הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט AD

MrShape

משתמש פעיל
432
8
נק' מוניטין:
458
432
8
צה״ל
משקל - 88
גובה- 1.79
גיל - 18
אחוז שומן - 13.5 ~

כל חוות דעת על התפריט תתקבל בברכה.
RMR+EMR ביום רגיל שכולל אירובי יוצא 2800 בערך.

דיאטת דל פחמימה ראשונה שלי, כל מי שעבר את זה כבר מוזמן לייעץ לי בפרטי טיפים וכאלה יעזרו מאוד.
מקווה שהגוף יסתדר עם זה ושהחיטוב יהיה יעיל.. אם תוך חודש לא רואה תוצאות חיוביות אני עובר לחיטוב רגיל עם 100 גרם פחמימה וירידה הדרגתית..

תפריט AD-
http://www.up2me.co.il/v.php?file=6181832.png

התפלגות מקור קלוריות במאכלים -
http://www.up2me.co.il/v.php?file=579791.png

תודה נשמות!😃

התפריט נראה טוב הגירעון הקלורי גם כן אבל רק שתדע השבוע שבועיים הראשונים בזה קשים הרבה יותר מאשר בחיטוב רגיל אז רק תעבור את זה ואחרי זה אתה תתרגל ובאחוז שומן שלך התוצאות לפי דעתי יהיו יותר טובות מאשר בחיטוב רגיל...

• פותח/ת השרשור
התפריט נראה טוב הגירעון הקלורי גם כן אבל רק שתדע השבוע שבועיים הראשונים בזה קשים הרבה יותר מאשר בחיטוב רגיל אז רק תעבור את זה ואחרי זה אתה תתרגל ובאחוז שומן שלך התוצאות לפי דעתי יהיו יותר טובות מאשר בחיטוב רגיל...

שמח לשמוע, תודה על הדעה גבר!

אנשים עוד תגובות! מעריך את זה!

התפריט נראה בסדר גמור גם אני התחלתי אנבוליק לפני כמה ימים כבר פעם שנייה .
שורה תתונה אין דיאטה שלא עובדת השאלה היא האם הדיאטה טובה לך או שדיאטה מאוזנת תהיה יותר יעילה וקלה לך.
בגדול שאני באנבוליק בשונה מדיאטה מאוזנת אני לא מרגיש עייפות ורעב שאלו 2 דברים הכי חשובים.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
התפריט נראה בסדר גמור גם אני התחלתי אנבוליק לפני כמה ימים כבר פעם שנייה .
שורה תתונה אין דיאטה שלא עובדת השאלה היא האם הדיאטה טובה לך או שדיאטה מאוזנת תהיה יותר יעילה וקלה לך.
בגדול שאני באנבוליק בשונה מדיאטה מאוזנת אני לא מרגיש עייפות ורעב שאלו 2 דברים הכי חשובים.

בהצלחה.

תודה אחי! 😃 גם לך!

• פותח/ת השרשור
עוד תגובות\ דעות\ טיפים?

טעויות שעברתם פעם ראשונה והייתם רוצים לשתף?
הכל יתקבל בברכה.. תודה!

שים לב שקל מאוד לטעות עם הבשר הטחון. כשאתה קונה בסופר את הבשר תשאל איזה נתח הוא טוחן לך ותחשב לפי אותו נתח.

• פותח/ת השרשור
שים לב שקל מאוד לטעות עם הבשר הטחון. כשאתה קונה בסופר את הבשר תשאל איזה נתח הוא טוחן לך ותחשב לפי אותו נתח.

חושב העניין 😃

ד"א ראיתי שגם אתה עברת חיטוב של AD או UD2 לא זוכר.. הצלחת להתחטב יפה..
יהיה אחלה אם נחליף פרטים סקייפ או פייסבוק, אתה יכול מאוד לעזור לי, אין אפשרות לשלוח הודעות פרטיות מתחת ל150 הודעות בפורום הזה =\

בכל אופן תודה גבר! 😃

חושב העניין 😃

ד"א ראיתי שגם אתה עברת חיטוב של AD או UD2 לא זוכר.. הצלחת להתחטב יפה..
יהיה אחלה אם נחליף פרטים סקייפ או פייסבוק, אתה יכול מאוד לעזור לי, אין אפשרות לשלוח הודעות פרטיות מתחת ל150 הודעות בפורום הזה =\

בכל אופן תודה גבר! 😃
ה"פ נשלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית