הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקע בדיאטה

• פותח/ת השרשור Pizza
  • פורסם בתאריך

Pizza

משתמש פעיל
430
94
נק' מוניטין:
218
430
94
שלום.
אני כרגע בתהליך של דיאטה.
התחלתי באוקטובר במשקל של 107 ק"ג, ועכשיו אני שוקל 85-86 ק"ג. (1.80 גובה)
הבעיה היא שנתקעתי ואני לא מצליח לרדת יותר במשקל.

בהתחלה התוכנית שלי הייתה נראית ככה:
חצי שעה על האופני כושר (אינטנסיבי, מנסה לשבור שיאים, הייתה גם תקופה שניסיתי אינטרוולים)
3 סטים של 20 שכיבות שמיכה (אחר כך אלה הפכו לשכיבות שמיכה בשיפוע)
3 סטים של 30 כפיפות בטן רגילות.
3 סטים של 20 הקפצת אגן ברגליים מקופלות (עוד תרגיל דיי קשה לבטן תחתונה)
3 סטים של 15 של bicep curl, רק חמש קילו בכל יד, זה מה יש.
3 סטים של 15 תרגיל לכתפיים, שוב, 5 קילו, זה מה יש.

ימי שני וחמישי אני מתאמן בקרב מגע בלבד. ימי שישי אני גם מתאמן במידה ואני לא סוגר שבת (סוגר כל שבת שלישית)
וימי שבת יוצא לריצה...

התזונה שלי:
בבוקר זה משתנה מידי פעם, אני יכול להגיד בכללי שזה בערך 300-400 קלוריות עם מספיק חלבונים ופחממות.

צהריים (חדר אוכל בצבא):
אורז/פסטה/פתיתים/קוסקוס בערך 150 גרם
עוף/חזה עוף/ סטייק/ קציצות/ שניצל/דג בערך 150-200 גרם.
סלט (נראה בערך כמו עגבנייה וחצי ומלפפון וחצי)

לפעמים אני אוכל תפוז בארוחת ביינים.

וערב:
קופסת קוטג' 5%, עם 2 פרוסות לחם קל וסלט.

ככה המשכתי עד לא מזמן...
ופשוט הפסקתי לרדת במשקל, משהו כמו חודשיים.

אז עשיתי קצת שינויים...
באימונים:
עליתי ל45 דקות על האופניים.
הוספתי 3 סטים של שכיבות שמיכה (עכשיו זה 3 סטים רגילים ו3 סטים בשיפוע).
הוספתי 10 קילו משקל בכפיפות בטן (10 קילו זה מה שיש! 😛 )

בתזונה:
הורדתי את הפחממה בצהריים...עכשיו זה רק בשר והרבה סלט.

עדיין...בלי שינוי.

כמה נקודות שאני חושב שאני צריך לציין:
- אני לוקח תוסף של סיבים תזונתיים בבוקר (כפית של fitness fiber)
- אני שותה תה ירוק משהו כמו 3-4 פעמים ביום עם שקית ממתיק (סוכרה, דיאט)

אני צריך קצת טיפים להמשך...תודה רבה לכם.

נ.ב, אני רוצה להתחיל אימוני מסה שאני בערך אשקול 72-75, ואז אני אקנה לי חדר כושר ביתי, אבקות חלבון, קריאטין, וכל הסיפור...אבל אני חוסך את זה ומחכה...ביינתים אני רק מתכנן את זה- אז לא להציע לי לקנות משקולות או ללכת לחדר כושר..אני מנסה להפיק את המיטב ממה שיש.

נערך לאחרונה:
מה הקטע שלך לזרוק אנשים לכלוב לסקוואט על הפעם הראשונה שהם מגיעים לפה? ממש מר מוטיבציה אתה. יש כל כך הרבה דברים לפני שהוא צריך לסדר לעצמו, כמו למשל את התפריט הקלוקל הזה.
תבנה תפריט חדש, הפעם עם כמויות מדויקות של שומן, פחמימה וחלבון. תחשב RMR+EMR יומי ושים לב שאתה מתחיל בגרעון שלא עובר את המקסימלי שלך (מס' קילוגרמים שמוגדרים כשומן כפול 0.69).
הייתי במקומך עובר לתזונה דלה בפחמימות. לא צריך להגיע לקטוזיס, אבל תמעיט על חשבון השומן. זה יעזור מבחינת האינסולין במקרה שלך.

בנוגע לסוו-קולד תרגילים שאתה עושה - תעיף את זה לגמרי. זה לא נראה יותר טוב מלשבת על הכורסא בבית, באמת. אם יש לך אפשרות, תרשם למכון. אם לא, תחפש קבוצת קרוספיט או משהו ותרשם. אם גם זה לא, תמצא גישה למתח, מקבילים ושלל אביזרים שתוכל לבצע עליהם תרגילים עם משקל גוף.

סדר העדיפויות שלך צריך להיות כרגע:
1. תפריט מסודר
2. הרשמה למכון כושר מסודר
2. אימונים סדירים
3. התמדה ובקרה קלורית, ביצוע העמסות לפי הספר וכו'
4. קריאה של מאמרים בפורטל
5. STARTING STRENGTH

ותודה לריפטו שהביאני עד הלום.
בהצלחה.

מה הקטע שלך לזרוק אנשים לכלוב לסקוואט על הפעם הראשונה שהם מגיעים לפה? ממש מר מוטיבציה אתה. יש כל כך הרבה דברים לפני שהוא צריך לסדר לעצמו, כמו למשל את התפריט הקלוקל הזה.

זה פורום של אנשים שמתאמנים, לא פורום של אנשים ששוקלים 60 קילו ומייעצים לכולם איך להיות סוסים.
יש לך בעיה כלשהי עם ההמלצה שלי? אתה מוזמן ללכת לתמיכה נפשית בפורום שמנים ושמנות בתפוז.

זה פורום של אנשים שמתאמנים, לא פורום של אנשים ששוקלים 60 קילו ומייעצים לכולם איך להיות סוסים.
יש לך בעיה כלשהי עם ההמלצה שלי? אתה מוזמן ללכת לתמיכה נפשית בפורום שמנים ושמנות בתפוז.
השינוי חייב להיות הדרגתי אחרת הבנאדם פשוט יהיה מיואש מהעצות הכל כך רחוקות שזורקים לו ויוותר. המטרה היא לא להיות גבר ולשלוח כל אחת לסקוואט ולראות אם הוא מתייאש או לא, זה לא מנזר שאולין.
עדיף לתת מוטיבציה והכוונה שלפעמים באה על חשבון הסקוואט כדי שיכנסו לתחום עם מוטיבציה.

• פותח/ת השרשור
האני רוצה להתחיל להרים משקולות. אני פשוט צריך לחסוך קצת ולתכנן מראש... התכנון הוא להתחיל עם המשקולות כשאני שוקל 72-75 ולהתחיל ישר אימוני מסה. ביינתים אני מנסה לרדת תוך כדי איבוד שריר מינימלי. תודה לכם על העזרה.

השינוי חייב להיות הדרגתי אחרת הבנאדם פשוט יהיה מיואש מהעצות הכל כך רחוקות שזורקים לו ויוותר. המטרה היא לא להיות גבר ולשלוח כל אחת לסקוואט ולראות אם הוא מתייאש או לא, זה לא מנזר שאולין.
עדיף לתת מוטיבציה והכוונה שלפעמים באה על חשבון הסקוואט כדי שיכנסו לתחום עם מוטיבציה.

לא שלחתי אותו לסקוואט, שאלתי למה הוא לא מרים משקולות. ושוב, זה לא פורום מוטיבציה.

האני רוצה להתחיל להרים משקולות. אני פשוט צריך לחסוך קצת ולתכנן מראש... התכנון הוא להתחיל עם המשקולות כשאני שוקל 72-75 ולהתחיל ישר אימוני מסה. ביינתים אני מנסה לרדת תוך כדי איבוד שריר מינימלי. תודה לכם על העזרה.

למה אתה מחכה להיות במשקל מסוים כדי להתחיל להתאמן?

זה לא נשמע כאילו יש לך מסה לאבד. תתחיל אימוני משקולות עכשיו, יש לך סיכוי אפילו להעלות את מסת השריר שלך בזמן החיטוב בגלל היותך מתחיל.

• פותח/ת השרשור
אני לא כל כך מתחיל. כמו שאמרתי אני מתאמן מאוטובר וירדתי כבר יוצר מ20 קילו ולדעתי עליתי במסת שריר האימונים על האופניים הם אינטנסיביםוהשכיבות סמיכה נותנות התנגדות מסויימת (אני עושה אותן יותר ויותר א,לאט) סליחה על כל השגיאות אני כותב מהפלאפון.
אני אפרסם בקרוב מוגעה שאני רוצה לקנות משקוחות..אני רק צריך קצת זמן להשיג כסף.
אגב אני רוצה משקולות וספסל, בלי כלוב, אז הסקוואט יהייה עם משקולות ידיים.
p

אל תעשה את זה.
תרשם למכון כושר מסודר. כמה פעמים אפשר להגיד את זה? מה אתה מתכוון לעשות, לקנות זוג משקולות 9 קילו ולהשאר איתם לנצח? אתה אמור לעלות במשקלי העבודה.

אופניים זה אירובי, אין היפרטרופיה באירובי, והשכיבות סמיכה אני מניח שאתה מבצע 3000 חזרות ככה שגם זה לא הכי אפקטיבי. תתחיל לעבוד בטווחי חזרות נמוכים על משקלים גבוהים ותראה שינוי.

• פותח/ת השרשור
אני אמרתי 9 קילו? אני מדבר על חדר כושר ביתי, משקולות מתברגות ובערך 130 קילו... זה התכנון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית