד משפטים.

כמו כל תואר, חלק מעניין ולחלק לא. למה להיות עו"ד? אני אישית עדיין לא בטוח שאני ארצה לעסוק בזה כמקצוע אבל בתור סטודנט אני מבין שא. זה כסף מאד מאד קל (עו"ד חוזים עושה חוזה של עסקת נדלן ומקבל בין חצי אחוז לאחוז משווי העסקה - קח עסקת נדלן של בית בסביון או קייסריה ותעשה את החשבון בעצמך כי לי אין מושג אני לא יודע מתמטיקה)
ב. יש את אלו שהולכים על הקטע האידאולוגי של להיות סנגורים ושטויות כאלו, זה אני פחות מתחבר ואין לי מושג למה אנשים עושים את זה לעצמם אבל בהצלחה להם.

בכל מקרה לדעת\לחתום כעו"ד מקדם ופותח הרבה דלתות בחיים וזה מקצוע חשוב ורלוונטי גם אם ארצה להיות איש עסקים\עצמאי בעתיד (וזה הכיוון)

פניק סורי עכשיו ראיתי את ההודעה, אני לומד בק.אונו ויש לי סטאז' בגולדפרב אם ארצה בכך.

נערך לאחרונה:
יש לי דווקא בגרות (דיי טובה הייתי אומר), אבל גם אם לא, סה"כ דיון.

---------- התגובה התווספה ב 23:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:31 ----------

זה חרא, זה משעמם וזה מפגר אבל יש בזה כסף.

זה מה שאמרו לי הדודים שלי (יש לי 4 מתוכם 3 עורכי דין).

אבל גם ברפואת שיניים יש כסף ואני לא רואה אנשים רצים ללמוד את זה.
לא ידעתי שכסף הוא הדבר הכי חשוב למלשבים ללימודים אקדמאיים.

אבל גם ברפואת שיניים יש כסף ואני לא רואה אנשים רצים ללמוד את זה.
לא ידעתי שכסף הוא הדבר הכי חשוב למלשבים ללימודים אקדמאיים.

דווקא לא מעט רצים ללמוד את זה. וכנראה שבעריכת דין יש יותר.

---------- התגובה התווספה ב 23:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:38 ----------

ומה חשוב יותר מכסף? אני מאמין שגם לך הוא חשוב בכמה מונים יותר מאשר כמה המקצוע מעניין (בגבול הסביר).

אני חושב שלהגיע להיות עו"ד יותר קל מלהיות רופא שיניים. וכן בעולם שלנו היום כסף הוא גורם די מכריע מה לעשות...

סטאז'ר יכול לייצג בבית משפט לתביעות קטנות, אני החלפתי את הבחורה שייצגה אותנו במשרד המשפחתי היא קיבלה סביבות ה1000 ש"ח לכל ייצוג (שזה אומר כמה שעות בית משפט ואולי עוד כמה שעות של חקירת המקרה וכתיבת טענות וזהו והיא עדיין לא עו"ד)

נערך לאחרונה:
האמת שלא. אחרי 3 שנים הבנתי שאני לא מסוגל ללמוד ולעשות משהו שהוא לא הכי מעניין אותי בעולם. אפילו אם הוא קצת מעניין זה לא מספיק.
כסף יש בכל מקום אם אתה טוב במה שאתה עושה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית