הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך זה יכול להיות (שוב שאלה על ללא סוכר/ללא שומן)

מילניום

משתמש פעיל
768
2
נק' מוניטין:
322
768
2
היום פגשתי חבר שלא התראינו שנתיים

הוא מתאמן 4 שנים
הוא במאסה מאוגוסט
מחוטב מקסימום 10%

הוא טוען שכמעת ולא איבד חיטוב וזה בזכות התזונה
מקור השומן היחיד שלו זה השומן שיש בחלב (10 גרם ליום), והשומן שיש בלחם (10 גרם ליום), אומגה (6 גרם ליום) ואם נותר משהוא בעוף וכאלה
כל שאר המזונות שלו הם 0%, הוא אוכל הכל רק מאודה
בנוסף הוא לא אוכל מזון עם סוכר שנתיים
והוא אוכל 3500-4000 קלוריות ביום (פלוס של יותר מ 1000)

והוא לא השמין במאסה,
מאסה קודמת שלו הוא כן השמין שהיה אוכל 80-100 גרם שומן ליום, והשאר אוכל רגיל עם פלוס קלורי של 400~

אז שומן וסוכר כן משמינים? כלומר אם נמנעים מהם אז עם פלוס קלורי גבוהה עדיין לא משמינים?🎉🎊🎈

כי שומן זה 9 קלוריות ופחממות 4, על כל גרם שומן אתה יכול להכניס 2 גרם של פחממות. ואני מקווה שאני לא צריך להסביר לך למה פחממות בכמות גבוהה מהוות חלק חשוב מי תהליך הזה שנקרא: עלייה במסת השריר.

ואם קשה לך לוותר על שומן מיותר בתפריט אתה תהיה בבעיה של עודף קלוריות, למה? כי אתה כבר מכניס אמון קלוריות עם הפחממות. ומה קורה כשיש מאזן קלורי חיובי גדול מידי? נכוןןןן מתחילים להעלות באחוזי שומן.
אפשר לשאול אותך איך הגעת לפורום שלנו?

אפשר לשאול אותך איך הגעת לפורום שלנו?

google

---------- התגובה התווספה ב 21:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:42 ----------

אני מנחש שאני אצטער על זה, אבל בוא תסביר.

*פחמימות זה מקור האנרגיה העיקרי בגופנו כאשר מדובר בבן אדם מתאמן
*פחמימות גורמות להפרשת אינסולין. האינסולין עצמו עוזר בהכנסת החלבונים לשריר, ומכניס לשריר גם את הטסטוסטרון שהוא ההורמון אנבולי העיקרי בגוף.
*פחמימות תורמות לספיגה אופטימלית של חלבונים במע' העיכול.
*פחממות גורמות לעלייה בנוזלים משגם מגדיל את נפח השריר

בזה אני מסיים את הדיון שלי אתך כי אם אתה מחפש מישהו להסתלבט אליו אז זה לא הכוון.

אז אינסולין גורם לשרירים ולשומן! פרדוקס עחי!

נכון כי אינסולין זה הורמון אחראי על איחסון...בין אם זה שומן, גלוקוז או חלבון. בגלל זה עדיף לא לצרוך יותר מידי שומן וגם לצרוך אוכל אם ערך גליקמי נמוך כדי גם לשמור על רמת אינסולין קבועה להורך היום וגם למנוע קפיצות אינסולין.

google

---------- התגובה התווספה ב 21:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:42 ----------

מי אמר?

*פחמימות גורמות להפרשת אינסולין. האינסולין עצמו עוזר בהכנסת החלבונים לשריר, ומכניס לשריר גם את הטסטוסטרון שהוא ההורמון אנבולי העיקרי בגוף.
גם חלבון גורם להפרשת אינסולין.
שקר.
כן, קילו נוזלים זה עניין של חיים ומוות.

מי אמר? גוף שלי של מאות אנשים אחרים ואני חושד שגם גוף שלך. בוא נשאל אותך שאלה אחרת אתה לא אוכל לפחות 50% פחממות ועדיין מצליח לעלות מסת שריר? בלי כדורי הפלא אני מתכוון.

חלבון גורם להפשרת אינסולין אם בעצמו הופך לקלוקוז וזה קורה רק כאשר אין מספיק פחממות בתפריט...

שקר זה בטוח לא נושא הזה עבר לא מחקר אחד

מי אמר? גוף שלי של מאות אנשים אחרים ואני חושד שגם גוף שלך. בוא נשאל אותך שאלה אחרת אתה לא אוכל לפחות 50% פחממות ועדיין מצליח לעלות מסת שריר? בלי כדורי הפלא אני מתכוון.

הגוף שלך מדבר?

חלבון גורם להפשרת אינסולין אם בעצמו הופך לקלוקוז וזה קורה רק כאשר אין מספיק פחממות בתפריט...

בולשיט כמובן.
http://www.ajcn.org/content/66/5/1264.abstract

שקר זה בטוח לא נושא הזה עבר לא מחקר אחד

במיוחד בשבילך: http://ajpendo.physiology.org/content/293/3/E833.abstract

כי שומן זה 9 קלוריות ופחממות 4, על כל גרם שומן אתה יכול להכניס 2 גרם של פחממות. ואני מקווה שאני לא צריך להסביר לך למה פחממות בכמות גבוהה מהוות חלק חשוב מי תהליך הזה שנקרא: עלייה במסת השריר.

ואם קשה לך לוותר על שומן מיותר בתפריט אתה תהיה בבעיה של עודף קלוריות, למה? כי אתה כבר מכניס אמון קלוריות עם הפחממות. ומה קורה כשיש מאזן קלורי חיובי גדול מידי? נכוןןןן מתחילים להעלות באחוזי שומן.
אתה שומע את עצמך? למה אני צריך לאכול אוכל דל שומן בחיטוב?

בפורומים רוסיים שמכבדים את עצמם יש מושג מיוחד לתופעה הנ"ל - подснежники ,יענו כלניות(פרחים של אביב)
שמציפים חדרי כושר ופורומים ברגע שהקרני שמש ראשונים מחממים את הארץ ומבשילים מעילים ...
אני מציע לא לענות ,לתת שבוע השייה עם הפניה לפורטל.

לפותח האשכול:

נגיד שכן. נעזוב כרגע את השאלה האם בתפריט שונה התוצאות יהיו טובות יותר או פחות. באמת היית מוכן לאכול כמו מסכן בשביל התוצאות של החבריקו שלך? רק לדעת.

google

בזה אני מסיים את הדיון שלי אתך כי אם אתה מחפש מישהו להסתלבט אליו אז זה לא הכוון.
איסולין עוזר להחדיר סטוסטרון לשריר!!???😃 אולי לא הייתי בשיעור הזה. אתה מוכן להסביר בבקשה?
הא וגם הסבר על איך בדיוק פחמימות עוזרות לספיגה אופטימלית של חלבונים במערכת העיקול.

• פותח/ת השרשור
לפותח האשכול:

נגיד שכן. נעזוב כרגע את השאלה האם בתפריט שונה התוצאות יהיו טובות יותר או פחות. באמת היית מוכן לאכול כמו מסכן בשביל התוצאות של החבריקו שלך? רק לדעת.

אם אי פעם אהיה באחוז שומן נמוך, אני כן מוכן לנסות תפריט כזה נקי, גם כדי לשמור על החיטוב וגם כדי להשקיע עוד
כלומר השקעתי כדי להתחטב, אשקיע כדי לשמור על זה ולא להרוס את ההשקעה

למי שלא הבין מיקודם, הוא עלה 4 קילו , זה לא מעט אם כמעת ולא העלה שומן במאסה

איסולין עוזר להחדיר סטוסטרון לשריר!!???😃 אולי לא הייתי בשיעור הזה. אתה מוכן להסביר בבקשה?
הא וגם הסבר על איך בדיוק פחמימות עוזרות לספיגה אופטימלית של חלבונים במערכת העיקול.

אני עדיין מנסה להבין את המאמרים שבחור ורוד שלח לי.
הקשבתי גם להמלצה של אנטון לקרוא קמת בפורטל - כבר רוצה להגיד שהרבה מאמרים שם עדיין משאירים אותי במצב של תלוי באוויר כאילו. לגבי הרבה נושאים. שום מאמר לא סוגר את נושא העיקרי של המאמר עד הסוף. שאלות ספציפיות יבואו בהמשך מקווה לקבל עליהם תשובות רציניות ומדוייקות.
דרך עגב אם כבר העלתה את הנושא של השיעורים. מי איפה הידע? מי הפורטל? ספרים שאולי תרצה להמליץ עליהם, או לימודים מקצועיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית