הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע תזונת ס1סים

הסיבה לטבעונות, לדברי ד"ר מקדוגל, היא כמובן לא דאגה עמוקה לזכויות בעלי החיים, כפי שנתפסים רוב הטבעונים היום, אלא הצורך להיות יעילים. כשכל יום עבודה יכול להסתיים במוות ובמקרה הטוב מסתיים ברצח שיטתי של גלדיאטורים אחרים וחיות טרף גדולות, המטרה של כל גלדיאטור היא להיות הלוחם הטוב ביותר שאפשר - וזה אומר תזונה אפקטיבית ביותר, שזה שעורה

מסקנה מבריקה.

חכם

barbar_12.jpg

איזה פרופסור מבריק, גילה בדיוק את מה שהרומאי סווטוניוס שחי באותה תקופה כתב לגבי הרגלי התזונה של הרומאים. עכשיו נותר רק לשאול איך קריקסוס כזה סוס בלי חלבון.

איזה פרופסור מבריק, גילה בדיוק את מה שהרומאי סווטוניוס שחי באותה תקופה כתב לגבי הרגלי התזונה של הרומאים. עכשיו נותר רק לשאול איך קריקסוס כזה סוס בלי חלבון.

וזה למה הם לא הצליחו לכבוש את הגרמנים!

http://ancienthistory.about.com/library/bl/bl_text_caesar_bellogallico_4.htm

They do not live much on corn, but subsist for the most part on milk and flesh, and are much [engaged] in hunting; which circumstance must, by the nature of their food, and by their daily exercise and the freedom of their life (for having from boyhood been accustomed to no employment, or discipline, they do nothing at all contrary to their inclination), both promote their strength and render them men of vast stature of body

אני בטוח שהם לוחמים יותר טובים מאלה שמתחרים כיום בUFC, שלהפתעתי (או לא) רחוקים מאוד מטבעונות או צמחונות.

אי אפשר לדעת האמת, הספרים מלאים בתיאורים של אנשים חזקים אבל לך תדע מה מתוך זה אמיתי ומה רטוריקה שנועדה להפחיד את היריבים.

אני בטוח שהם לוחמים יותר טובים מאלה שמתחרים כיום בUFC, שלהפתעתי (או לא) רחוקים מאוד מטבעונות או צמחונות.
מפתיע, יש לוחמים טבעוניים וצמחונים. כמו למשל גון פיץ. אבל היי, אני לא מצפה ממך שתדע משהו חוץ מזה שUFC זה מכות ופוטבול זה מכות והוקי זה מכות.

נו אז? בהרבה תחומי ספורט יש. שמעתי על התפריט של כמה מתחרים בUFC שכולל בשר ואמרתי שהם כנראה יותר חזקים מהגלדיאטורים, ולכן הטענה "הלוחמים הכי טובים בהיסטוריה טבעוניים" כנראה פסולה. מה הבעיה?

הבעיה שהם לא רחוקים. ויש לא מעט כאלה. ומה הקשר בין לוחמים לתזונה אלוהים יודע.

הבעיה שהם לא רחוקים. ויש לא מעט כאלה. ומה הקשר בין לוחמים לתזונה אלוהים יודע.
מה שאתה טוען זה, שמתישהו בהיסטוריה, היו לוחמים יותר חזקים (מבחינה פיזית) מהלוחמים של היום? כאשר מדובר על שכלול של כוח, זריזות, ניתור וכו'. כמובן ביחס למשקל.

ומה שאתה טוען זה, שאין קשר בין התזונה של הלוחמים (אז והיום) לביצועים הפיזיים שלהם? (שוב - כוח, זריזות וכו', ביחס למשקל).

הא? אני לא הבנתי למה הלוחמים נמצאים כרפרנס לתזונה. למה הם נחשבים לאנשים הבריאים ביותר או החזקים ביותר. זה קשקוש.

הא? אני לא הבנתי למה הלוחמים נמצאים כרפרנס לתזונה. למה הם נחשבים לאנשים הבריאים ביותר או החזקים ביותר. זה קשקוש.
לא הבנת אותי, ועכשיו אני מבין שגם לא הבנתי אותך. בקטע הזה אני מסכים איתך 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית